Mina võtan seda niimoodi, et suurtootjad testivad oma autot enne turuletulekut märksa põhjalikumalt ning tagavad parema kvaliteedi. Vigu esineb, aga Teslal on vead normiks saanud. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Nii ja naa. Suurtootjatel on ikka suuri vigu mida nad recallidega fixivad. Lisaks hulk väiksemaid vigu mida nad ei fixigi ja loodavad sellele, et garantii ajal need suurel mahul välja ei ilmu.
Sellised väiksemad vead parandatakse enamasti facelift mudeliga paar aastat hiljem.
On ka minu diislipressil selliseid teadaolevaid vigu mitmeid mida tootja ei olegi ära fiksinud enne päris uue mudeli turule tulekut. Garantii korras tehti neid küll korda kuid mingit recalli ei olnud seega kuna mul on nüüdseks garantiita auto siis pean oma kuludega kõik tegema.
PS! Mul on veel facelift mudel. Seega teoorias võiks nagu vead parandatud olla - aga ei ole. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Äkki taheti andmeid kopeerida hoopis? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis balloon tal kõrvalistmel on ja vahepeal näppis? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
See oli tegelikult mu esimene mõte.......nüüd vaatasin, et ronivad 4km peale, see vist õige vastus jah _________________ This message was sent from space using stargate
Nii ja naa. Suurtootjatel on ikka suuri vigu mida nad recallidega fixivad. Lisaks hulk väiksemaid vigu mida nad ei fixigi ja loodavad sellele, et garantii ajal need suurel mahul välja ei ilmu.
Sellised väiksemad vead parandatakse enamasti facelift mudeliga paar aastat hiljem.
On ka minu diislipressil selliseid teadaolevaid vigu mitmeid mida tootja ei olegi ära fiksinud enne päris uue mudeli turule tulekut. Garantii korras tehti neid küll korda kuid mingit recalli ei olnud seega kuna mul on nüüdseks garantiita auto siis pean oma kuludega kõik tegema.
PS! Mul on veel facelift mudel. Seega teoorias võiks nagu vead parandatud olla - aga ei ole.
Ei tea kas on mingit kasu ka sellest. Superkondensaatorit saaks akupakist eraldi ka hoida. Tundub et sellest oleks jama rohkem kui kasu kui need superkondansaatorid celli sisse lisada.
Tegelikkus on see, et praktiliselt 30 aastat on akude areng seisnud.
Pliiakudest räägid? _________________ Teen kodudes elektriasju korda. 40€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
Energia tihedus on liiga väike superkondekatel. Pole suuremat kasu. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Isolatsioonis ei ole jah, kombinatsioonis akudega võimaldavad aku jaoks regeni peake ja kiirendamise peake siluda. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Isolatsioonis ei ole jah, kombinatsioonis akudega võimaldavad aku jaoks regeni peake ja kiirendamise peake siluda.
Sõiduautode puhul pole erilist tolku. Kiirendad 100kW-ga, aeglustad üldiselt 50kW piires.
Akudele 1C on täis lebo.
TrammidTrollidRongid/Rekkad teine jutt. _________________ Teen kodudes elektriasju korda. 40€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
https://twitter.com/AukeHoekstra/status/1300352160388055040 "Bottom line for me: don't trash talk the electric vehicle based on conservative and outdated assumptions but use up to date scientific data and you will see it scores much better in all EU countries already." _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.