Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Tompa
HV kasutaja
|
05.04.2019 08:12:04
|
|
|
kevku kirjutas: |
See võrdlus ikka väga eksitav, pole välja toodud erinevaid lisanduvaid tasusid: boxide, kaartide, moodulite rent ja alusühenduse/andmeside tasud. Telekomi firmadel väga levinud et hinda tõstetakse kõikvõimalike peidetud tasudega. |
Seal hinna võrdluses ei tooda ka välja paketiga kaasnevaid lisasid(Filmiriiul, Kordus TV, HBO, Elisa Elamusega kaasnevad lisad jne). STV on jah kõige odavam. 118 kanalit 11€ eest, kuid kui aus olla, siis ma ei võtaks isegi 5€ eest seda 118 kanaliga paketi. Lineaarne televisoon pole lihtasalt minule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
05.04.2019 20:51:06
|
|
|
Jah kuidas kellelegi.
Mul varsti 1 aasta iga kuu Videolaenutusest 2 filmi tasuta. Selle aja jooksul vaatand kolm filmi ära.
Pole mahti rohkemaks. Lineaarne televisioon võtab aja ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2019 21:03:02
|
|
|
Pole ühtegi vaadanud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.04.2019 22:00:05
|
|
|
No kuna kinos ei käinud peab Klassikokkutulek 3 vist käima tõmbama, vahel mõni uus eesti film on, mida pole aega olnud kinno vaatama minna.
lineaarist jookseb vast ainult etv kui terevisioon on või mõni live, muud kanalid arvutile taustaks ja kui mingi sos pilli reklaam tuleb siis vahetan tuimalt kanalit.
st ikka catchup jms tv.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
05.04.2019 23:31:55
|
|
|
Ei saa aru, miks peaks üldse paketi hind kanalite arvust sõltuma. Korraga saab niikuinii ainult ühte neist vaadata
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.04.2019 23:34:45
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Ei saa aru, miks peaks üldse paketi hind kanalite arvust sõltuma. Korraga saab niikuinii ainult ühte neist vaadata  |
Kanalimõõtja vahele? iga ka kanali hind on vastav ja niikaua kui minutid jooksevad maksad?
On justkui ka siin teemaks olnud aga ma ei taha ikka teada mis mu järgmise kuu arve võiks olla?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
06.04.2019 13:04:13
|
|
|
Lugesin selle uue TV kohta mis tuleb ja tekkis küsimus, et kas Telia seadmete kasutamine on siis ikka vajalik, digiboxsist saan aru, aga kas ka ruuter. Teenus muutub kontopõhiseks, ma vajan vaid ühendust Telia ja boxsi vahel, nii, et kas on oluline, et ruuter oleks Telia oma?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
06.04.2019 16:40:22
|
|
|
Teleka jaoks on vaja. Muudes seadmates sitema kvaliteediga vaatamiseks pole vaja.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
06.04.2019 18:38:01
|
|
|
Miks mina ei saa telia iseteeninduses konkreetset personaalset infot oma lepingu muutuse kohta?
Üldine meil ja üldine jutt iseteeninduses al. "automaatselt muutub alates 06.2019"
Kas Salvestamine ja Lastenurk on ainult Premium paketi kasutajatel või
saab Mini kasutaja ka neid st. +5€ ja +3€?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.04.2019 19:05:07
|
|
|
andree kirjutas: |
Lugesin selle uue TV kohta mis tuleb ja tekkis küsimus, et kas Telia seadmete kasutamine on siis ikka vajalik, digiboxsist saan aru, aga kas ka ruuter. Teenus muutub kontopõhiseks, ma vajan vaid ühendust Telia ja boxsi vahel, nii, et kas on oluline, et ruuter oleks Telia oma? |
Telia ruuteri ja digiboksiga saad kaablis nagu tänagi TeliaTV, HD, kõik sisu ja kanaliteenused.
4G, STV, Elisa vms suvalise neti ja ruuteri taga saad sa tulevikus kohitsetud OTT teenuse mis täna on MinuTV, tulevikus TeliaTV kuhu on lisatud lisateenuste tellimise võimalus. mõni kanal HDReady (720p) ja paljud SDs.
