Kaugelt seda 65" mõistlik vaadata oleks? Hetkel dilemmad, et 48 tolline aga 48 pealt 55 peale minna tunduks suht mõttetu ja 65 tundub samas liiga suur.
Kaugelt seda 65" mõistlik vaadata oleks? Hetkel dilemmad, et 48 tolline aga 48 pealt 55 peale minna tunduks suht mõttetu ja 65 tundub samas liiga suur.
Oleneb, millega harjunud oled. 42" on 2,8 m pealt alles viimase poole aasta jooksul hakanud liiga väiksena tunduma. Üle 6 aasta olnud. Eks tuleb varsti 55" hankida, või 48" kui need uued OLEDid 55"-st märkimisväärselt odavamad on.
viimati muutis von Wu 06.01.2020 22:51:02, muudetud 1 kord
Ise suvel läksin 46" pealt 65" peale ja ostes tundus paras. Nüüd võiks ka suurem olla juba aga seda jubedat hinnahüpet ei suuda veel alla neelata. Vaatamiskaugus 3m.
Kui hästi lihtsalt öelda siis senikaua on kõik, mis silmade vaatevälja mahub, peale harjumist väike.
Mul on 46" teler ca 2m kaugusel ja hetkel ei näe küll päriselt vajadust suurema teleri ostmiseks lihtsalt selleks, et paremini piksleid näha (vaatan päris palju telekat viimasel aastal). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul ka kuskil 3m vaateväli. Mõtlesingi just kuidas subtiitreid lugeda on või peale filmi on kael kange. Hetkel 48 diagonaal 121 ja 65 oleks 161... suht suur vahe kui nii võtta.
65” juures midagi muud mõistlikku ka pakkuda on?
Liiga palju soovitatakse OLEDi, aga reaalselt kui tulla nõrgema mudeli pealt, kus see kuldne kesktee olla võiks?
Raske endale maha müüa, et 65” OLED on kahe piisavalt hea 65”teleri hinda väärt.
Poes vaadates nkn aru ei saa, kuna tuba on nii ere ja kõik lipulaevad näevad ühesugused välja.
Aga sellega ma nõus pole, et 2 kordne hinnavahe on. Isegi odaval ja kalli(mal) lcd-l on vahe sees. Ja Samsal isegi osad lcd telekad kallimad kui Lg OLED telekad...müstika _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui oled juba ca 1200€ eelarve juures valimas, siis see 1600€ peale venitada ei ole probleem.
Teisalt on piisavalt hea UE65RU8002 saadaval poole 65” OLEDi raha eest. Kahtlemata erineva klassi telerid, aga kas OLEDi eest 2x rohkem maksta on õigustatud, on minu küsimus.
m2ka, OLEDi omanikel on raske sellele küsimusele neutraalselt vastata. Mina ostsin c8 veel kallimalt...ei kahetse midagi.
Suurem oleks võinud vaid olla, vot seal need hinnakäärid lähevad käest kahjuks ära _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
1600 ja 2000 euriste telekate vahe on minimaalne võrreldes 1200-st LCD-d ja 1600-st oledi. Aga tõsi, tava vaatajale polegi alati kallist oledi vaja. Näiteks õde on oma sk8500 teleri pildiga väga rahul ning ei oska otsidagi seda backlighti kuma(FALD, kuid sellegipoolest) erinevates tseenides. Kui aga siin foorumis palju surfand ja teste vaadand, hakkab tõenäoliselt segama ja pärast hiljem kripeldama(et krt oleks pannud paar sotti veel juurde) Lõppude lõpuks oleneb ju, palju sa asja kasutad. Kui päevas 1h tuleb max ära teleri ees, siis pole ju mõtet? Kui just väga hea palga peal pole. _________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
Teisalt on piisavalt hea UE65RU8002 saadaval poole 65” OLEDi raha eest. Kahtlemata erineva klassi telerid, aga kas OLEDi eest 2x rohkem maksta on õigustatud, on minu küsimus.
edge-led ja seega vastav kontrast.
teleritel on keskmine variant sisuliselt ära kadunud. on odavad telerid ja on oled/fald lahendused, millest viimased täna juba arvestataval määral kattuvad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Selle põlvkonna OLED telekad on valmis saanud
Nii et ostke eelmise aasta omi
Link _________________ This message was sent from space using stargate
Vaatame kas tuleb täiendust siis uudisele.
