Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kasutad rattakiivrit? |
Kasutan. |
|
44% |
[ 88 ] |
Plaanin kasutama hakata, kui ... (täpsistan teemas) |
|
8% |
[ 16 ] |
Ei kasuta, sest kiivriga pole enam lahe |
|
21% |
[ 42 ] |
Ei kasuta, sest ... (täpsustan teemas) |
|
25% |
[ 50 ] |
|
hääli kokku : 196 |
|
autor |
sõnum |
|
erko
Kreisi kasutaja
|
13.08.2019 14:27:53
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
erko kirjutas: |
Kas saadavad raamisuurused S ja M on su kasvuga sobivad? M on kuni 178cm pikkusele. Kui see tingimus sobib siis vastab ratas su eesmärgile vabalt. Sram NX on piisavalt võimekas leebemates oludes (loe: ilma vihma ja mudata) ka võistlusi sõita. Miinuseks see, et Judy Silver TK amort on kaalult muidugi paras pomm |
... pikkus jääb selle numbri sisse, pigem tekitab küsimusi natuke see 1x vahetaja, varem sõitnud ainult sellistega, millel ees 3x hammakat, kas 1x ulatus on tõepoolest piisav? Muus osas on jah suund süsinikraamile, hinnavahe aluga on selline suhteline teema, millel antud kontekstis väga ei peatuks ... |
1x12 süsteem igal juhul. See Sram NX Eagle peaks olema ees 32T ja taga 10-50. Kui sõites jääbki aeglasemast otsast puudu siis ostad ette 30T hammaka, kui kiiremast otsast siis 34T või 36T. Vahetamine ei ole midagi keerulist.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
|
Taavi_R
HV Guru
|
17.08.2019 21:02:25
|
|
|
Millist rattakompuutrit (või spordikella) soovitate? Tahaks jooksvalt näha läbitud km ja keskmist kiirust.
🚴♂️
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
|
2 :: |
3 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
|
erko
Kreisi kasutaja
|
17.08.2019 21:39:19
|
|
|
Taavi_R, nende soovidega saab hakkama mistahes kõige odavam rattakompuuter Oluliseks võiks pidada juhtmevabasid andureid ning seadistatavaid ekraaniväljasid. Sealt edasi on vaid taevas piiriks.
Näiteks CatEye Quick kompuuter Hawaiis.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
|
26 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
17.08.2019 23:23:33
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Millist rattakompuutrit (või spordikella) soovitate? Tahaks jooksvalt näha läbitud km ja keskmist kiirust.
🚴♂️ |
suvaline, küsimus on, kas soovid gps'i või mitte
seejärel on küsimus, kas soovid muid andureid külge (ilmselt mitte), siis on ant+ toega andurid jne
aliexpress on erinevaid lihtsaid ja odavaid rattakompuutreid täis - ei ole vaja eestist mingit suvalist sigmat 60€ eest osta, mis lihtsalt kohalike poolt üle hinnatud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
Hardi
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
|
1 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
|
Taavi_R
HV Guru
|
18.08.2019 20:49:01
|
|
|
Pigem otsin midagi odavat. GPS ja muud andurid hetkel huvi ei paku. Juhtmevaba oleks päris
Aliexpressist tuleb liiga kaua kohale, tahaks kiiremini kätte saada.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
|
161 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
18.08.2019 21:02:29
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Pigem otsin midagi odavat. GPS ja muud andurid hetkel huvi ei paku. Juhtmevaba oleks päris
Aliexpressist tuleb liiga kaua kohale, tahaks kiiremini kätte saada. |
siis pead müügimehe juttu kuulama ja temapoolset pakkumist kullana võtma
saad omale juhtmevaba ning naudi seda
_________________ ☠ |
|
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
miga
HV Guru
|
19.08.2019 08:24:48
|
|
|
Pole ise ühegi rattakompuutri peale mõelnud, sest kogu selle töö teeb ära telefon, mille istutan turvaliselt lenksule. Endomondo ja Strava käima ning mure maas. Juhul kui keegi peaks helistama, siis on ühes kõrvas Airpod ja jutud saab räägitud.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
|
32 |
|
tagasi üles |
|
|
Spacefly
