Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ohooloom
HV vaatleja
|
26.07.2019 08:31:05
|
|
|
Lihtsalt tekib juurde üks kaamera äpp, kasutada saab mõlemaid.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
26.07.2019 11:19:27
|
|
|
ohooloom, kui tükki küljest ei võta, viitsid siia või postkasti lingi saata, kust seda saab?
_________________ twitch.tv |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ohooloom
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
420kaneb
HV vaatleja

|
27.07.2019 02:15:23
|
|
|
Mis telefon hetkel ca 300 euro ringis kõige mõistlikum oleks? Vaatasin huaweid aga nüüd neid perses vist omadega ja xiaomi junnid, mis juba normaalse raudvaraga ei paku sd kaarti, mida ma sooviks.
Võin ka oodata ca kuu, kui keegi teab, et miskit head tulemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl G
HV vaatleja
|
27.07.2019 09:32:28
|
|
|
tont23 kirjutas: |
tuleb ka vist lähipäevil arvutitarka minna ja 9T soetada oskab keegi öelda kas seal mälukaardi pesa ka on? kui pole siis tuleb ilmselt natuke kallim 128gb versioon võtta  |
SD kaardi tuge ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.07.2019 15:03:33
|
|
|
Tuleb ära oodata see Mi A3 Pro versioon siis, kui see üldse tuleb. Või siis oodata ja loota et CC9 tuleb global versioon ka koos vajalikke võrkudega.
Kui see SD kaart on nii oluline et ilma selleta pole telefon kasutatav.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
420kaneb
HV vaatleja

|
27.07.2019 15:07:57
|
|
|
jnt kirjutas: |
420kaneb, pocophone f1 on tip-top.  |
Aitäh soovituse eest, olen isegi vaadanud seda varianti, aga 12mp kaamera pole parem isegi 180-eurosest note 7st, seega jäi see välja. Ei taha mingit high end telefoni, aga narr oleks osta eelmise aasta mudel kui võibolla kohe-varsti uus tulemas. Ei taha ostu teha kui järgmine nädal nt hind langeb, seepärast tulin siia infot piiluma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
27.07.2019 20:55:31
|
|
|
Hind langeb nagunii kohe pärast seda kui ostad - mul kehtib see suht alati. Murphy.
Aga raske on soovitada, kui ei tea, mida täpselt vaja. Valikut kuni 300 euro piires on ju küllaga, aga kui endal on mingit eelistused, siis nagu ülalt näha - ei ole kellegi teise heast soovitusest väga tolku. SD-kaardi pesa on tõesti nii oluline? Siis panegi otsingukriteeriumisse hinnavahemik + SD-kaart ja su valik kitseneb oluliselt - ei tohiks raske olla valikut teha..
HW Mate 20 Lite, P30 Lite - Xiaomidest ei oskagi midagi soovitada - neil millel SD kaardi slot olemas, on kaamera niru - nii et tee oma valik - kas olulisem on SD või kaamera? Või siis vaata juba Samsa A seeria poole, mille kohta mina antud juhul ei oska midagi öelda, aga tõenäoliselt ajavad asja ära.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
420kaneb
HV vaatleja

|
27.07.2019 21:35:29
|
|
|
Selge, aitäh. SD kaart on oluline, hea lihtne infot edasi-tagasi liigutada muusikakeskuse, telefoni ja arvuti vahelt. Lisaks kuna infot koguneb üsna palju, siis 128gb võib lihtsalt väheks jääda ja kunagi ei tea kus mida vaja on, ehk hea on kõike telefonis hoida.
Pigem siis sooviks teada, et kas keegi teab, kas midagi head võiks Eestisse turule tulla nt järgmise kuu-kahe jooksul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
28.07.2019 01:02:42
|
|
|
420kaneb kirjutas: |
jnt kirjutas: |
420kaneb, pocophone f1 on tip-top.  |
Aitäh soovituse eest, olen isegi vaadanud seda varianti, aga 12mp kaamera pole parem isegi 180-eurosest note 7st, seega jäi see välja. Ei taha mingit high end telefoni, aga narr oleks osta eelmise aasta mudel kui võibolla kohe-varsti uus tulemas. Ei taha ostu teha kui järgmine nädal nt hind langeb, seepärast tulin siia infot piiluma.  |
Kaamerat megapikslite järgi hinnata, noh... pole just kõige arukam tegevus.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja

