Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2041, 2042, 2043 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2020 15:18:58 vasta tsitaadiga

Ilmselt pole mõtet võrrelda üle maailma levivaid striiminguteenuseid.. ja me veel ootame seda Go3 rakendust, pole ühtegi näinud.. vähemalt lg telerites.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 28.01.2020 15:34:01 vasta tsitaadiga

aeropiloot rahvusvahelised VOD (Video on demand) striiminguteenuse pakkujad ei ole võrreldavad kohaliku teenusepakkuja lineaartelevisiooniga. Sellel teemal võiks heietama jäädagi. EI ole Philipsil (android) ja Samsungil (Tizen) ka Go3 rakendust hetkel näha, ainult suur jutumull icon_lol.gif
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2020 15:40:50 vasta tsitaadiga

Soetasin just Shield TV ja tekkis kerge sportlik huvi, et kui Androidi äpp TeliaTV-le on kenasti olemas, siis kas Android TV äpp on ka plaanides või pigem nišivärk ja pole prioriteet hetkel/üldse.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.01.2020 15:45:55 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
aeropiloot rahvusvahelised VOD (Video on demand) striiminguteenuse pakkujad ei ole võrreldavad kohaliku teenusepakkuja lineaartelevisiooniga. Sellel teemal võiks heietama jäädagi. EI ole Philipsil (android) ja Samsungil (Tizen) ka Go3 rakendust hetkel näha, ainult suur jutumull icon_lol.gif

ot:
Tizeni oma tuli kohe järgmisel päeval, kui asi avalikuks tehti.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.01.2020 15:47:51 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:
Soetasin just Shield TV ja tekkis kerge sportlik huvi, et kui Androidi äpp TeliaTV-le on kenasti olemas, siis kas Android TV äpp on ka plaanides või pigem nišivärk ja pole prioriteet hetkel/üldse.

ei tule sealt midagi

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 28.01.2020 15:56:19 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
...kohaliku teenusepakkuja...

Siinkohal teed küll rahvusvahelise haardega ning 20 000 töötajaga tehnoloogiahiiule liiga.
Pole ju enam mingi pisike kohalik ettevõte, a la Eesti Telefon.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 28.01.2020 16:55:58 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Inspiro kirjutas:

Siinkohal teed küll rahvusvahelise haardega ning 20 000 töötajaga tehnoloogiahiiule liiga.

Ära nüüd üle ka pinguta icon_lol.gif

https://www.e-krediidiinfo.ee/10234957-TELIA%20EESTI%20AS
Telia Eesti AS
Töötajate arv:
1717 (seisuga 31.12.2019)
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 28.01.2020 17:00:16 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
Killer85 kirjutas:
Inspiro kirjutas:

Ära nüüd üle ka pinguta icon_lol.gif

https://www.e-krediidiinfo.ee/10234957-TELIA%20EESTI%20AS
Telia Eesti AS
Töötajate arv:
1717 (seisuga 31.12.2019)

https://www.teliacompany.com/en/about-the-company/
Our approximately 20,400 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 28.01.2020 17:03:41 vasta tsitaadiga

aeropiloot, mis kasu on müüjatest, tehnikutest jne. mingi teenuse arendamisel?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 28.01.2020 17:15:25 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
aeropiloot, mis kasu on müüjatest, tehnikutest jne. mingi teenuse arendamisel?

Mina ei toonud siia algselt töötajate arve aga fine, vastan siis - tundub, et sama palju kui arendajatest. Tegelt olen natuke ülekohtune, kuna tean, et Telia arendas Android TV jaoks rakenduse. Kusagil on mul isegi mingi internal beta .apk sellest mis mul ilmselgelt tööle ei hakka. Aga mugavusest otsustati seda mitte välja lasta (Telia jaoks on mugavam toetada ainult oma boksi). Lisaks olen suht kindel, et TV3-l on neid arendajaid veel vähem aga nemad said hakkama.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 28.01.2020 17:46:39 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:

Nii Android TV'le (Nvidia Shield TV) kui ka Samsung'le (nii 2015 kui ka 2019 aasta mudelitele, mõlemas Tizen) on mul kodus Go3 äpp olemas ja toimib. Huvitaval kombel on nad isegi Samsungiga diili suutnud teha et äpp jookseb koguaeg (nagu Youtube ja Netflix), seega äppide vahel vahetamine on hetkega.
Sa pead ehk oma poodide seaded üle vaatama, äpid on saadaval ainult siis kui Eesti regiooniks valitud on.
Go3's on minu jaoks ainult üks kanal puudu et ma lõpetaks Telia TV tellimise...

