Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
aeropiloot
HV kasutaja

|
03.04.2019 18:54:29
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Praktikas on ju õige, et kui ka kasutan näiteks LG universaalpuldi funktsiooni ja valin tv puldiga hdmi1 mille taga on Arris, siis see ka sisse lülitatakse, olgu siis Cec, Ir või mõne muu maagia abil.
Paraku mina selgeltnägija pole, ei oska arvata, mis selle boksi käivitab.
küll aga mul lihtsad, teadaolevalt toimivad kooslused seda ei tee, filmisin siia kunagi cec toimimise videosid, nii nad toimetavadki. |
LG universaalpuldi funktsioon ei ole seadistatud. Telia boks on ühendatud otse teleriga. Telia boksil on kõik CEC variandid väljas. Teleril CEC on sees, kuna see lülitab sisse ressiiveri, et üle ARC heli mängida.
Kuna täpselt sama probleem on ka Sony teleriga, siis ei taha väga LG-d selles süüdistada. Samuti esineb see probleem kahe erineva Telia boksi mudeliga.
Tellisin sellise vidina https://www.yeint.ee/it-multimeedia/audio-video/adapterid-ueleminekud-2/adapter-hdmi-m-f-cec-less, järsku on sellest abi.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 20:27:43
|
|
|
Kas see minu TV välismaal ka tööle hakkab?
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 20:40:07
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Kas see minu TV välismaal ka tööle hakkab? |
Jah. Nagu ka täna MINU.TV saab, saab ka uuenenud Telia TV teenust.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
03.04.2019 21:09:06
|
|
|
eile tehti võrgu hooldustöid ja nüüd pilt hangub vahel sekundiks-kaheks. Heli käib edasi
igasugu võimalikud restardid on tehtud. Tõsi küll, maja peakaitset pole näppinud
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 21:50:07
|
|
|
Jerry kirjutas: |
eile tehti võrgu hooldustöid ja nüüd pilt hangub vahel sekundiks-kaheks. Heli käib edasi
igasugu võimalikud restardid on tehtud. Tõsi küll, maja peakaitset pole näppinud |
Kõlab nagu ühenduse viga. näiteks ei tule piisavalt läbi. MINU.TV või TeliaTV? Kui MINU.TV siis mitu seadet veel samal ajal internetti tarbimas?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
03.04.2019 22:08:34
|
|
|
armjan kirjutas: |
Jänes kirjutas: |
Siin tuleb mängu reegel, mida varem vihjasin, digiboksid on mõistlik peale vaatamist OFF vajutada. |
Nüüd ma saan aru, miks uus hokilitter automaagiliselt käima läheb. Lisaekraanude eest hakatakse ju lisaraha küsima. Küllap on Telia äriplaani see juba sisse kirjutatud ja väike "bug" sisse programeeritud. Ise ei tea aga kasutad mitut ekraani.  |
Ei tegele Telia vandenõuteooriatega. Antud väide kuulub luulu rubriiki. |
Äkki annad siis mingi tehnilise seletuse, miks selline asi hokilitriga on ? Motorolaga pole kunagi sellist probleemi olnud. Vaadates siinset foorumit, siis seda esineb üsna tihti.
Seleta siis see luul lahti.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
03.04.2019 22:15:44
|
|
|
SndyBrdge kirjutas: |
Mõtlesin ei laadi selles mõttes, et ei tööta. Kuid proovisin nüüd uuesti ja hakkas tööle. |
Kust "Telia Live" näha oleks?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 22:36:55
|
|
|
Siin tuleb mängu reegel, mida varem vihjasin, digiboksid on mõistlik peale vaatamist OFF vajutada. |
Nüüd ma saan aru, miks uus hokilitter automaagiliselt käima läheb. Lisaekraanude eest hakatakse ju lisaraha küsima. Küllap on Telia äriplaani see juba sisse kirjutatud ja väike "bug" sisse programeeritud. Ise ei tea aga kasutad mitut ekraani.  |
Ei tegele Telia vandenõuteooriatega. Antud väide kuulub luulu rubriiki. |
Äkki annad siis mingi tehnilise seletuse, miks selline asi hokilitriga on ? Motorolaga pole kunagi sellist probleemi olnud. Vaadates siinset foorumit, siis seda esineb üsna tihti.
Seleta siis see luul lahti.  |
Ei tea täpselt vastata. Oleneb TVst, selle vanusest, HDMI sisendist, tv seadetest jne. Googeldades leiab palju sellise murega juhtumeid (mitte ainult arris boksidega). Iga juhtum vajab eraldi tegevusi, katsetamist.