|
28.07.2019 23:48:34
|
|
|
Tänapäeval on pilved ka päris populaarsed siiski. Ise olen siiani pilvega väga mugavalt ära liigutanud vajalikud asjad telefoni ja PC vahel. Mingi ~15GB antakse tasuta ruumi ja see on piltide-muusika jaoks mu arust täitsa piisav (et lihtsalt liigutada). Kui soov on asju koguda, siis jah teine asi jällegi. Samas.. saad ka osta suuremat pilveruumi. Võimalus ka Bluetoothiga ju (osadel läpakatel olemas, võimalik osta mingi 5 euro eest ka adapter).
Minu arust pilv nt on väga kiire - kiirem kui mingi mälupulgaga jebida kindlasti.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
29.07.2019 00:37:49
|
|
|
kacmesi kirjutas: |
Tänapäeval on pilved ka päris populaarsed siiski. Ise olen siiani pilvega väga mugavalt ära liigutanud vajalikud asjad telefoni ja PC vahel. Mingi ~15GB antakse tasuta ruumi ja see on piltide-muusika jaoks mu arust täitsa piisav (et lihtsalt liigutada). Kui soov on asju koguda, siis jah teine asi jällegi. Samas.. saad ka osta suuremat pilveruumi. Võimalus ka Bluetoothiga ju (osadel läpakatel olemas, võimalik osta mingi 5 euro eest ka adapter).
Minu arust pilv nt on väga kiire - kiirem kui mingi mälupulgaga jebida kindlasti. |
Hiinast saab neid adaptereid euro eest ka.
Ja minu arust liigub juhtmekaudu telefoni ja arvuti vahel enamvähem sama kiiresti nagu usb pulga adapterist mälukaardilt.
Samas ma ei kujuta ette seda mälukaardi eemaldamist pidevalt telefonist, kui vaja andmeid liigutada. Lüli telefon välja siis kasuta nõela, et terve sim ja kaardi pesa välja saada.
See pidev eemaldamine ja tagasi panemine kulutab selle sahtli ära ka veel ja siis muud hädad. Hakkab kaardi lugemisel telefon lolliks minema või ei tunnista enam sim kaarti ära ja muud hädad.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.07.2019 11:59:52
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
kacmesi kirjutas: |
Minu arust pilv nt on väga kiire - kiirem kui mingi mälupulgaga jebida kindlasti. |
Hiinast saab neid adaptereid euro eest ka.
Ja minu arust liigub juhtmekaudu telefoni ja arvuti vahel enamvähem sama kiiresti nagu usb pulga adapterist mälukaardilt.
Samas ma ei kujuta ette seda mälukaardi eemaldamist pidevalt telefonist, kui vaja andmeid liigutada. Lüli telefon välja siis kasuta nõela, et terve sim ja kaardi pesa välja saada.
See pidev eemaldamine ja tagasi panemine kulutab selle sahtli ära ka veel ja siis muud hädad. Hakkab kaardi lugemisel telefon lolliks minema või ei tunnista enam sim kaarti ära ja muud hädad. |
+1
Ma pakuks ka, et regulaarseks kasutamiseks on mälukaardi eemaldamine failide kopeerimiseks liiga ebamugav, tihendeid jne kulutav ning ei anna piisavat võitu (näiteks võrreldes USB kaabliga telefoni arvuti järgi ühendamisel).
Lisaks tähendab see, et ei saa kasutada SD kaardi krüpteerimist (telefonis krüpteeritud mälukaarti saab lugeda ainult samas telefonis, arvutis ega teises seadmes andmeid kätte ei saa).
Miks see oluline on? Igaühe jaoks polegi.
Sõltub sisust mida mälukaardil hoiad. Mina ei tahaks, et mu pereliikmete (eriti laste) pildid mu telefoni kaotuse korral suvalise inimese kätte sattuksid. Piisavalt palju haigeid inimesi liigub ringi ning tumeveebis liiguvad ka täiesti tavalised lastepildid.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
420kaneb
HV vaatleja

