No siis ostab tavalise LED või QLED-i.
65" OLED 4m pealt on täielik raiskamine.
Nii hull see asi ka pole, 3,4m on mu peast telekani näiteks
Aga jah, hea meelega oleks 77" võtnud, aga 6-7k oli vähe liiast paar aastat tagasi. Ka hetkel on
Saaks 4 aasta pärast 3k kätte, siis tuleb ka see mõõt. ..samas ma ootan microledi, paraku rahakott enne 2025 vist selle peale ei hakka kui sedagi
Ma kahtlen pisut selles graafikus.
Eelmise kuu lõpus polnud seda mudelit pea kellelgi anda, laod tühjad. Mis soodsasse hinda puutub, siis nt Elkori puhul andis HV hinnaks 3679, aga lingil klikkides viskas hinnaks juba 3999 (ning saadavus 0).
Nii et 3k hind oli heal juhul näpukas, kohe kindlasti ei tegelenud keegi heategevusega.
No siis ostab tavalise LED või QLED-i.
65" OLED 4m pealt on täielik raiskamine.
Nii hull see asi ka pole, 3,4m on mu peast telekani näiteks
Aga jah, hea meelega oleks 77" võtnud, aga 6-7k oli vähe liiast paar aastat tagasi. Ka hetkel on
Saaks 4 aasta pärast 3k kätte, siis tuleb ka see mõõt. ..samas ma ootan microledi, paraku rahakott enne 2025 vist selle peale ei hakka kui sedagi
Ma kahtlen pisut selles graafikus.
Eelmise kuu lõpus polnud seda mudelit pea kellelgi anda, laod tühjad. Mis soodsasse hinda puutub, siis nt Elkori puhul andis HV hinnaks 3679, aga lingil klikkides viskas hinnaks juba 3999 (ning saadavus 0).
Nii et 3k hind oli heal juhul näpukas, kohe kindlasti ei tegelenud keegi heategevusega.
Olen hakanud uut budget telerit otsima 400-600€. Ainuke jama see, et peaaegu kõikide reviewde kohta peab ulme palju lisatööd tegema, et euroopas leiduv mudel leida(kui see üldse eksisteerib). Seda enam osad sama seeria mudelid euroopas halvema paneeliga jne. erinevustega. Ajab natuke kulmu kortsu selline jama.
Küsiks 32" telerite kohta, sest katusekorrusele suurem ei mahu. Äkki keegi siin oma vanematele selliseid muretsenud? Ühesõnaga hetkel on mingi rohkem kui 10a vana LG LCD teler, mille pilt on väga tume ja teler soojeneb enne mõne aja, kui ekraanilt midagi üldse näha on.
Vaadatakse sellest Telia digiboksi otsas Aktuaalset Kaamerat, Kuuuurijat, Kättemaksukontorit jmt tüüpilist Eestimaiste kanalite sisu, selles mõttes peaks isegi HD kärama.
On keegi mõne sellise väiksema TV ostmisega täitsa ämbrisse astunud?
Valikut ei paista olema selles mõõdus eriti, Euronicsis mingid LG, Philips ja tundmatu Hisense. Hind on neil kõigil samasse auku.
Kindel et suurem ei mahu? 10+ vanustel on raami juba hea mitu tolli teleka ümber, praegustel raam kui selline praktiliselt puudub. Ehk tasuks siiski 40" poole vaadata.
Aga muidu jah, odavamas otsas ostad jala välimust, puldi kuju ja menüüde lihtsust. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Selle ekraani suurusega on jah suht kehva seis, kuna mida suurem telekas valida, seda rohkem TV katab akent ning mingist piirist alates ei saa enam akent lahti teha.
Võib-olla see, et 10a vanusel on raami juba päris palju ekraani enda asemel, annab rohkem mängimisruumi.
Mul endal suurem Sony, aga ei tea, kas enam uuesti Sony valiks, sest kui endal oleks vaja uut TV, siis kaaluks pigem LG ja Samsungi.
Ma arvan, et see tootja pult ja menüü ei mängi suuremat rolli, kui kõik toimetamine on Telia TV ja puldi otsas niikuinii.
Endal eelarvamus, et LG paneelid igaljuhul parimad saadaolevad, aga peab neid poes kuidagi kõrvutama, kuid ilmselt poes ikkagi päris õiged olud võrdlemiseks pole.
Mõtlen uue teleri peale. Praegu kasutusel ca 5a vana LG.
Selgus, et minu jaoks on oluline hea ühenduvus üle võrgu nii läpaka kui telefoniga. Tahaks pilti üle võtta, heli lasta jms.
