Kas tavaoludes vaatategi telerit 1,5meetri kauguselt?
Ma ikka 3-5 meetri vahemikus vähemalt _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
egas ma kade pole, vaadake ka uuel aastal nii. Võib vabalt ka läheneda telerile, ta ei hammusta.
PS. aga ärge vaadake musta augu videot liiga lähedalt, see võib vaataja endasse imeda, sest nii reaalne on ju kõik see _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ma ei kujuta ette muidugi mis valgustugevust seal taga ajada on, OLED55C8 mille pealt nüüd paar 4k filmi sai vaadatud, oli niigi liiga ere juba. Samas hämaramates stseenides kogu pilt superhästi nähtav.
Ma ei kujuta ette muidugi mis valgustugevust seal taga ajada on, OLED55C8 mille pealt nüüd paar 4k filmi sai vaadatud, oli niigi liiga ere juba. Samas hämaramates stseenides kogu pilt superhästi nähtav.
See heledus mõeldud kui vaatad südapäeval telekast filme....pm siis vaja heledust. Aga mul pimendavad rulood, siis et pole üldse probleemi.
Oled suudab ka kohati pimestada vägagi edukalt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
88" OLEDi vastu poleks midagi, kes kingib mulle 20k € (vast rohkemgi) ?
Aga nagu mingi ülevaate tüüp kirjutas, siis südamerahus võite c9 ära osta ja c10 vahele jätta. _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Palju oodatum uudis on, et LG toovat sellel aastal turule ka kauaoodatud 48" OLED telerid. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Link _________________ This message was sent from space using stargate
10 meetri kauguselt vaatad? _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
10 meetri kauguselt vaatad?
~4 meetrit on optimaalne 88 tollise puhul. 4k contenti puhul _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Vaatasin HV toodete lehel televiisoreid - alguses rõõmustasn, et valides 3D on päris mitu valikut.
Süvenedes sain aru, et ni iikka pole - tootekirjelduses on televiisoritel märgitud "3D no" aga kesiganes neid filtreid kirjeldusega sidus jäänud see märkamata, et 3D juures on märge "no".
Palju oodatum uudis on, et LG toovat sellel aastal turule ka kauaoodatud 48" OLED telerid.
Kas see tähendab ka madalamat hinda?
Kindlasti odavam kui 55", iseasi kui palju _________________ This message was sent from space using stargate
Vaatasin HV toodete lehel televiisoreid - alguses rõõmustasn, et valides 3D on päris mitu valikut.
Süvenedes sain aru, et ni iikka pole - tootekirjelduses on televiisoritel märgitud "3D no" aga kesiganes neid filtreid kirjeldusega sidus jäänud see märkamata, et 3D juures on märge "no".
Eile just komistasin fakti otsa, et vähemalt mõnedes projektorites on veel 3D täitsa olemas.
Olen teleri otsingul ja sooviks oma praeguse 40 tollise 55 vastu välja vahetada. Aga olen natukene tupikus ja äkki keegi targem oskab aidata.
Tahaks siis 55 tollist, võimalikult odavat casual kasutaja jaoks. Mingid suvalised filmid ja saated, vahest netflixi. Hinnaklass võiks jääda sinna 5-600 euro kanti ja otseselt mingit tootja eelistust pole.
OLED on kallis ja ega nii head polegi vaja. Vaatasin, et Samsungil on QLED, LG-l Nanocell. Täitsa must maa minu jaoks. Praegune on full HD ja selle kõrval ilmselt kõik tänapäevased tehnoloogiad öö ja päev, aga milline see parim siis selle raha eest ikkagi oleks?
_________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.