|
29.07.2019 14:07:03
|
|
|
Mis mälukaardi eemaldamisest te räägite? Iga usb kaabel telefoni ja arvuti vahelt käib küll. Pole kõige kiirem variant, aga ega neid kõiki andmeid igapäevaselt polegi vaja liigutada, lihtsalt see tunne, et alati on telefonis piisavalt ruumi ja alati saan andmeid sealt kasutada on minu jaoks tähtis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
29.07.2019 18:01:42
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Naise Xiaomi Mi A1 aku vastupidavus hakkas nädal tagasi järsult vähenema ning ennast suvaliselt kinni panema.
Täna sikutasin kantossi seest välja, et SIM teise telefoni panna ning aku on ikka korralikult punnis, kummikestas ei saanud arugi. Eks aeg kahte aastat pretensiooni esitamise õigust kasutada... |
Ligi kaks kuud garantiis aga täna tuli otsus raha tagasi maksta või asendusseade võtta. A3 pole veel saadaval nii et esialgu vast raha välja.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
30.07.2019 11:48:38
|
|
|
Naise Xiaomi Mi A1 aku vastupidavus hakkas nädal tagasi järsult vähenema ning ennast suvaliselt kinni panema.
Täna sikutasin kantossi seest välja, et SIM teise telefoni panna ning aku on ikka korralikult punnis, kummikestas ei saanud arugi. Eks aeg kahte aastat pretensiooni esitamise õigust kasutada... |
Ligi kaks kuud garantiis aga täna tuli otsus raha tagasi maksta või asendusseade võtta. A3 pole veel saadaval nii et esialgu vast raha välja. |
Palju ostust möödas oli, kui pretensioonitama läksid?
Akude osas kohati räägitakse mingist lühemast ajast mille jooksul jutule võetakse.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
30.07.2019 22:04:45
|
|
|
Xiaomi Mi 9T kohta on palju juttu netis ülekuumenemisega...Kuidas sellega siis on ja mis seda põhjustab?
Jama et kaamera on Mi 9T halvem ( 48MP+8MP+13MP ) kui Mi 9 ( 48MP + 12MP +16 )...
Ja optilisest stabilisaatorist pole jälle mõtet unistada...
Ainus,milles ta parem on Mi 9 st,on aku.
viimati muutis Lauri76 31.07.2019 00:03:43, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
30.07.2019 22:51:09
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Ligi kaks kuud garantiis aga täna tuli otsus raha tagasi maksta või asendusseade võtta. A3 pole veel saadaval nii et esialgu vast raha välja. |
Akude osas kohati räägitakse mingist lühemast ajast mille jooksul jutule võetakse. |
Umbes poolteist aastat, sai ostetud millalgi 2017-2018 vahetuse paiku. Seadus vist akudele mingit erandit ette ei näe nii et neil polnud vast kobiseda midagi. Iseenesest nägi telefon (peale aku tekitatud banaani) välja nagu prillikivi.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
30.07.2019 23:05:05
|
|
|
Lauri76 kirjutas: |
Xiaomi Mi 9T kohta on palju juttu netis ülekuumenemisega...Kuidas sellega siis on ja mis seda põhjustab? |
tundub et osadel on jah mingeid probleeme...lükkab ostu natuke edasi....seda enam et miskipärast eesti turul ei taheta eriti 128gb versiooni müüa
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.07.2019 01:18:56
|
|
|
Lauri76 kirjutas: |
Xiaomi Mi 9T kohta on palju juttu netis ülekuumenemisega...Kuidas sellega siis on ja mis seda põhjustab?
Jama et kaamera on Mi 9T halvem ( 48MP+8MP+13MP ) kui Mi 9 ( 48MP + 12MP +16 )...
Ja optilisest stabilisaatorist pole jälle mõtet unistada...
Ainus,milles ta parem on Mi 9 st,on aku. |
Mi 9 on ju lippulaev ja mi 9t on kesklassi lagi. Sealt ka kaamerate erinevus. Üks jooksed SD855 peal ja teine SD730 peal
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.07.2019 10:32:37
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Akude osas kohati räägitakse mingist lühemast ajast mille jooksul jutule võetakse. |
Umbes poolteist aastat, sai ostetud millalgi 2017-2018 vahetuse paiku. Seadus vist akudele mingit erandit ette ei näe nii et neil polnud vast kobiseda midagi. Iseenesest nägi telefon (peale aku tekitatud banaani) välja nagu prillikivi. |
Kas pöördusid müüja poole algselt või otse remontija juurde?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
31.07.2019 14:38:52
|
|
|
Draqula, ma ei tea kes Xiaomi-t remondib Eestis nii et läksin Arvutitarka.
|
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.07.2019 16:32:07
|
|
|
Draqula, ma ei tea kes Xiaomi-t remondib Eestis nii et läksin Arvutitarka. |
Selge.
Mind just huvitaski, et kas müüja või parandaja juurde otse läksid.
Pretensiooniesitamise õiguse alusel vastutab puuduse korral ostja ees müüja (mitte remontija) seega juriidiliselt korrektne on minna müüja juurde.
Tihti aga soovitab müüja ostjal minna ise töökotta, kuna "saab kiiremini" ja nii oma vastutust kõrvale lükates.
Hea kuulda, et Arvutitargast ostetud Xiaomiga hästi läks - olen neid oma sugulastele ka mitmeid ostnud samast kohast.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
05.08.2019 06:41:48
|
|
|
kui kaamera on alla laetud,kas peab teda seadistama ka,või on kohe kasutusvalmis seaded tal?
Milles viga võib olla,kui pildid pärast tegemist aiutomaatselt tumedamaks lähevad...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|