Mis tootjal see praegu paremini/mugavamalt lahendatud on? On vahet, kas on IOS või Android telefon? Praeguse LG näiteks Iphone normaalselt läbi ei saa.
Huvitav, kas selle puhul paneb mingi ladu segast? Kõik need 2000 € ümber pakkumised ei ole reaalselt saadaval, kui tellima hakkad. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Mõtlen uue teleri peale. Praegu kasutusel ca 5a vana LG.
Selgus, et minu jaoks on oluline hea ühenduvus üle võrgu nii läpaka kui telefoniga. Tahaks pilti üle võtta, heli lasta jms.
Mis tootjal see praegu paremini/mugavamalt lahendatud on? On vahet, kas on IOS või Android telefon? Praeguse LG näiteks Iphone normaalselt läbi ei saa.
Uuematel Sonydel on sisseehitatud nii Chromecast (nii Android kui iOS seadmetele) kui AirPlay 2 (mugavam, ainult iOS) tugi.
Tõenäoliselt ka teistel tootjatel keskmises/kõrgemas otsas olemas.
Uuematel Sonydel on sisseehitatud nii Chromecast (nii Android kui iOS seadmetele) kui AirPlay 2 (mugavam, ainult iOS) tugi.
Tõenäoliselt ka teistel tootjatel keskmises/kõrgemas otsas olemas.
LG ja Samsungi puhul ei pea isegi keskklassi minema, ka baasmudelitel on Airplay 2 olemas.
kust seda sellise hinnaga saab? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
No kui 900 jõuad maksta siis leiad ka selle 100€ juurde
hakkab see nõmetsemine jälle pihta teemal, et asi see sada € maast leida pole.
Kõik ei ole siin relva-, narko-, rahapesijad jms ärikad, et saaks sada siia ja 200 sinna loopida. Mõni saab ikka 700€ kuus kätte ja isegi 8-900€ on palju. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Sai äsja soetatud Samsung Q60T. Selle hinna eest pildiga väga rahul ja menüü ning rakendused ka toimivad kiirelt. Aga mõne asjaga probleeme on, millele netist pole suutnud lahendust leida. Äkki keegi siit oskab nõu anda.
1. Kuidas saab Bixby asemel Google assistanti kasutada? Täpsustan, et Google Home ja SmartThings rakendused on seotud ja läbi telefoni saan telekat juhtida. Aga kui vajutan teleka puldil mikrofoni nuppu, siis tuleb ikka Bixby ette.
2. Ei suuda leida, kas chromecast on sisseehitatud või mitte. Aga igatahes chromes tabi castimisel annab pidevalt "Source not supported", samas kui youtube videosid castib probleemideta. See on muidugi pettumus kui see tõesti puudub.
viimati muutis chris85 21.09.2020 19:54:48, muudetud 1 kord
Nõme on 900 eest palju kehvem telekas osta aga noh eks igaüks ise teab mis oma rahaga teha.
Kui ta juba siia küsima tuli millist osta siis ehk on huvi saada ka oma raha eest võimalikult hea asi.
pots4t4j4, ma olen üldjoontes päri, kuid kui lihtsalt STVd, Elisa elmust või TeliaTVd vaadatakse pole mõtet seda 1000€ ka välja käia. Need paistavad ka sellel paremal tehnoloogial kesised välja. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
kaldun sama arvama, et kasutusotstarve peaks ka määrama mõistliku soetushinna telerile. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
tänud soovituste eest. See tonnine OLED ka ilmselgelt mõeldav. On mingeid non-olede veel soovitada?
TVst jookseks 80% ajast telia digiboxist tavalised telekanalid. 20% netflix
Subjektiivselt on pilt neil parem kui kõigil peale tipmiste (kallite) LCDde, vahed samas hinnaklassis isenditega on suuremad kui mingid numbrid skaalal näitavad.
Jah, LCDd on heledamad. Kuid minumeelest pole ükski OLED veel liiga tuhm olnud.
65c9 ei olnud enam kuskilt mõistliku hinnaga saada ja 65cx läks tellimusse, loodetavast selleks ajaks kui 3080 kättesaadavaks muutub, on nad g-synci ja 10-bit 4:4:4 probleemid suutnud seljatada. Ühe e-poe esindaja sõnul pidi neid 2k € 65cx veel paar tükki nädalalõpus eesti ladudesse jõudma. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
2. Ei suuda leida, kas chromecast on sisseehitatud või mitte. Aga igatahes chromes tabi castimisel annab pidevalt "Source not supported", samas kui youtube videosid castib probleemideta. See on muidugi pettumus kui see tõesti puudub.
tänud soovituste eest. See tonnine OLED ka ilmselgelt mõeldav. On mingeid non-olede veel soovitada?
