Sa võid gen 1-te ka selle kaarti panna, ja gen 2-te nii nagu sata1 sata2 ja sata3 -si lihtsalt aeglasem paneb maksimaalse kiiruse paika. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mida värki, usb-c ei olegi. Peab siis partnerite peale lootma jääma, kuigi esteetiliselt mulle see uus disain meeldib.
Loodetavasti tuleb, jah. Ilma usb-c ühenduseta kaarti ei taha küll osta
Eem, miks seda vaja? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mida värki, usb-c ei olegi. Peab siis partnerite peale lootma jääma, kuigi esteetiliselt mulle see uus disain meeldib.
Eem, miks seda vaja?
Tahavad otse videokaardist oma moblat laadida _________________ WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted
Eem, miks seda vaja?
Tahavad otse videokaardist oma moblat laadida
EI otse moblast forti mängida _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
VR ilmselt sinna taha ühendada, parandage kui eksin.
Pigem seda jah, eriti need kes Egpu lahendust kasutavad end 4 usb väljundiga läpakal.
Rauno266 kirjutas:
dohc-48v12 kirjutas:
Kurat666 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
jt234 kirjutas:
IBOX4REAL kirjutas:
Eem, miks seda vaja?
Tahavad otse videokaardist oma moblat laadida
EI otse moblast forti mängida
Enam ei saa forti nagunii moblas mängida ju.
saavad appli seadmetega mängida küll need kes enne epicu banni olid mängu alla laadinud. androidil ei tohiks probleemi olla. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
viimati muutis dohc-48v12 01.09.2020 23:08:03, muudetud 1 kord
RTX 3080 peal see 10GB tundub veits vähe, aga samas Nvidia Tensor Compression vms nad seal rakendavad, pidi seda datat seal VRAMis 20-40% compressima? Ehk siis meile üritatakse vist selgeks teha, et see 10GB tegelt mahutab 12-14GB. Ma ise arvan, et see ikka päris piisav pole pikas plaanis. 20GB mudeliga tunneks ennast rahulikumalt.
Eem, miks seda vaja?
Esiteks vähem juhtmeid, ei ole vaja usb hubi jaoks eraldi juhet. Teiseks see mugavus, et saad ühe juhtme ümbertõstmisega läptopi ja workstationi vahel vahetada. Usb seadmed kõik monitori hubi ühendatud.
IBOX4REAL, _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mulle meeldib 35" ultrawide all 15" portable monitori kasutada. USB-C (DP-Alt mode) on selleks selgelt kõige inimlikum lahendus, kuna ka vool tuleb sealt läbi - kõik ühe kaabliga.
Tänapäeval päris paljudel monitoridel usb-c sisend koos vooluga. Kaartidelt loodaks, et on usb-c interface ja saab usb-dp kaablit ikka kasutada. _________________ Dima oli siin
Hea, et nad voolutarbimise kahekordistasid nüüd kindlasti ei koti. 10k cudasid cycles renderduseks nagunii ei piisa. Ja RT on veel ikkagi titte kingades. Suht fail! _________________ Gdesainer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.