Kreisi kasutaja
|
19.08.2019 08:45:25
|
|
|
Ise kasutan samuti teist alternatiivi spidole. Garmini multispordikell. Pikemal sõidul panen alusega ümber lenksu, aga enamasti ei viitsi käelt maha kiskuda. Kõikmõeldavad andurid on toetatud. Kõike saab seadistada või kasvõi ise valmis progeda. Minu jaoks on muidugi ratas kõrvalala kah või siis üks etapp pikemas jadas, kus kellaga on lihtsam kõike ühes kohas hallata.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
|
60 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
19.08.2019 09:49:55
|
|
|
miga kirjutas: |
Pole ise ühegi rattakompuutri peale mõelnud, sest kogu selle töö teeb ära telefon, mille istutan turvaliselt lenksule. Endomondo ja Strava käima ning mure maas. Juhul kui keegi peaks helistama, siis on ühes kõrvas Airpod ja jutud saab räägitud. |
Mõtlesin ka, et peaks ühe vana Sony compacti korda tegema ja lenku külge panema. Päris töömobla ei taha kasutada, samas pole mul ka see "live" feed oluline.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
Taavi_R
HV Guru
|
19.08.2019 16:28:09
|
|
|
Pole ise ühegi rattakompuutri peale mõelnud, sest kogu selle töö teeb ära telefon, mille istutan turvaliselt lenksule. Endomondo ja Strava käima ning mure maas. Juhul kui keegi peaks helistama, siis on ühes kõrvas Airpod ja jutud saab räägitud. |
Mis kinnitusega sul lenksu küljes on? Mingi vihmakindel korpus/kott ka? Mulle endale tundub kuidagi väga ebamugav variant. Telefon muidu taskus kaasas ja Endomondo träkib.
Spacefly kirjutas: |
Ise kasutan samuti teist alternatiivi spidole. Garmini multispordikell. Pikemal sõidul panen alusega ümber lenksu, aga enamasti ei viitsi käelt maha kiskuda. Kõikmõeldavad andurid on toetatud. Kõike saab seadistada või kasvõi ise valmis progeda. Minu jaoks on muidugi ratas kõrvalala kah või siis üks etapp pikemas jadas, kus kellaga on lihtsam kõike ühes kohas hallata. |
Kella varianti mõtlesin ise ka. Aga odav nutikell kallim kui kallis rattakompuuter.
_________________ raamatupidamine | laadakalender
viimati muutis Taavi_R 19.08.2019 20:31:31, muudetud 1 kord |
|
|
161 |
|
tagasi üles |
|
|
miga
HV Guru
|
19.08.2019 20:23:23
|
|
|
Taavi_R, kasutan Quadlock case juba viimased 5-6. aastat. Parim moblahoidik voki külge, punkt. Korra sai "testitud" kui libedal laudteel totaalselt üle kuudi käisin. Kõik, mis vähegi olla sai, oli mööda ilma laiali. Ainuke, mis rattal seisis samas asendis, oli telefon Quad Locki hoidja küljes. Ostes tuleb kaasa ka veekindel kate.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
|
32 |
|
tagasi üles |
|
|
arm2004
HV Guru
|
19.08.2019 20:38:47
|
|
|
see Quadlock maksab rohkem kui mu vana telefoni remont, peale kaht aastat "sarves" mõneeurose hiina lahendusega.
kui Z3C korda saab, siis ilmselt läheb jälle sarve, SIM-ita. ja parema hoidjaga. kuna pole ka enam põhitelefon, siis seda muretum.
huvitav, et Z3C GPS tundub oluliselt täpsem olema kui S9 oma
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
|
97 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
19.08.2019 21:02:29
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
see Quadlock maksab rohkem kui mu vana telefoni remont, peale kaht aastat "sarves" mõneeurose hiina lahendusega.
kui Z3C korda saab, siis ilmselt läheb jälle sarve, SIM-ita. ja parema hoidjaga. kuna pole ka enam põhitelefon, siis seda muretum.
huvitav, et Z3C GPS tundub oluliselt täpsem olema kui S9 oma |
mul just vastupidi, kõik varasemad GPS'id on olnud vimkadega ja s9 gps on olnud puhas kuld
erroreid pole mälu järgi esinenud
isegi garmin edge 530 on erroreid visanud
samas selle gps data töötlemises on erinevad rakendused erinevad
kuna garmin syncib mul nii strava kui endomondoga, siis kõik kolm näitavad tihti maksimumkiirust erinevalt, trajektoori ei ole viitsinud võrrelda.
kiiruse graafik ka erineb võngetelt.
