Ma avastasin täna enda jaoks ühe täiesti uue asja. Teie jaoks ilmselt vana ja tuttav asi.. aga..
Vaatasin, et mis jama see on, Strv 103B WR kukub kolinal alla, kuigi statistiliselt on enam-vähem win-lose mängud. Muidugi ei tohiks woti puhul midagi üllatada, aga..
Algseis enne mängupäeva WR 48.36%.
Peale ühte kaotust WR 47,55%. Võit - WR 48.11%. Kaotus - WR 47,12%, võit, WR 47,78%.
Ehk teisisõnu - kaks võitu, kaks kaotust, aga WR kukub pool protsenti!
Mängin edasi, vaatan neid statse. Lõpuks sain nibin nabin 5 võitu, 5 kaotust ja WR kukkus 1% võrra. See on niivõrd huvitav matemaatika, et siin ei aita vist isegi mitte Pythagoras.
See pole ilmselt ei WG viga, ega arvuti viga, vaid ikka tihendi viga, kes arvuti ja tooli vahel istub
mis nende seitsme lilla lambiga peale hakata mis sai kümne taseme eest? kui plussile vajutada siis saadab raadiosaatja juurde ja mis ma seal edasi peaks tegema?
Selle saad tankile peale panna ja siis lahingus läheb lilla tuluke põlema kui keegi tankile tagantpoolt sisse laseb.
mis nende seitsme lilla lambiga peale hakata mis sai kümne taseme eest? kui plussile vajutada siis saadab raadiosaatja juurde ja mis ma seal edasi peaks tegema?
Selle saad tankile peale panna ja siis lahingus läheb lilla tuluke põlema kui keegi tankile tagantpoolt sisse laseb.
Päris nii see pole .
Kui hakkad decoratoriga ehteid tegema, siis nende lillade lampe saad kasutada, et ei tuleks dublikaat ehet.
See lilla asjake mul vähemasti rolli ei mängi. Tegin vist mingi 5 ehet ilma ja ei tulnud ühtegi tuplikaati.
Mul läks ka peale lillade äralõppemist eriti õnnelikult. Mingi 4-5 V taseme ehet ja just need mida vaja. Nüüd tegin juhuslikke Kuu-uusaasta V taseme kaunistusi ja kõik tulid juba olemasolevad
Mul on kreda boost hetkel 47%, üritan keskeltläbi 1M päevas seda juurde tekitada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Võtsin uue aasta puhul 11 kasti ligi ja korralik roll tuli:
Obj 703 II
SU-130PM
Bertagne Panther
Sexton 1
OBJ430U, OBJ140 ja JgPzE100 3D skin
+ veidi kulda, prem päevi ja silverit
BTW see jutt, et WR sõltub sellest, kas maksad või mitte siis see täielik kaku, ma olin 5 a. free to play ja alles selle aasta alguses lõpetasin enda piinad ja ostsin premm accounti ja mõned prem tankid ning ei saa küll öelda, et wr oleks tõusnud.
See WR/premi vahel seoste loomise jutt on veidi põrutada saanud meeste teema. Kui muud tarka põhjendust ei leia, on muidugi alati hea mingit müstilist kõrgemat jõudu süüdistada. Olgu selleks siis süvariik, rahvusvaheline imperialism või wargamingu häkid
Minu jaoks mõistmatu, et Nashorn ja UDES 03 sees ei olnud, mulle meeldib nendega jätkuvalt mängida. Nashorniga annab vabalt ka tier VIII vastu olla ja näiteks UDES'e camo on ülemõistuse hea kui õigesti põõsa taha varjuda ja dmg teeb ka parajalt. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Eks udese ja nashi probleem ole selles, et kui jääd üksi mitme vaenlase vastu, siis need ei päde lihtsalt enam. Nash lastakse kiirelt HEga tükkideks ja udes ei ole lähivõitluses piisavalt hea.
Eks iga masinaga tuleb aeg-ajalt häid lahinguid, aga ainult mõnega on head lahingud tihti teostatavad.
Eks udese ja nashi probleem ole selles, et kui jääd üksi mitme vaenlase vastu, siis need ei päde lihtsalt enam. Nash lastakse kiirelt HEga tükkideks ja udes ei ole lähivõitluses piisavalt hea.
Eks iga masinaga tuleb aeg-ajalt häid lahinguid, aga ainult mõnega on head lahingud tihti teostatavad.
Oleneb jällegi map'ist. UDES 03 olen isegi nii ära cap'inud, et pole avastatutgi tervelahingu ajal aga noh selliseid eri juhutmied võib tooma jäädagi iga tanki kohta. T95 üksi olles jääd ka hätta miteme vanelasega jne. Enamus TD jääd hätta sellistes olukorades, kus oled viimasena üksi mitme vaelase vastu, hätta - aga noh jällegi olneb vastase pädevusest jne.
Just, olen nõus, mõnega on head lahingud tihti teaostatavad ja just nendest ma sellepärast kirjutasingi _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Haahaaa. Nii ongi. Olen teinud Strv 103-ga mingi 20 mängu ja viimased viis mängu tegin screenshoti statistikast. No see oli tore avastus, mida ma arvasingi. Mõtlen, et mida pekki.. 20 mängu, pooled võidan, pooled kaotan, aga WR kukub 49% pealt 46% peale.. Kuidas??
Hakkasin siis screeshotte tegema statistikast. Kaotus, WR 46,32%. Siis veel üks kaotus, WR 45,99%. Siis VÕIT, WR 45,99%. Kusjuures, hõbeda kogus muutus, vaba XP muutus, aga WR ei muutunud. Ma ei oska siia kahjuks screeshoti üles laadida, aga nii on. Ma olen seda juba ka varem märganud, et see asi ei klapi üldse. Võtad uue tanki, teed kümme mängu, võidad 5 ja kaotad 5 aga WR on 35%. Miks wot nii teeb või mis ta mõte on, ausalt ei huvita. Pettumus on muidugi suur, sest ma ei ole siiani aru saanud, miks mu E25 WR ei tõuse iialgi 56% ülespoole, kuigi ma võidan viimasel ajal stabiilselt selle tankiga mängides 60-70% mängudest. Nüüd mõistan.
Kui keegi tahab screenshoti näha ja selgitab, kuidas neid üles panna, siis olge lahked. Ma ise blondiin ju Aga mitte nii blondiin, et selliseid asju ei märkaks.
Suudate te üldse jälgida mängus selliseid asju? Kuidas vastasele lastud elupunktid ja eluprotsendid ei kattu? Kuidas teie WR ei sõltu võitudest ja kaotustest?
See oli nüüd küll tõsine pettumus wotist. Masendav. Sa näed ju vaeva, terve mängu üritad hea olla, teed TOP dämmi, spotid, higistad.. Siis võidad - jeee! No see on ikkagi hea tunne, teha top dämmi ja võita. Justkui sinust sõltus midagi.
Ja siis ütleb wot, et sittagi. Polnud võit, polnud kaotus. Jätame su WR muutmata. Sest sa ju ei maksa meile? On selles asi või?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.