Tõesti ei mõista kuidas Telia ei suuda, eriti nüüd kus paistab et nad HLS striimi peale üle lähevad. Seda peaks küll iga tootja seadmed praegusel ajal toetama ja ei pea Samsungi/LG'd kerjama et nad kõik Telia järgi omal ümber teeks.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.01.2020 18:25:53 vasta tsitaadiga

JazZ, Telia pole ju öelnud, et never ei tule. kui kogu teenus HLSi peal peaks kunagi jooksma, eks siis võib uuesti mõelda sest siis on seda äpindust lihtsam ajada. Seniks võib ilmselt selle teema lukku panna.

PS. kes on android äpindusega kursis vast teab, et äpp peab olema optimeeritud ka vastavale seadmele. Hetkel telefonid ja tahvlid. Selleks, et see toimiks nii nagu vaja android teleris või boksis, tuleb pool äppi juurde ehitada puldi toetamiseks ja sellega kaotab kaabliklient pildikvaliteedis.
Järele jääb märkimisväärselt väiksem osa klientidest kes seda vajavad.
Jällegi, never say never.
Eriti kui Go3 peaks hoo sisse saama, aitab see ka konkurentidel tegutseda.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2020 18:37:50 vasta tsitaadiga

Naljakas on lugeda pädevaid arvamusi ja ootusi, millest tegelikult taustal suurt midagi ei teata
Nagu puder ja kapsas - teised saavad, Telia siis ei saa (arvestamata siia tehnoloogia sarnasusi ja erinevusi). Naljakas.

Netflix, Amazon, go3 jms teenused on samal tehnoloogial, mis TeliaTV üle õhu (unicast). Iptv on multicast ja kui te ei saa aru vahest, olge head ja uurige enne ütlemist. Iptv striimide toetamist telerites endas on üle mõistuse naiivne oodata. See ongi keerukas, palju erisusi erinevate pakkujate vahel ning ei ole ühelgil TV tootjal huvi sellega tegeleda (väga kallis lõbu igas otsas). TV tootjad annavad HLS (unicast) söödavaks aga ka siis käib nipet näpet erisuste mäng erinevate tv mudelite vahel.
Kui Telia toetaks striime otse TV vahendusel, siis sellist armeed ka kogu Telia korporatsiooni peale ei oleks võtta, et igasugune X tv tootja x mudel striime korrektselt toetaks.

Naiivsete soovidega saame jätkata, keegi ei pane kellelegi kätt ette. Oodata nendele soovidele lahendust ei tasu.. Ei täna ega homme.

Kui ei tea, küsi aga ära hakka arvama ja vii edasi arvamust nagu see oleks puhtalt Telia teha aga näed, viimane tahab vaid raha võtta aga kasutajaid ei kuula.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 28.01.2020 19:05:08 vasta tsitaadiga

Tore kui inimesel naljakas on icon_wink.gif
Teiste soovide kohta ei oska rääkida, kuid mina pole kunagi rääkinud iptv-st (multicast) rakenduses. Täiesti piisav oleks 720p hls striim (kuigi Telia võiks selle 1080p peale lükata). Vaatan hetkel Telia kaabli otsas hls striimi, kuna ei pea Telia ruuterit õigeks ruuteriks (eriti selle raha eest). Minu soov on vabaneda lisaseadmest ja kasutada teleri enda võimekust.
Olles kunagi inimestele telereid müünud, siis julgen väita, et valdav enamus Telia TV vaatajaid ei tee mingit vahet kas Telia TV pilt tuleb neile 720p või 1080p.
Mõistan, et siin HV foorumis rakendust soovivate inimeste hulk on tilk meres võrreldes Telia TV kliendibaasiga aga kutsuda oma kliente naiivseteks ja öelda neile, et nende soove Telia ei kavatse lahendada ei täna ega homme, see ei näita ettevõtet just väga positiivses valguses.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2020 19:32:58 vasta tsitaadiga