vana igpsport 55 vms näitas stravaga täiega võbelevat kiirusegraafikut, samas nende enda lahenduses oli summutatud
kõik on kinni selles, palju parandust tehakse ja kas konkreetne süsteem on toetatud
_________________ ☠ |
|
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
arm2004
HV Guru
|
19.08.2019 21:35:50
|
|
|
libe kirjutas: |
arm2004 kirjutas: |
huvitav, et Z3C GPS tundub oluliselt täpsem olema kui S9 oma |
mul just vastupidi, kõik varasemad GPS'id on olnud vimkadega ja s9 gps on olnud puhas kuld
erroreid pole mälu järgi esinenud
isegi garmin edge 530 on erroreid visanud
samas selle gps data töötlemises on erinevad rakendused erinevad
kuna garmin syncib mul nii strava kui endomondoga, siis kõik kolm näitavad tihti maksimumkiirust erinevalt, trajektoori ei ole viitsinud võrrelda.
kiiruse graafik ka erineb võngetelt.
vana igpsport 55 vms näitas stravaga täiega võbelevat kiirusegraafikut, samas nende enda lahenduses oli summutatud
kõik on kinni selles, palju parandust tehakse ja kas konkreetne süsteem on toetatud |
ma ei ütle, et s9 GPS on halb, aga Z3C oma oli parem. ikka oluliselt täpsemalt positsioneeris mind raudbetoonist hoones. kui Z3C ekraanivahetuselt tagasi tuleb, saan ehk näidata, s9 viskas paigal seistes ka liikumisse...
|
|
|
97 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
19.08.2019 21:50:13
|
|
|
raudbetoonist hoones sõidad rattaga või vajad kuidagi navigeerimist?
_________________ ☠ |
|
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
arm2004
HV Guru
|
20.08.2019 02:22:59
|
|
|
libe kirjutas: |
raudbetoonist hoones sõidad rattaga või vajad kuidagi navigeerimist? |
ei, aga ütleb nii mõndagi täpsuse kohta. kui seistes äkki liigun selg ees ukse poole, siis mida järeldama peaks?
ega mina tea, vb S9 oli üldse toore-Galileo küljes, või hiinlaste BDS-is, või venelaste GLONASS-is (kus ka Sony võis olla). aga fakt on, et Sony oli oluliselt täpsem. vahetult enne rattalt lendu minekut sai kolleegi Coolpadiga Sony võrreldud ja tema puhul pani samuti umbes 15m raadiuses paika. Sony aga pani suht meetri-kahe täpsusega paika ja näitas reaalajas kuhu telefoni suunan.
S9 näitab praegu toolil per?etades, et küll ma olen sirelipõõsas, küll keset tänavat, küll liigun vastasmaja taha
|
|
|
97 |
|
tagasi üles |
|
|
DigeBeni
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
|
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
|
ufo56
HV Guru
|
20.08.2019 22:33:33
|
|
|
Taavi_R, kasutan Quadlock case juba viimased 5-6. aastat. Parim moblahoidik voki külge, punkt. Korra sai "testitud" kui libedal laudteel totaalselt üle kuudi käisin. Kõik, mis vähegi olla sai, oli mööda ilma laiali. Ainuke, mis rattal seisis samas asendis, oli telefon Quad Locki hoidja küljes. Ostes tuleb kaasa ka veekindel kate. |
kiidan ka Quadlocki.
_________________ Lae pildid -> pilt.io |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
|
67 |
|
tagasi üles |
|
|
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
|
50 |
|
tagasi üles |
|
|
Spacefly
Kreisi kasutaja
|
|
|
60 |
|
tagasi üles |
|
|
libe
kvaliteetne mees
|
30.08.2019 11:34:02
|
|
|
ära aja segamini gravel ja maanteeratas
_________________ ☠ |
|
|
70 |
|
tagasi üles |
|
|
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
30.08.2019 11:41:56
|
|
|
Huvitav pood Aga eelistus on tõesti Gravel tüüpi.
|
|
|
50 |
|
tagasi üles |
|
|
Spacefly
Kreisi kasutaja
|
|
|
60 |
|
tagasi üles |
|
|
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
30.08.2019 13:12:41
|
|
|
Juhin tähelepanu sellele, et minu pakutud oli uus ja Poolas maksab ta u. 1000€. Ning minu arust suhteliselt heade komponentidega. Aga eks ma uurin.
|
|
|
50 |
|
tagasi üles |
|