Jep, iga väiksem node on kallim kui eelmine ja mahud peavad olema suuremad, et tootmine ära tasuks. AMD müüb kõik ära mis TSMC toodab ja mobla APUde osas jääb hetkel puudugi Olen teadlik, mis hindu pakuti eelmisel aastal, praegu käib juba 5nm tootmine peamiselt Apple jaoks ja 7nm hinnad on kõigi eelduste kohaselt palju mõistlikumad.
londiste, Tõsi aga ära unusta, et 7nm on toomises olnud juba aastaid ja yieldid on suurepärased. Isegi väga suurtel kividel. Kalleimad on ikka nö bleeding edge versioonid nagu N7+ ja varsti mobiilsete kivide jaoks ka N5+
Siiani nänhtud uue konsooli põlvkonna esitlused ja demod ei näita küll, et sealt 10x 2080ti RT jõudlust välja imetakse.
10X 2080RT jõudlust oleks ülikõva sõna. Microsoft ja Sony pasundaksid sellest igapäev kui sealt 10X RT-d tuleks.
anubis, Neid RT perf numbreid ei saa üks-ühele võrrelda, kuna puudub ühtne mõõdustik a'la TFLOP. Ega viimanegi väga täpne pole tänapäeval.
Slaidide põhjal paistab, et AMD teeb RT'd kasutades general purpose tuumasid. Seega kui nt 80CU kaardil teevad 20CU RT, siis see tähendab, et rasterdamise jaoks jääb 60CU.
Ma kardan, et see sõltub liiga palju mängutegija optimiseerimisest. Juhul kui AMD draiverites just ei tee mingit on the fly balanseerimist. Point on selles, et kui liiga palju CU eraldada RT jaoks, siis kannatab rasterdamine ja kui liiga palju rasterdamise jaoks, siis kannatab RT.
See peaks üsna kindel olema, et parem RT perf kui Turingul aga kardetavasti Ampere vastu ei saa. Rastedamises võibolla küll jah aga RT osas on Nvidia hetkel ees siiski.
Päris huvitav test. Millel on reaalsed positiivsed tulemused AMD kaartide omanikele, kes on kõige uuema X570/B550 platvormi peal. Ning mis veelgi positiivsem, suurem Navi kaardiga võivad tulemused olla veelgi paremad pci-e 4.0 kasutades.
Ehk siis 320 rt tuuma 80cu puhul? Ampere omab 256?
1 per cu. 80tk seega eeldatavasti.
rtx2080ti-l on rt coresid 68, rtx2080s on 48 ja rtx2080 46.
ampere kohta ma ei ennustaks aga pakun, et mitte üle 2x rohkem per sm. iseasi, mis nende võimekus on. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas keegi on AMD käest küsinud ka miks nende kaartidel mälu oc sliderid piiratud on?
Keegi kellel TPU-s kasutaja võiks W1zzard-ilt küsida kas ta on seda AMD käest küsinud või kui pole siis äkki küsiks.
Nvidia 30XX hindasi ja jõudluse kasvu vaadates siis Nvidia hakkas kartma tulevaid AMD kaarte ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Jah _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Nüüd ongi see hetk, kui amd lükkab end esitluse edasi siis lasid jalga.( ALA kuulujutude järgi 15% kiirem kaart kui 2080ti) Aga kui tuleb esitlus siis võib miskit isegi nvidia-le konkurentsi pakkuvat tulla. kas või 3080 kaarti võimekusega 400€ eest. see peaks siis olema ligikaudu kahe 2080 kaarti võimekus nagu 3080 seda hetkeseisuga on. Ei näe et tuleviku amd konkureerida 3060 kaartidega. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Sealt kindlasti tuleb midagi ja head.
Kui konsoolidesse suudetakse panna sisse 500 euro eest 2080S võrdne GPU, siis 2x2080S võimekusega GPU'd pakkuda arvutitesse ei tohiks probleem olla.
Saab näha mis nad vastasmeeskonna uue 300 seeria vastuseks annava ja kuidas positsioneerivad, põnev igatahes. _________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.