Mul pole sinu seadmete kohta infot, samuti ei saa katsetada kaugelt.
Telia ei tee seda jama ise, veel vähem tahtlikult "bug" vormis. Selline 'kottimine" ei tuleks kõneallagi.
Seda, et TV sisse lülitab suvaliselt, ma usun.
Omal LG, ca 4 aastat vana, uus Arrise boks. Pole kordagi TV end ise sisse lülitanud. Kui tahtlik oleks, peaksid kõikidel klientidel sama juhtuma.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
03.04.2019 22:39:30
|
|
|
igasugu võimalikud restardid on tehtud. Tõsi küll, maja peakaitset pole näppinud |
Kõlab nagu ühenduse viga. näiteks ei tule piisavalt läbi. MINU.TV või TeliaTV? Kui MINU.TV siis mitu seadet veel samal ajal internetti tarbimas? |
kuda see ühendus siis kohe nii järsku kehvemaks läks, kui enne seda on ilusti toiminud. TeliaTV peaks olema. Ühendus on vasepaaril 12/1
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.04.2019 22:45:31
|
|
|
Mul on seda juhtunud jällegi korduvalt vana Arrise boksiga. Aga seda ennekõike siis kui olen just boksi-teleka välja lülitanud. Mingi 1-2 minuti pärast lülituvad mõlemad jälle sisse. Kui veelkord uuesti välja lülitada siis rohkem ei käivitu. Mingi kord-paar kuus juhtub seda.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 22:56:15
|
|
|
Kõlab nagu ühenduse viga. näiteks ei tule piisavalt läbi. MINU.TV või TeliaTV? Kui MINU.TV siis mitu seadet veel samal ajal internetti tarbimas? |
kuda see ühendus siis kohe nii järsku kehvemaks läks, kui enne seda on ilusti toiminud. TeliaTV peaks olema. Ühendus on vasepaaril 12/1 |
Kuidas, ei tea. Küsisin küsimusi. Pimedas kombates ei saa midagi öelda.
Mitu boksi samal ajal töötavad? Kas SD või HD kanal käimas. Palju samal ajal teisi neti tarbijaid? Online abis hakkimine ajal oled käinud, diagnostikat ühendusele / teenustele läbi teinud?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
04.04.2019 00:35:13
|
|
|
Kõik kanalid krüpti alla siis või kuidas vaatajakohti arvestama hakatakse ?
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.04.2019 07:41:58
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kõik kanalid krüpti alla siis või kuidas vaatajakohti arvestama hakatakse ? |
Sarnaselt nagu täna minutv digibokside arvestus,
Krüpti alla ilmselt veel ei lähe need eesti kanalid, nii nagu DVB-Ts ei ole vabakanalid krüpti all.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
04.04.2019 08:43:48
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kõik kanalid krüpti alla siis või kuidas vaatajakohti arvestama hakatakse ? |
Vaatajakoht e. Play slot nagu ka Netflixiga kus saad max 4 ekraani pealt korraga vaadata, kuid seadmeid kuhu konto seadistatud võib olla rohkem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.04.2019 10:56:10
|
|
|
Spoiler 
tsitaat: |
Hindade tõusu tõttu vaatas Kasulik üle telepakettide hinnad ja selgitas, kes pakub kõige rohkem.
Loe lähemalt: https://kasulik.delfi.ee/news/uudised/telepakettide-hinnavordlus-kes-pakub-vaikseima-hinnaga-enim-kanaleid?id=85800595
Netflixi ja voogedastuse laiast levikust hoolimata on televiisori vaatamine Eestis endiselt populaarne. Kantar Emori andmeil vaatasid Eesti elanikud tänavu veebruaris telerit keskmiselt 4 tundi ja 20 minutit päevas. Neli aastat tagasi oli see arv isegi väiksem: siis vaadati telerit päevas keskmiselt 4 tundi ja 5 minutit.
...
Eestis on kolm väga populaarset pakkujat, teised jäävad kaugele maha. Tehnilise järelevalve ameti statistika järgi oli mullu esimeses kvartalis populaarseim meediateenuste (kaabellevi, IPTV ja õhu kaudu TV) pakkuja Elisa (202 000 klienti), napilt teine Telia (199 000 klienti) ja kolmas STV (88 000 klienti). Ülejäänutel oli kokku kõigest 13 000 klienti, sellepärast kajastab hinnavõrdlus ainult kolme esimest. Tasub mainida, et varem Viasati all tegutsenud operaator kannab nüüd TVPlayHome’i nime ja pakub teenuseid ainult õhu kaudu. Kaabli kaudu telerit vaadata tahtjad suunatakse kodulehel Telia, Elisa ja STV lehtedele.