Ehk vastus, Telia kaablis on soovitav jätkata Telia ruuteritega ja mitte piirata suvalise ruuteriga IPTV VLANi liiklust.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
06.04.2019 19:42:52
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Lugesin selle uue TV kohta mis tuleb ja tekkis küsimus, et kas Telia seadmete kasutamine on siis ikka vajalik, digiboxsist saan aru, aga kas ka ruuter. Teenus muutub kontopõhiseks, ma vajan vaid ühendust Telia ja boxsi vahel, nii, et kas on oluline, et ruuter oleks Telia oma? |
Telia ruuteri ja digiboksiga saad kaablis nagu tänagi TeliaTV, HD, kõik sisu ja kanaliteenused.
4G, STV, Elisa vms suvalise neti ja ruuteri taga saad sa tulevikus kohitsetud OTT teenuse mis täna on MinuTV, tulevikus TeliaTV kuhu on lisatud lisateenuste tellimise võimalus. mõni kanal HDReady (720p) ja paljud SDs.
Ehk vastus, Telia kaablis on soovitav jätkata Telia ruuteritega ja mitte piirata suvalise ruuteriga IPTV VLANi liiklust. |
Inimene küsis ruuteri kohta, sa räägid võrguühendustest Õige vastus on, et kui VLANe konfida oskad, siis suvaruuter, kui mitte, siis Telia ruuter. Kiidan, et MinuTVsse tekkis ka Youtube juurde, hulk tavatelekaid muutuvad “nutitelekateks”
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.04.2019 19:51:43
|
|
|
jaakjaak22, Veel täpselmalt küsis uudisega seoses just seda, kas uus TeliaTV käib üle igasuguse ruuteri automaagiliselt kuna digiboksi teenus on kontopõhine. Vastasin just tänast ja tuleviku seisu arvestades ja tehniliselt piisavalt selgelt mis puudutab Telia teenuseid. Loe mu viimast lauset eelmises postis. Ja siis oma esimest lauset oma postis.
Alternatiivruuteri mõte jääb omas teemas täpselt samaks nagu ta üle 10 aasta olnud on.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
06.04.2019 20:40:14
|
|
|
Huvitav kas YouTube lisatakse kõigile, või on see kinni boxsis? Endal olemas ARRIS VIP5305 ja YouTube olemas, maakodus vanematel ARRIS VIP1113 seal mitte.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.04.2019 22:44:35
|
|
|
Huvitav kas YouTube lisatakse kõigile, või on see kinni boxsis? Endal olemas ARRIS VIP5305 ja YouTube olemas, maakodus vanematel ARRIS VIP1113 seal mitte. |
Arris tegi selle võimaluse VIP5305 boksile, ei saa vanem arris aga ka motorolad vms.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
07.04.2019 12:27:00
|
|
|
Uus LG telekas magic puldiga. Kuidas saan tööle STB nupu, et boxi juhtida? Kas siis saaks ka boxil kanaleid vahetada?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
07.04.2019 12:55:03
|
|
|
Telekas vali boksi juhtimiseks Motorola 15 seaded.
bingo kirjutas: |
Uus LG telekas magic puldiga. Kuidas saan tööle STB nupu, et boxi juhtida? Kas siis saaks ka boxil kanaleid vahetada? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
07.04.2019 14:10:02
|
|
|
armjan kirjutas: |
ahto42 kirjutas: |
No aga kui mina tahan nädalalõpus elutoas filmi/saadet vaadata, Naine vaatab oma poldarki/vapraid magamistoas, laps omas toas multat/kätekat järgi. Ja nüüd selle pealt siis veel 3€ lisaks? Ikka karistatakse korralikke kodanike. |
Kõik tahame tarbida aga oh jumal, selle eest küsitakse tasu?!
Tasub vaadata kaugemale enda mätta otsast. |
Keegi pole tasuta vaatamisest midagi rääkinud. Arve, koos internetiga, on üle 40 euri, seega mitte väga väike.
