Ma olen suht impressed tbh. Nende cooling lahendus on üsna paljulubav. Korralik suur radikas, vedel metall... well done Sony. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ma olen suht impressed tbh. Nende cooling lahendus on üsna paljulubav. Korralik suur radikas, vedel metall... well done Sony.
Mulle ka meelidis. Tore on see, et lahtivõtmine ei olnud mingi raketiteadus. Üllatavalt vähe kruvisid. Kui just plastik krigisema ei hakka siis on väga hea disain.
Kui just plastik krigisema ei hakka siis on väga hea disain.
Ma ütleks isegi ... kolehea (see what I did there:)) _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Üks huvitav tähelepanek, sellel konkreetsel support lehel on ka valikus Eesti, kuigi see list on üldse väga valitud riikidest, mis ühelegi sony regioonile justkui ei vasta:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.