aeropiloot kirjutas:
Tore kui inimesel naljakas on icon_wink.gif
Teiste soovide kohta ei oska rääkida, kuid mina pole kunagi rääkinud iptv-st (multicast) rakenduses. Täiesti piisav oleks 720p hls striim (kuigi Telia võiks selle 1080p peale lükata). Vaatan hetkel Telia kaabli otsas hls striimi, kuna ei pea Telia ruuterit õigeks ruuteriks (eriti selle raha eest). Minu soov on vabaneda lisaseadmest ja kasutada teleri enda võimekust.
Olles kunagi inimestele telereid müünud, siis julgen väita, et valdav enamus Telia TV vaatajaid ei tee mingit vahet kas Telia TV pilt tuleb neile 720p või 1080p.
Mõistan, et siin HV foorumis rakendust soovivate inimeste hulk on tilk meres võrreldes Telia TV kliendibaasiga aga kutsuda oma kliente naiivseteks ja öelda neile, et nende soove Telia ei kavatse lahendada ei täna ega homme, see ei näita ettevõtet just väga positiivses valguses.

Loe uuesti. Ma ei kutsu Telia kliente naiivseteks. Püsi teemas ja kontekstis. Ei tasu konteksti välja rebida ja kõikidele külge kleepida.

Eelnevale lisaks ja 1080st.
HLS peale minemist on alustatud ja täna ca 60 protsenti kanalitest seda toetavad. Kõik üle viia tähendab meeletut investeerimisvajadust uutesse seadmetesse (pilt ei jõua maagiliselt kasutajateni) ja see võtab aega, aastaid. Lisaks on lepingulised piiranguid. On kanaleid, mida ei ole lubatud HLSi lisada (pakkuja on tänapäeval toimuva maha maganud vms põhjused, ei tea).

1080 pole HLS selle tõttu, et samad kanalid on nii fix kui üle õhu samast allikast (HLS puhul) ning õhu kaudu edastamise andmemaht on kasvanud iga aastaga eksponentsiaalselt. Kindlasti 1080 ka tuleb, vajab taas aega võrguliikluse jõudluse suurendamiseks (investeeringud, seadmed jne).

Viimase 4 aastaga on jõudlus paranenud oluliselt. Sellega jätkatakse.

Netflixi, Amazoni jt sisu pakkujaid absoluutselt ei huvita võrgu koormused. Nemad selle eest ei vastuta ning selle kohta saava tagasiside nad tõenäoliselt viskavad prügikasti. Tasub näha erinevust teenuste ja pakkujate vahel. Igal asjal siin on põhjused, mitte pole liin kottimiseks.

Miks üldse sellest räägin, on põhjusel, et arvamused, mille taga puuduvad vajalikud teadmised, lähevad elama omasoodu. Eksitava sisuga teemadele selle tõttu pidurit pakun.
Kõik vajalik on leitav internetist neile, kellel vähegi huvi tutvuda selliste teenuste vilede, valude ja rõõmudega.
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 28.01.2020 20:17:47 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Naiivsete soovidega saame jätkata, keegi ei pane kellelegi kätt ette. Oodata nendele soovidele lahendust ei tasu.. Ei täna ega homme.

Teemas kus Telia kliendid räägivad oma soovidest, näitab selline lause küll seda kuidas sa suhtud Telia klientidesse, kes soovivad midagi natuke erinevat, ükskõik kui väike hulk neid on. Ja oma ütlemistega kleebime endale ise silte külge icon_wink.gif
Ole nüüd hea ja loe nüüd ise uuesti mis mina kirjutasin: 720p on täiesti piisav, Telia VÕIKS lükata 1080p peale (aga jätkuvalt on 720p piisav). Probleemi tuuma sa ei mõista, see ei ole multicastis ega 1080p-s. Mis minu soov oleks, et hetkel see teenus, mida teie nimetate "4g klientide Telia TV" võiks olla kättsaadav teleritele mõeldud rakenduses. Nii nagu ta on telefonidele mõeldud rakenduses. Ma ei taha maksta raha katkise hdmi süngiga mõttetu lisaboksi eest kui mu teler on suuteline seda kõike tegema. Aga ma saan ka aru, miks Telia seda ei tee (ja need ei ole need, mis sa välja tõid). Aga sellegi poolest aegajalt tuletan oma postitustega meelde, et need kliendid on ka olemas, kes app-i soovivad icon_cool.gif