...
Kõigepealt pakettidest. STV puhul on asi lihtne: kaks konkreetset paketti, millest üks maksab 11 eurot ja sisaldab üle 100 kanali, teine maksab seitse eurot ja sellega saad telerisse üle 60 kanali. Peale selle pakutakse teemapakette, mis lähevad hinnaga 1–11 eurot.</p><p>Teleri vaatamiseks on mõistagi vaja ka lisaseadmeid, STV pakub digiboksi rendile kolme euro eest kuus või tasuta, kui on sõlmitud vähemalt aastane leping. Seega tasub iga pakkuja hinnakirja vaadates lisada sinna juba mõttes mõned eurod kuus, et arvestada kas digiboksi või ruuteri renti.
...
Seejuures olid STV teleteenused veebruaris odavamad, kuid märtsis tõsteti mõlema telepaketi hinda ühe euro võrra. STV arendusjuhi Vladislav Jarantsevi sõnutsi on hinnatõus tingitud mitmest põhjusest, muu hulgas näiteks investeeringutest tehnilisse varustusse ja telepakettide sisusse.
...
Tasub teada, et hinnatõusu ennustas STV juba detsembris, kui Jarantsev ütles Kasulikule, et uued lepingutingimused Eesti Meediaga (Kanal 2, Kanal 11, MyHits) sunnivad neid oma hinnakirja üle vaatama.
...
Elisa pakettide rohkus paneb pea pööritama. Suures plaanis jaotuvad paketid kaheks: Elamus ja Klassik. Esimene on lisateenustega, pisut kõrgema hinna ja natuke väiksema kanalite arvuga. Elamuse ja Klassiku paketti saab nii S-, M-, L- kui ka XL-suuruses, mille kanalite arv ja hind siis vastavalt suureneb. Näiteks viie euro eest saab ligi 30 kanalit ja 16 euro eest 100 kanalit. Ülejäänud kaks jäävad vahepeale. See kehtib üksnes kaabli kaudu levivate pakettide puhul, õhu kaudu on kanaleid vähem.
...
Ka Elisa ei pääse hinna tõstmisest, nimelt tõstab operaator maikuust oma Klassiku paketi hinnad nutipaketi Elamus tasemele. See tähendab, et Klassiku paketi kasutajaid ja tellijaid ootab ees varasemaga võrreldes 1,99-eurone hinnatõus. Kuna Klassikul pole lisateenuseid nagu järelvaatamine või salvestamine, siis pole Klassikul Elamuse ees enam hinnaeelist, mis varem selle kasuks mängis.
...
Rahustuseks tasub mainida, et juttu hindade tõstmise kõrval teenuse paremaks muutmisest pole vähemalt kanalite arvu mõttes räägitud niisama suusoojaks. STV-l oli möödunud aasta veebruaris samasugust hinnavõrdlus tehes 111 kanalit, nüüd on neid 118. Elisa suurima paketiga sai mullu kanaleid 90 ringis, nüüd 100. Ka Telia on suurendanud põhipaketi kanalite arvu 31-lt 35-le.
...
Kui soovid veel rohkem, siis on väiksemaid lisapakette ja noppekanaleid, seega ei pea konkreetset kanalit soovides tervet paketti tellima. Telia on hea ka siis, kui koju ei tule kaablit, sest õhu-kaudu-kanaleid on Telial rohkem kui teistel.
...
Hinnavõrdluse võitjat on üsna keeruline esile tuua. Kanaleid on kõigil ohtrasti, kuid suurt rolli mängib ikkagi hind, mis võib just väiksemaid lisapakette tellides kõrgeks kujuneda. Kui tahad tellida juurde ainult ühe konkreetse kanali, siis tasub vaadata Telia poole. Kui soovid lihtsalt palju kanaleid, siis sobivad paremini STV või Elisa. Igal juhul tasub enne otsuse tegemist kanalite nimekiri, hinnad ja digiboksi laenutustingimused üle vaadata ning alles pärast seda pakkuja valida.
