Tellisin konsoolide lehelt ja veel ei ole, loodetavasti homseks jõuab.
Kas sul tellimus näitab mingit sellekohast infot, või millest järeldad, et homseks jõuab?
Minu tellimuse staatus pole 22.09 saadik muutunud ja konsoolid.ee ei ole mu küsimusele vastanud ka
Tellisin konsoolide lehelt ja veel ei ole, loodetavasti homseks jõuab.
Kas sul tellimus näitab mingit sellekohast infot, või millest järeldad, et homseks jõuab?
Minu tellimuse staatus pole 22.09 saadik muutunud ja konsoolid.ee ei ole mu küsimusele vastanud ka
Küsisin eile neilt ja vastati, et täna peaks Saksamaa laost liikuma saama ja reedel või esmaspäeval kohal olema.
Tellimuse staatus pole veel muutunud.
Eks näis.
2249 zlotti = 500 eur _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Olen tuttavale tellimas, garantii ka olemas ja arvega. Aga hind ilmselt X'le üle 520€. Kel huvi võib PS'i. _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.