indrpo kirjutas:
Telia pole ju öelnud, et never ei tule. kui kogu teenus HLSi peal peaks kunagi jooksma, eks siis võib uuesti mõelda sest siis on seda äpindust lihtsam ajada.

indrpo oskab vähemalt diplomaatiliselt läheneda, mitte ei põruta, et klientide soovid on naiivsed icon_lol.gif

Ja üldsegi, ma tulin siia, et Teliat kiita parema kerimise eest. Ei aimanud, et mõned asju nii isiklikult võtavad ja saag käima tõmmatakse icon_lol.gif
Minu poolt teema läbi kuniks järgmise korrani kui app-i meelde tuletan icon_razz1.gif [/code]
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2020 20:47:52 vasta tsitaadiga

aeropiloot kirjutas:
armjan kirjutas:

Teemas kus Telia kliendid räägivad oma soovidest, näitab selline lause küll seda kuidas sa suhtud Telia klientidesse, kes soovivad midagi natuke erinevat, ükskõik kui väike hulk neid on. Ja oma ütlemistega kleebime endale ise silte külge icon_wink.gif
Ole nüüd hea ja loe nüüd ise uuesti mis mina kirjutasin: 720p on täiesti piisav, Telia VÕIKS lükata 1080p peale (aga jätkuvalt on 720p piisav). Probleemi tuuma sa ei mõista, see ei ole multicastis ega 1080p-s. Mis minu soov oleks, et hetkel see teenus, mida teie nimetate "4g klientide Telia TV" võiks olla kättsaadav teleritele mõeldud rakenduses. Nii nagu ta on telefonidele mõeldud rakenduses. Ma ei taha maksta raha katkise hdmi süngiga mõttetu lisaboksi eest kui mu teler on suuteline seda kõike tegema. Aga ma saan ka aru, miks Telia seda ei tee (ja need ei ole need, mis sa välja tõid). Aga sellegi poolest aegajalt tuletan oma postitustega meelde, et need kliendid on ka olemas, kes app-i soovivad icon_cool.gif

indrpo kirjutas:
Telia pole ju öelnud, et never ei tule. kui kogu teenus HLSi peal peaks kunagi jooksma, eks siis võib uuesti mõelda sest siis on seda äpindust lihtsam ajada.

indrpo oskab vähemalt diplomaatiliselt läheneda, mitte ei põruta, et klientide soovid on naiivsed icon_lol.gif

Ja üldsegi, ma tulin siia, et Teliat kiita parema kerimise eest. Ei aimanud, et mõned asju nii isiklikult võtavad ja saag käima tõmmatakse icon_lol.gif
Minu poolt teema läbi kuniks järgmise korrani kui app-i meelde tuletan icon_razz1.gif [/code]

Ära isiklikult võta icon_smile.gif Ei tee sinust minu kommentaar naiivset. Ei tulnud kommentaar ka lihtsalt heast tahtmisest vaid kontekstist. Kliendi huvide eest seismist tean isiklikult, igapäevane töö, et kliendi huvides asju lahendatakse. Kliente on igasuguseid, nagu ka soove. Saanuksin olukorra teisiti sõnastada. Foorum pole töö ja siin räägime inimesed inimestega. Kui poliitkorrektsust siin oodatakse, ei käiks siin ehk suurem osa meist.
Soovide realiseerimist, millest jutt olnud, ootaksin ka ise. Teades rohkem köögipoolt, samuti samadel teemadel siin varem korduvalt juttu olnud, siis trigeering kiirem. Selgelt kodutöö ise edale (ajas kasvab ka see).
Saan Sinust tegelikult ju aru ning alati ei otsi vanadest teemadest vastuseid ka ise...inimlik.