Esimene asi mille sa peaks pärast uue teleri ostmist seadetes välja lülitama on "säästureziim" ehk teleri automaatne välja lülitus.
85% televaatajaid kasutavad vaatamiseks mingit lisaboksi, digiboks või mängukonsooli või meediamängijat. See tähendab, et regulaarselt on vaja haarata iga säästu tunni tagant teleri pult ja kinnitada, et sa ikka vaatad telerit
indrpo, ma kasutan hea meelega seda funktsiooni, 4 tundi on just paras, kui magama jääd läheb teler kinni. 4 tunniga jõuab #tõe ja õiguse ära vaadata
Vahel on tulnud krabada ka pulti, et väljalülituse teade tuleb
Elutoa teleris, mis mängib lihtsalt tapeeti seal võik taimer jah 8 tundi olla, aga seda millegipärast ei pakuta ja seega ei saa ka kasutada. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
No OLEDi puhul ok, et küsib, seal see 4h vist ongi kui sisendit ei vaheta vahepeal _________________ This message was sent from space using stargate
Kui oled juba ca 1200€ eelarve juures valimas, siis see 1600€ peale venitada ei ole probleem.
Mine poodi ja istu teleka ette maha nii kaugele kui kodus vaatama hakkad. Siis saad aru, miks OLED hea on.
Enamus ülevaatajaid jne räägivad sama.....neil see aasta kahjuks peale reso midagi muud pakkuda pole, eks seda siis pumpavad.
mõttetu vaheaasta või aastad
Kes OLEDit sihivad, siis c9 iga kell kui kõik uuemad. _________________ This message was sent from space using stargate
jah, aastat 30+ tagasi läksid poodi ja vötsid, mis saada oli. Hea õnne korral tulid isegi mingi teleriga poest koju.
Aga nüüd, muudkui vali vali vali, ei tea kohe, millist vötta. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kas RU8002 ja RU8000 on sama asi? Mingi regiooni koodide erinevus vms?
Tundub küll, 8002 otsingul viskab idaploki riikide poelinke, ilmselt sama mudel ka äkki Eestis ringluses kuna tehnikatootjate jaoks oleme me endiselt endine liidumaa, mitte Euroopa.
Ma lugesin, et koodide erinevused on tehtud mitte ainult regioonide pärast, vaid ka hindadega “mängimiseks”.
Pricematchingu tingimus on üldiselt, et tootekood teises kaupluses peab olema 1:1-le sama. Seeläbi saavad suured brändid enda poodidesse unikaalse koodiga asja, mida mujalt ei leia. Seega kui “sama” mudelit müüakse mujal, siis neil ei ole kohustust hinda matchida.
m2ka, see võibki tõene olla. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kas ~50 euri piiris vanema non-smart TV nutistamiseks mõni muu hea variant ka on peale chromecasti ja mida saaks võimalikult vähese ajaga osta/tellida? Netflix/YouTube põhiliselt.
Mul endal chromecast aastaid kasutusel, tahaks teisele inimesele lihtsa vidina tööle panna et pärast väga palju "kliendituge" pakkuma ei peaks. Sirvin hiljem üle.
Samas see suht lollikindel lahendus. Ma välistaks hiina boxid pultidega selles hinnaskaalas _________________ This message was sent from space using stargate
Mibox on android TV sertifitseeritud, tegelikult ka üsna hea valik, Kui täitsa probleemivaba toodet tahta, siis Apple TV. Ise kasutasin aastaid Miboxi, siis said lõputust HDMI CEC probleemidest villand ja ostsin Apple TV, võrreldes Miboxiga pole ühtegi peavalu, kõik töötab. Mul ei ole ühtegi muud Apple toodet, aga seda peaaegu et kiidaks
Samas situatsioonis, kus box on otse teleka taga, näen et CEC probleeme ei tohiks väga olla.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.