TVst jookseks 80% ajast telia digiboxist tavalised telekanalid. 20% netflix
Ühe suunamudija sõnul olla LG teinud ametliku avalduse, et Nvidia 10-bit 4:4:4 120 hz + g-synci probleemid leiavad lahenduse järgmise paari nädala jooksul. Vaevalt, et see 3080-gi varem tavainimesele kättesaadavaks muutub.
Link _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Olen ka seda kaalunud, hinnavahe OLEDiga ei ole väga suur, aga väidetavalt peegeldab QLEDi ekraan märkimisväärselt vähem.
Kas oled ise selle pilti näinud ja rahul?
Tegelikult võiks üldse olla 48"-50" ekraaniga. Mida sellise suuruse juures peale LG CX-i veel osta tasub?
Varem oli vaatamiseks Samsungi 55" LED. Mingi 2016.a. tippmudel. Praegu on LG C9 65" OLED. Peegeldused on mõõdanik. Kontrast on nii hea, et suvel oli ka päise päeva ajal lust vaadata.
Võibolla varem häiris ka ekraani kumerusest tulev peegeldus, kuid hetkel OLED'l ikka kordades parem pilt. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Tahaks näha seda autot, mida tasub osta OLED hinnaga
Pole siin midagi vaja haipida. OLED-i pildikvaliteet ja mängimisvõimalused on hetkel parimad, mis turul saadaval. Ei mõista, miks peaks seda fakti üritama maha teha...
Hi all, after purchasing my OLED55C7P second hand with burn in. LG apparently does cover burn in up to 2 years from the purchase date or manufacture date. Just want to let all you guys know!
..
Pole siin midagi vaja haipida. OLED-i pildikvaliteet ja mängimisvõimalused on hetkel parimad, mis turul saadaval. Ei mõista, miks peaks seda fakti üritama maha teha...
ON ka endal OLED ja ei saa siin öelda, et selle pildikvaliteet tavalise TeliaTV pildi otsas nüüd "nii hea" on versus vanema põlvkonna SOny tippmudeli LCD _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ma olen paar päeva nüüd kasutanud 65CX, teen hästi kiire võrdluse vana samsa tippklassi lcdga 55H7000
Samsal parem:
Vähem peegeldusi ekraanil
Loogilisem kasutajaliides ja pult
TeliaTV kehvema kvaliteediga (SD) kanalid näevad tõepoolest väiksema LCD peal paremad välja. Sama ei saa öelda näiteks Nat Geo HD kanali kohta. Nendes Eesti pool HD kanalites ei ole minu meelest vahet.
LGl parem:
Hea kvaliteediga sisu puhul on mida suurem seda uhkem
Kui youtubist 4k HDR 60 FPS video käima paned, siis jääb tervel perel karp lahti
Paar 4K HDR filmi sai ka hangitud vanaema käest ja ka need on väga vinged
See kuidas pimedas toas süsimustast ekraanist järsku värvid paistma hakkavad
1440p resol + HDR mängida horizon zero dawn (kahjuks hetke videokaart veel g-synci 4k ja 120 FPS ei toeta, aga loodetavasti nvidia või amd parandavad selle vea varsti)
LGl inetu:
Mul ei seisa see telekas sirgelt aluse peal, millegipärast on tahapoole kaldu ja ma ei oska korda teha. Jalg oleks justkui õigesti all ja kuskilt midagi regullida ei saa. Seinaga alumine vs ülemine äär on mingi 5 cm vahet. Interneedusest selgub, et paljudel sama häda ja midagi teha ei oska. Lisaks paneel justkui kõigub aluse suhtes. See tuleb mingi komponendi painduvusest, aga täpselt aru ei saa. Vana samsa seisis aluse peal nagu tank. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
viimati muutis dex 25.09.2020 10:12:24, muudetud 1 kord
viimase errori annab seina peale sirgeks ajada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
dex, tõenäoliselt on telerid aastatega paremaks läinud, mind see HDR ikka pahviks ei löö mu 4. aastat vanal mudelil. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ise mõtlesin ka ostes OLEDi peale, aga lõpuks sai 75" LCD võetud sama hinnaga (1k) ja ei kahetse. Mustad ei ole nii mustad ja whatnot, aga no suur pilt on ikkagi suur pilt.
Mis seisud ja kogemused meie OLEDi omanikel on just nende telekatega, mis konsooli taga istuvad. Ons üldse pildi põlemist karta päevas mõni tund mängides või sellisel juhul asjatu mure? _________________ Geek it til it MHz
viimati muutis Lotharius 01.10.2020 11:14:20, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.