Jääme sõpradeks ja nagu ikka, vastan, kui oskan ja mõtlen kaasa, kui teema intrigeeriv icon_smile.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 28.01.2020 21:17:32 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
... Selleks, et see toimiks nii nagu vaja android teleris või boksis, tuleb pool äppi juurde ehitada puldi toetamiseks ja sellega kaotab kaabliklient pildikvaliteedis.

No sellega on kõik öeldud.
Kellele Telia digiboks ei meeldi, vahtige oma Netflixi ja teisi taolisi.
Milleks siin üldse seletada?
Ei pildikvaliteedi kaole.
icon_smile.gif
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 28.01.2020 21:46:27 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Jääme sõpradeks ja nagu ikka, vastan, kui oskan ja mõtlen kaasa, kui teema intrigeeriv icon_smile.gif

icon_wink.gif thumbs_up.gif

seeru kirjutas:

No sellega on kõik öeldud.
Kellele Telia digiboks ei meeldi, vahtige oma Netflixi ja teisi taolisi.
Milleks siin üldse seletada?
Ei pildikvaliteedi kaole.
icon_smile.gif

Nagu juba ütlesin, minu soov on saada juba nutiseadmes olemasolev hls striim telerile mõeldud rakendusse. Ei taha kelleltki boksi (peale enda) ära võtta või kvaliteeti kehvemaks keerata.

Ok, aitab. Õlu ootab külmikus ja Netflix telekas icon_biggrin.gif

viimati muutis aeropiloot 28.01.2020 21:47:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 28.01.2020 22:01:14 vasta tsitaadiga

Kellel veel probleem kombinatsiooniga 4K Arris, 4K teler siis Sony puhul toimi järgnevalt: Seaded, Teleri vaatamine, Välised sisendid, HDMI Signaalivorming, (kasutatav port), vali Täiustatud vorming (4K 60p 4:2:0 10bit, 4:4:4, 4:2:2). Mul kadus igapäevane 720p peale viskamine peale seda ära (kusjuures Arris näitas ka 720p puhul et väljundab parasjagu 2160p). Telia support sellisest probleemist üldse kuulnud ei ole ja lahendused puudusid. icon_wink.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.01.2020 22:11:47 vasta tsitaadiga

T1000, sellest kirjutas Telia ka siin aga kuna erinevad teleris käituvad erinevalt, siis tundub, et kord on nii ja kord on naa ja aitab ainult katsetamine:
https://digitark.ee/nipid-oige-digiboksi-seadistamine-tagab-kvaliteetse-pildi-teleris/
tagasi üles
agox57
HV vaatleja

sõnum 28.01.2020 22:34:32 vasta tsitaadiga

Minul aitas Sony teleka puhul,selline variant.Telekapuldiga telekas ,kodukino, dikiboks kinni.Telekapuldiga telekas kodukino lahti.Digoboksi puldiga digiboks tööle.Nüüd umbes 3nädalat hoidnud teleka seaded paigas. Telekas on Sony 9seeria oma,kodukino ka Sony oma. Digiboks Arrise viimane mudel.
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2020 23:05:37 vasta tsitaadiga

Samsungiga oli täpselt sama probleem ja aitas täpselt sama lahendus (vastaval sisendil UHD Deep Colori lubamine), kirjutasin paar kuud tagasi.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10301409&highlight=#10301409
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 29.01.2020 00:59:43 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:

Ebamugavad on mõlemad kerimisviisid, mugav on KordusTV, kus kerima ei pea, saade käib ise algusest lõpuni.

Mis kerimisse puutub, siis mõlemal juhul ma tean, et reklaam on 9-10 min pikk. pisipiltidega kerimisel saan lihtsalt kinnituse kiiremini, et olen õiges kohas. Tegelikult pole minul vahelt, peaasi, et midagi uuemat tuleb.

Välismaistel filmidel on ikka reklaamid, kui te seda veel ei teadnud icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.01.2020 10:18:44 vasta tsitaadiga

ahto42, kordustv ei sisalda välismaiseid asju, salvestus sisaldab.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2041, 2042, 2043 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.