Esimene probleem käes. GPU plokk on valede kõrgustega vms kuna prose puutub vastu aga vram mitte. Ja kui pinge alla kruttida, siis tõmbab pcb kõveraks :S Vot siis lugu
Esimene probleem käes. GPU plokk on valede kõrgustega vms kuna prose puutub vastu aga vram mitte. Ja kui pinge alla kruttida, siis tõmbab pcb kõveraks :S Vot siis lugu
See on küll kehvasti.
Kas isegi siis ei lähe vastu vrmi kui see thermalpad vahel? Sai ikka õige plokk õigele kaardile?
Plokk sai õige ja kaasas olnud 1mm termopadi on liiga madal. Kuna FTW3 kastutab mingit vaheplaati õhkjahutuse puhul, siis pakun et hiinlased on mingite mõõtudega mööda pannud. Sebin paksemad padjad ning panen paar seibi vahele ühte kohta ning peaks vbl asja saama. Eks ma katsetan :S
Panin EK kodulehelt tellimuse sisse 0.5-2mm erinevaid termopatju. Praegu sain kuidagi blocki tööle, aga kuna igal komponendil on erinev kõrgus siis pean plastiliiniga hakkama testima ja panema eraldi. Praegu on ikka pcb väike jõnks sees kuna 1mm asemel peab 0.5 olema VRM-il.
Aga Vesijahtus töötab ilma leketeta ning temperatuurid on päris head.
6700k on idle: 30c kuna ruum on väike ja soe. Loadi all see temp hüppab ja kõigub kuni 74c kuna pole just väga hea ja stabiilne protsessor.
1080ti on väga suure erinevuse teinud temperatuurides. Idle core 29c, Vram 34c, VRM 34-38c. Loadis oli core ~45c ja VRM ~55c. Ja kusjuures nüüd on satabiilselt 1999mhz ja ei kõigu
Ma olen väga üllatunud et barrow pump töötab hiirvaikselt. Isegi vaiksemalt kui AIO. Kuigi mul 4500rpm praegu.
Ma arvan et mu Seasonic 550w gold hakkab väheseks jääma sest kui ma stresstesti tegin, viskas pildi kotti ja tegi resa. Jälgisin temperatuure ning kõik oli normis kuid ükshetk tegi restarti. Kuna mul on arvutis 7 ventikat, 2 SSD, vesijahutuse pump, 1080ti, 6700k, 4x4gb ram ja natuke 5v ledriba. Pean vist otsima vähe võimsama toiteka kusagilt ja vbl vahetama enda oma selle vastu.
Hetkel siis see destilleeritud vesi mille vahetan punase vedeliku vastu siis kui saan uued termopadjad ning kõik on nii, et süda rahul
Lisaks kui uuesti lahti võtan siis lisan igale poole ka WS2812 ledribad koos puldiga kontrolleriga kuna emaplaat ei ole RGB
PS: pilt on tehtud stresstesti ajal, seetõttu ka temp selline
huvitav kuidas oleks kõige kenam ehitada custom hardloop ainult CPUle, radikas on korpuse ees, korpuseks Lancool One _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
6700k on idle: 30c kuna ruum on väike ja soe. Loadi all see temp hüppab ja kõigub kuni 74c kuna pole just väga hea ja stabiilne protsessor.
delid.
edit:
sorry, et lühike kommentaar oli. lihtsalt mul kirutud ja nähtud ja käidud tee. 6700k on täiesti kasutatav aga täiskoormusel läks mul see vee all ka stockis samamoodi 70-80c.
lõpuks võtsin zileti, lõikasin kaane maha (ja natukene näppu ka, nagu kohane) ja toppisin suvalise pastaga kokku tagasi. temperatuurid kukkusid suurusjärk 10-15c.
ettevõtmine ei ole tegelikult üldse keeruline. ettevaatlikult lõikudes ise 5 minuti lugu. vedelmetalli asenduse puhul soovitav muidugi elektriteibi tükk või küünelakk üle kontaktide. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 01.03.2019 15:44:32, muudetud 3 korda
delid.
Jep esmaspäevaks kokku lepitud juba aeg Lasen Dreamloveril ära teha, ta kogenum ning pigem karta kui kahetseda. Olen ennem lugenud kuidas keegi mingeid takisteid ja muid asju kogemata cpu küljest ära lõikab
viimati muutis ixidor 01.03.2019 17:07:07, muudetud 1 kord
Mille krdi pärast on vaja noaga jebida - deliddimiseks kasutatakse kruustange - ka müüdavad deliddimise riistad toimivad damal põhimõttel ehk kaane mahasurumise.
