Ma valiks selle teise variandi. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Lihtsalt viimane aasta olen telekast vaadanud ainult euroliiga korvpalli ja laskesuusatamist, kas on mõtet pea 2k eest telekas osta, kuigi euronicis käies on LG pilt ikka tõesti ilus.
Või peaks hoopis Samsungi ostma ja ülejäänud raha diivanisse paigutama
Võta hoopis Thomson, taburet ja ülejäänud raha eest õlut. Kui piisavalt viimast juua pole üldse vahet mida vaatad ja kus istud.
Aga tõsisemalt võttes seda nõue ei oska keegi teine sulle anda. Kuda su enda rahakott, tagumik ja silmapaar tunnetab. _________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect
Lihtsalt viimane aasta olen telekast vaadanud ainult euroliiga korvpalli ja laskesuusatamist, kas on mõtet pea 2k eest telekas osta, kuigi euronicis käies on LG pilt ikka tõesti ilus.
Või peaks hoopis Samsungi ostma ja ülejäänud raha diivanisse paigutama
No Samsa qled'i eest võid ju ka 2k välja köhida (75" Q90R on euronicsis vist miskit 3500euri - varem polnud märganudki nii suurt seal). Või Pana oledi eest isegi rohkem.
Kas üks telekas on 2+kEUR'i väärt või mitte... eks see ole igaühe enda otsustada jap. Egas muidu kõik ei soovita esmalt paika panna hind mida oled valmis välja käima ja sealt edasi hakata valikuid tegema.
Kuidas keegi heli on teinud? Kas soundbar või eraldi kõlarid?
Kolin umbes 2 kuu pärast enda korterisse ja läheb sisustamiseks. Soundbar tundub mugav ja moodne. Oskab keegi midagi konkreetset soovitada? Pole väga kursis selle maailmaga.
Väga tuus oleks, kui saaks telefoniga ära ühendada ja kohe muusikat lasta. Ilma et peaks kuskilt midagi sisse lülitama.
Tufka, osta ca 150 euro eest pigem kasutatud Z5500 vms, parem ikka kui soundbar _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
800€ soundbar....krt, ma olen vaeseks jäänud kui ka S20 teemat lugeda _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuidas keegi heli on teinud? Kas soundbar või eraldi kõlarid?
Kolin umbes 2 kuu pärast enda korterisse ja läheb sisustamiseks. Soundbar tundub mugav ja moodne. Oskab keegi midagi konkreetset soovitada? Pole väga kursis selle maailmaga.
Väga tuus oleks, kui saaks telefoniga ära ühendada ja kohe muusikat lasta. Ilma et peaks kuskilt midagi sisse lülitama.
Natuke teemast kõrvale, kuid kui tahta kuskile mugavalt muusikat lasta telefonist või tabletist siis minu soovitus on Chromecast Audio.
Piisab, et oleks optiline sisend või 3,5mm sisend.
Oma 15a vana Yamaha ressiiveri tegin nii "nutikaks".
Tundub, et võtan ka C9 ära. Aga selline küsmius, et selle alla vist soundbar ei mahu? Pole plaan seinale kinnitada telekat.
Pigem mitte - 3,5 cm laua ja ekraani vahel.
Vast kõik tänapäevasemad seadmed oskavad ise juhtmevabalt telefonist muusikat vastu võtta. HEOS jm sarnased, lugu telefonis mängima pannes lülitatakse seade sisse.
Nagu ikka Samsade puhul, naudi siis reklaame, isegi home screenil. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
OLED monopoli uudised... uudiseid pole, hind liiga odav. Samsung peaks liigutama hakkama koos teistega
Link _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
tundub üsna rumal point. tehased on nii või naa ehitamisel, mis hea pärast neid siis delayda? samal ajal jahub ise monopolist, mis peaks avama palju paremaid võimalusi telerite sektoris konkurentide peedistamiseks.
edit: oh issand jumal. mul on jäänud ikka sellelt tüübilt mingit mõistlikku kraami ka silma. aga oled põhiline konkurent samsungi 8k lcd sel aastal? i call bullshit.
teiste "good enough" konkurentide osas muidugi õigus. kaks lcd tehnoloogiat peaks jutu järgi see aasta turule jõudma - dual cell ja mini-led taustvalgustus. kummagist ei ole midagi konkreetset teada. eelkõige - hind?
tlc praegused mini-led mudelid peaks olema $2k 65" ja $3k 75". _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
No see Oledi jutt pole bs...vaata mõnd varasemat videot. Pm teeb puust ja punaseks mis probleem on. Seda mainis ka siin. Lg electronics ja lg display üksus+ väike kasumlikkus.
Neil vaja hinda üles saada, sellest ka venitamine......samas liiga palju ka ei saa seda teha, teised tulevad peale....ok, muutsid juba posti...lõpp sama _________________ This message was sent from space using stargate
$4b+ investeeringuid hoitakse idles sellepärast, et hoida sama grupi teise firma paar % kasumimarginali? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Aitan tuttaval valida ja seda antakse hea hinnaga hetkel.
Kaks küsimust:
Kas alla 1K EUR eest saab midagi paremat?
Kas selle mudeli vanuse tõttu jääb millestki ilma? (Dolby vision ja atmos peaks olemas olema, midagi veel millele tähelepanu pöörata?)
Aitan tuttaval valida ja seda antakse hea hinnaga hetkel.
Kaks küsimust:
Kas alla 1K EUR eest saab midagi paremat?
Kas selle mudeli vanuse tõttu jääb millestki ilma? (Dolby vision ja atmos peaks olemas olema, midagi veel millele tähelepanu pöörata?)
Tufka, Ambilight saad soovikorral ajada tagantjärgi külge pea igale telekale kus pilt hdmi'st tuleb, ainuüksi sellepõhjal otsustada ei tasu _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
No laevalgusti saab samamoodi põlema jätta. Magamistuppa võtsin lahjema mudeli. Pildi sätetest kindlasti kontrasti tõsta ja midagi oli veel ning sai viisaka pildi. Android reageerib nobedalt, erinevalt varasematest kurtmistest. Ambilight enda osas ei näe nii ägedat efekti, elutoas filmi vaadates lülitaks välja, eriti OLED puhul.
viimati muutis tofay 26.02.2020 17:15:14, muudetud 1 kord
Mul on Philips. Pilt ja Ambilight on väga hea, aga telekas ise kipub ikka uimane olema. Vahel juhtub ka, et käima pannes, ei korja telekas sisendist pilti üles - võim heli annab, aga pilt on puudu koos teatega "no signal".
Samas ilma Ambilightita enam ei taha ja mul pole väga oluline, et käima läheb 10 sekki. _________________ PSN: weaselEST
Tufka, Ambilight saad soovikorral ajada tagantjärgi külge pea igale telekale kus pilt hdmi'st tuleb, ainuüksi sellepõhjal otsustada ei tasu
kas see poolpidune ambiligh ka midagi väärt on, eriti võrreldes Philipsi omaga?
Minu kasutuses, kus peamiseks sisendiks on HDMI mitte teleka enda SmartTV funktsionaalsusest tulenev sisu (Ehk siis kas on AppleTV teleka taga või Xbox) on tegu samahea lahendusega. Internetist leiab erinevaid, siin tundub mingi hea listing olevat: https://www.makeuseof.com/tag/ambilight-kit-tv/ _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.