...
 |
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.04.2019 13:02:21
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Mul on seda juhtunud jällegi korduvalt vana Arrise boksiga. Aga seda ennekõike siis kui olen just boksi-teleka välja lülitanud. Mingi 1-2 minuti pärast lülituvad mõlemad jälle sisse. Kui veelkord uuesti välja lülitada siis rohkem ei käivitu. Mingi kord-paar kuus juhtub seda. |
Ma sain oma LG telku puhul sellest nii lahti, et teleri sätetes "Kiirkäivitus" valiku panin kinni. Nüüd näen üheks sekundiks telerit käivitades küll LG logo (muidu oli kohe pilt ees), aga ise enam käima ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
04.04.2019 16:23:15
|
|
|
olafsand kirjutas: |
bladerunner kirjutas: |
Mul on seda juhtunud jällegi korduvalt vana Arrise boksiga. Aga seda ennekõike siis kui olen just boksi-teleka välja lülitanud. Mingi 1-2 minuti pärast lülituvad mõlemad jälle sisse. Kui veelkord uuesti välja lülitada siis rohkem ei käivitu. Mingi kord-paar kuus juhtub seda. |
Ma sain oma LG telku puhul sellest nii lahti, et teleri sätetes "Kiirkäivitus" valiku panin kinni. Nüüd näen üheks sekundiks telerit käivitades küll LG logo (muidu oli kohe pilt ees), aga ise enam käima ei lähe. |
Jah, sellise meetodi leidsin ka netist juhtumeid otsides. Osadele oli abiks, teistele mitte. Oleneb seadmetest.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevku
HV kasutaja
|
04.04.2019 21:49:51
|
|
|
See võrdlus ikka väga eksitav, pole välja toodud erinevaid lisanduvaid tasusid: boxide, kaartide, moodulite rent ja alusühenduse/andmeside tasud. Telekomi firmadel väga levinud et hinda tõstetakse kõikvõimalike peidetud tasudega.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
04.04.2019 21:55:08
|
|
|
kevku kirjutas: |
See võrdlus ikka väga eksitav, pole välja toodud erinevaid lisanduvaid tasusid: boxide, kaartide, moodulite rent ja alusühenduse/andmeside tasud. Telekomi firmadel väga levinud et hinda tõstetakse kõikvõimalike peidetud tasudega. |
Täpsusta. Midagi varjatud pole. Peidetud tasud?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
04.04.2019 22:14:13
|
|
|
kuda see ühendus siis kohe nii järsku kehvemaks läks, kui enne seda on ilusti toiminud. TeliaTV peaks olema. Ühendus on vasepaaril 12/1 |
Kuidas, ei tea. Küsisin küsimusi. Pimedas kombates ei saa midagi öelda.
Mitu boksi samal ajal töötavad? Kas SD või HD kanal käimas. Palju samal ajal teisi neti tarbijaid? Online abis hakkimine ajal oled käinud, diagnostikat ühendusele / teenustele läbi teinud? |
täna selgus, et naabritel pidi sama probleem olema. Nii, et pole probleem minu ühenduses. Peale hooldustöid see jama hakkas.
Täna ei viitsi aga eks homme hakkab Teliat kiusama, et kontrolliks oma tehtu üle
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevku
HV kasutaja
|
04.04.2019 22:16:07
|
|
|
See võrdlus ikka väga eksitav, pole välja toodud erinevaid lisanduvaid tasusid: boxide, kaartide, moodulite rent ja alusühenduse/andmeside tasud. Telekomi firmadel väga levinud et hinda tõstetakse kõikvõimalike peidetud tasudega. |
Täpsusta. Midagi varjatud pole. Peidetud tasud? |
üheski reklaamis ei tooda neid välja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.04.2019 22:39:44
|
|
|
Täpsusta. Midagi varjatud pole. Peidetud tasud? |
üheski reklaamis ei tooda neid välja |
pean nõustuma, samas reklaam ise ei kohusta ostma.
vaata kui lähed toidupoodi siis valides ostukorvi või, juustu, saia, tomati, on ostukorvi hind igas poes erinev.. ja sa ei saa seda enne teada kui ostad.
Siis erinevalt sellest vaatad sa sideoperaatorite kodulehti, paned ostukorvi just endale sobiva komplekti ja saad vastuseks hinna enne kui tellimust kinnitad.
Paraku ei näita hind sulle ikkagi seda, kas kõik pärast paigaldust ka sobib, on olemas proovikuud või tasuta testimiseks teenused.
Samas digitv ei ole enam tänapäeval ainult digitv, see on komplekt online teenustest, seega saab erinevate operaatorite segapudrus orienteerumine raske olema, kui sa ei tea mida sa tahad.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|