Ehk siinsed teadjamad oskavad korra pilgu peale visata, et kas ikka 1080Ti AmpEx mõeldud jahuti sobiks 1070Ti AmpEx peale - reklaamitakse küll siin seal poodides, et on omavahel sobivad. Põhimõtteliselt näib et vrm juures üks auk on nihkes, mida ei saa ploki külge tõmmata.
vrmi kinnitus on vähe nihkes jah.
kus poodides reklaamitakse? bykski enda poolt kõige pädevam see aliexpressi lugu ongi, kus pole 1070ti-st sõnagi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kirjutasin müüjatele, sain vastuse et 1070Ti Amp! Extreme kaardile sobib 1080 Amp! Editioni plokk. Panin nimekirja kokku, kas midagi peaks siia veel juurde otsima või on täiesti mäda?
Keegi rääkis midagi kraanist. Tegelikult saab väga edukalt ka ilma. Olen üle 10 aasta saanud ilma drain port-ita ning hetke lahendus pole ka loomulikult kõige parem aga enamus vedelikku saaks välja.
Evil, Soft tubega saab jah enam-vähem kuivalt vesijahutuses vee kätte, aga proovi hard tubes sama asja teha Kraanist saad vähemalt suurema osa vett kätte. _________________ Lehtplastiku painutus, casemod, vesijahutus. Küsi julgelt!
Valmistan sleevitud ja tavalisi ATX kaableid!
Tehtud tööd -->> https://www.facebook.com/SantsCustomDesigns/ ja https://www.instagram.com/santscustoms/
üldiselt kraan maksab mingi 7€ ma ei usu et see on asi mille pärast peaks kokku hoidma. Pidin enda süsteemi kolm korda tühjaks laskma ning ei kujuta ettegi kui palju oleks mäkerdamist ja pusimist ilma kraanita. Kindlasti saab hakkama ka ilma, aga siit ka küsimus, miks peaks keegi endal elu raskemaks elama?
ixidor, just!
Ma tegelt lähiajal hakkan ehitama ühte pleksi torudega loop'i, kus klient soovis spetsiaalselt, et seda oleks lihtne tühjendada. Ideaalis tahaks saada kraani lahti keeramisega ca 90 prossa vedeliku välja. Eks natukene tuleb muidugi ühte serva kastil kergitada ka _________________ Lehtplastiku painutus, casemod, vesijahutus. Küsi julgelt!
Valmistan sleevitud ja tavalisi ATX kaableid!
Tehtud tööd -->> https://www.facebook.com/SantsCustomDesigns/ ja https://www.instagram.com/santscustoms/
Hakkame mõne päeva pärast sõbrale custom loopi kokku panema, kumbki pole varem kokku puutunud. On ehk osavamatel ja teadjamatel soovitusi anda, et mida peaks jälgima või mis olid näiteks teie vead alguses kui tegelema hakkasite sellega ja mida tasuks vältida? _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Hakkame mõne päeva pärast sõbrale custom loopi kokku panema, kumbki pole varem kokku puutunud. On ehk osavamatel ja teadjamatel soovitusi anda, et mida peaks jälgima või mis olid näiteks teie vead alguses kui tegelema hakkasite sellega ja mida tasuks vältida?
Kas on olemas emaplaat millel on lisa temp sensori pesa (sensor läheb veepaaki ja sealt juhe emaplaadi külge), siis saaks panna selle tempi järgi korpuse ventide kiirused tööle. Endal on suht odava otsa B350 emaplaat ja sellist lisatempi sensorit pole. Ootan kui tulevad välja uued X570 või B550 Am4 emaplaadid ja Ryzen 3000, siis ostan korraliku emaplaadi.
Kindlasti soovitaks ennem teha nn kuiv paigaldus, ning kui siis kõik sobib. Siis lahti võtta ja vajadusel voolikud lühemaks lõigata.
Päris palju on abiks ka 90 kraadised vooliku kinnitused, saab suunata vooliku õiges suunas ilma pikema kaareta ja painutamiseta.
