No miniLED on ka juba suht ok edasiminek "tavalise edge" lcd-ga võrreldes _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
No miniLED on ka juba suht ok edasiminek "tavalise edge" lcd-ga võrreldes
Defineeri miniLED. Mul on siin üks ekraan praegu, 3.9mm piksel. Ekraan on 6m lai ning 3,5m kõrge, resolutsioon 1536x896. 10m pealt on juba täitsa hea vaadata.
kas miniled ei olnud mitte <1mm?
laiemas pildis küll läheb asi pigem sinna suunda, et miniled saab ekraanitehnoloogias taustvalgustuse tüüpi märkivaks terminiks ja microled emissive tehnoloogia nimetuseks _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
No miniLED on ka juba suht ok edasiminek "tavalise edge" lcd-ga võrreldes
Defineeri miniLED. Mul on siin üks ekraan praegu, 3.9mm piksel. Ekraan on 6m lai ning 3,5m kõrge, resolutsioon 1536x896. 10m pealt on juba täitsa hea vaadata.
Ilmselgelt on väiksemaid ka, vaata, mis krd ekraan sul on.
Sinna pole mõtet pisemaid panna lihtsalt
E
Kas Microled mikronites juba polnud? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väiksemaid on ka, Eestis on 2.9mm olemas. Mõtlesime kunagi 1.5mm osta. 2,88m lai ekraan oleks siis juba 1920x1080. 5,76m lai ekraan oleks 4K ja 5m kauguselt väga ilusa pildiga. Aga selle 4K ekraani hind oleks 480K€.
Mis tehnoloogial need kaubanduskeskuste seintel olevad reklaamekraanid pilti kuvavad kah?
Miski RGB maatriks vist _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Samas kuskil nägin artiklit et mingi saksa ülikool on loonud microled piksli suurusega 5um
Ja veel mingis artiklis räägiti 3um ledist ja 5um pitch'ist ja kui lõpuks need micro ledi moodulid on TFT maatriksis oleks pitch seal 200um ringis
iseasi kunas need ka kõik masstoodetavaks muutuvad ja reaalselt ekraaniks saavad.
viimati muutis muhvits 07.02.2020 11:35:47, muudetud 1 kord
samsungi microled peaks samas koosnema samas kolmest ledist, niiet krt seda teab.
mul on tunne, et see on ikkagi küsimus pigem turundus- kui tehnilisest terminoloogiast.
samsung müüb seda the walli, pixel pitch 0.8mm. koostöös sonyga müüakse mingit profiekraanile suunatud kraami, pixel pitch 1.4mm. cesil näidatud 75" 4k ekraan tähendab poole tihedamat microledide asetust... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Otsin asjalikku UHD/4k monitori - see LG 48" OLED TV peaks poodi tekkima eelduste kohaselt aprillis? _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
LG 48CX kohta on teada, et 2020 millalgi hiljem. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
_________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 10.02.2020 18:20:07, muudetud 1 kord
Deem, see rida eksis vahele ära
Aga kõik C9 siis otsma _________________ This message was sent from space using stargate
Link _________________ This message was sent from space using stargate
Lihtsalt viimane aasta olen telekast vaadanud ainult euroliiga korvpalli ja laskesuusatamist, kas on mõtet pea 2k eest telekas osta, kuigi euronicis käies on LG pilt ikka tõesti ilus.
Või peaks hoopis Samsungi ostma ja ülejäänud raha diivanisse paigutama
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.