Tavaliselt tuleb kallima hinnaga kas siis parem/kvaliteetsem teenus või mingu muu präänik. Ma enda mätta otsast ei näe ühtki präänikut, pigem tõmmatakse püksid jalast.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
07.04.2019 15:44:06
|
|
|
ykshuntka kirjutas: |
Miks mina ei saa telia iseteeninduses konkreetset personaalset infot oma lepingu muutuse kohta?
Üldine meil ja üldine jutt iseteeninduses al. "automaatselt muutub alates 06.2019"
Kas Salvestamine ja Lastenurk on ainult Premium paketi kasutajatel või
saab Mini kasutaja ka neid st. +5€ ja +3€? |
Saab vist jah.
Aga millest ma aru ei saa: kui saadetakse nimeline meil, et "Hea Eesnimi Perekonnanimi,
meil kõik muutub ja ise ei pea midagi tegema ja vaata iseteenindusest, mis muutub",
siis $ittagi ei ole seal iseteeninduses miskit lahti seletatud. Otsi aga ise - ja see Telia veebileht on niierikuradiloogiline ja informatiivne, nagu oleks mingi algaja praktikandi tehtud.
Mis kanalid siis mulle alles jäävad?
Saan aru, et kui lisakanaleid pole, siis tuleb vist automaagiliselt mini pakett?
Ja muusikakanalite pakett, mis mul on tellitud, lõpeb?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
07.04.2019 15:50:40
|
|
|
Otseselt ei muutu tava tv pakettides midagi peale nime ja +2€ hinnatõusu neile kel lisakanalite pakett tellitud.
Kõik lisateenused on sama hinnaga ja säilivad või on juurde tellitavad kui praeguses või uues paketis pole.
Vähemalt mina olen nii aru saanud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 494 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.04.2019 16:25:20
|
|
|
Enne sügist ei muutu midagi, olemasolevatel kaabliklientidel, nii minutv kui kaablikliendid viiakse selleks ajaks üle uuele.
kaabliklientidel muutub siis tv "igas seadmes" vaadatavaks ja lisakanalid kallinevad, vajadusel tuleb korraga rohkem kui kahe ekraaniga vaatamiseks ekraane juurde tellida.
minutv 4G kliendid peavad lisateenuseid tellima hakkama nagu ka kaablikliendid.
alates juunist saavad kliendid ise uuele üle minna.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
07.04.2019 20:46:30
|
|
|
Six kirjutas: |
Uus LG telekas magic puldiga. Kuidas saan tööle STB nupu, et boxi juhtida? Kas siis saaks ka boxil kanaleid vahetada? |
|
No andis ikka otsida! Pole seadete all, hoopis web os'is on. Mul ei paku motorola 15, sai valida puldi nr.i (kui see üldse oluline oli), aga saab kanaleid vahetada ja salvestust kerida. Menüüsse ei saa.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.04.2019 20:51:53
|
|
|
Midagi siis valesti.... töötab, v.a telia 0 kanal
Valid boksid, sealt motorola ja siis 15
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.04.2019 21:03:49
|
|
|
Six kirjutas: |
|
No andis ikka otsida! Pole seadete all, hoopis web os'is on. Mul ei paku motorola 15, sai valida puldi nr.i (kui see üldse oluline oli), aga saab kanaleid vahetada ja salvestust kerida. Menüüsse ei saa. |
Kui sa soovid kasutada LG teleri universaalpuldi funktsiooni, ehk et kasutada LG puldiga Motorola või Arrise digiboksi siis selle puldi häälestamine on vaja teha LG teleris.
Valid puldil sisendid ja seal kusagil on kirjas kõik sisendid ja Universaalpuldi häälestamine:
tulemus on selline:
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
werderok
HV vaatleja
|
08.04.2019 09:49:12
|
|
|
Kas uuel juunikuus avalikustataval androidi äpil on lisatud Android TV boxi tugi (puldilt juhtimise võimalus) ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|