Kunagi eesoleva vee vahetamiseks soovitaks panna lisakraan alla, saab lihtsamalt süsteemi tühjaks. Kuid kasti pööramisest see väga ei päästa. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Hakkame mõne päeva pärast sõbrale custom loopi kokku panema, kumbki pole varem kokku puutunud. On ehk osavamatel ja teadjamatel soovitusi anda, et mida peaks jälgima või mis olid näiteks teie vead alguses kui tegelema hakkasite sellega ja mida tasuks vältida?
Kas on olemas emaplaat millel on lisa temp sensori pesa (sensor läheb veepaaki ja sealt juhe emaplaadi külge), siis saaks panna selle tempi järgi korpuse ventide kiirused tööle. Endal on suht odava otsa B350 emaplaat ja sellist lisatempi sensorit pole. Ootan kui tulevad välja uued X570 või B550 Am4 emaplaadid ja Ryzen 3000, siis ostan korraliku emaplaadi.
Kindlasti soovitaks ennem teha nn kuiv paigaldus, ning kui siis kõik sobib. Siis lahti võtta ja vajadusel voolikud lühemaks lõigata.
Päris palju on abiks ka 90 kraadised vooliku kinnitused, saab suunata vooliku õiges suunas ilma pikema kaareta ja painutamiseta.
Kunagi eesoleva vee vahetamiseks soovitaks panna lisakraan alla, saab lihtsamalt süsteemi tühjaks. Kuid kasti pööramisest see väga ei päästa.
Emaplaadiks on TUF Z390 PLUS.
Kuiv paigaldus niikuinii plaanis, toorelt peale ei lenda. 90 kraadiseid kinnitusi on piisavalt ning ka kraan läheb kõige alla. Kastiks siis Define R6 ning 2x 360mm radikat läheb sisse. Hetkel tuleb pehme voolikuga, tulevikus vaatame hard tube poole ka. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Ainuke probleem on see, et oma Vega64 koos veeplokiga tõenäoliselt kellelegi maha müüa ei õnnestu. Jääks seisma. Ning see hetkel perfi mõttes suht stock Radeon VII lähedale. +500euri eest saaks ehk 30% perfi juurde. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Ainuke probleem on see, et oma Vega64 koos veeplokiga tõenäoliselt kellelegi maha müüa ei õnnestu. Jääks seisma. Ning see hetkel perfi mõttes suht stock Radeon VII lähedale. +500euri eest saaks ehk 30% perfi juurde.
Radeon 7 on selline lollakas kaart, et 4K-d ei jooksuta ja noh, Vega 64 veab 1440P-d ka edukalt. Nagu keegi ütles, et Radeon 7 ostavad ainult tõsised fännid.
Panin ka 2x360 radikat süsteemi jahutama, vahet on tunda. Aga alati tahaks midagi muuta ja paremaks teha. Mayhemsi vedelikud on jõhker keemia, maha või käte peale läheb, siis sinna ta jääbki.
Radeon 7 on selline lollakas kaart, et 4K-d ei jooksuta ja noh, Vega 64 veab 1440P-d ka edukalt. Nagu keegi ütles, et Radeon 7 ostavad ainult tõsised fännid.
Panin ka 2x360 radikat süsteemi jahutama, vahet on tunda. Aga alati tahaks midagi muuta ja paremaks teha. Mayhemsi vedelikud on jõhker keemia, maha või käte peale läheb, siis sinna ta jääbki.
Täpselt nii ongi, et WC Vega64 on korralik lammutaja 1440p resol ja 4K peal jääb natuke ikka hätta.
Endal on 1440p 144hz monitor ka ainult, seega peaks monitori ka siis vahetama hakkama. Kuid 4K 60hz monitori ka ei taha _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Täpselt nii ongi, et WC Vega64 on korralik lammutaja 1440p resol ja 4K peal jääb natuke ikka hätta.
Endal on 1440p 144hz monitor ka ainult, seega peaks monitori ka siis vahetama hakkama. Kuid 4K 60hz monitori ka ei taha
Ja selleks polegi nii palju mõtet maksta, et natuke juurde saada. Sinul oleks pointi vast rohkem, saaksid suurema fps-i 1440p peal.
Mind 4k 60hz-i ei häiri ja võtaks kui Radeon 7 suudaks kõike 4k resol 60fps-i jooksutada. Ma ootangi Amd kaarti, mis suudaks ilusti 4k-d jooksutada, siis tuleb ka upgrade. Senikaua on Vega oma raha eest ikka väga hea.
Et täitsa OT poleks, siis lükkan siia ka pildi oma moditud 750D-st ja mismoodi asi suudab 2x360 radikat ära mahutada:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.