Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1945, 1946, 1947 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tompa
HV kasutaja

sõnum 05.04.2019 08:12:04 vasta tsitaadiga

kevku kirjutas:
See võrdlus ikka väga eksitav, pole välja toodud erinevaid lisanduvaid tasusid: boxide, kaartide, moodulite rent ja alusühenduse/andmeside tasud. Telekomi firmadel väga levinud et hinda tõstetakse kõikvõimalike peidetud tasudega.

Seal hinna võrdluses ei tooda ka välja paketiga kaasnevaid lisasid(Filmiriiul, Kordus TV, HBO, Elisa Elamusega kaasnevad lisad jne). STV on jah kõige odavam. 118 kanalit 11€ eest, kuid kui aus olla, siis ma ei võtaks isegi 5€ eest seda 118 kanaliga paketi. Lineaarne televisoon pole lihtasalt minule.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 05.04.2019 20:51:06 vasta tsitaadiga

Jah kuidas kellelegi.
Mul varsti 1 aasta iga kuu Videolaenutusest 2 filmi tasuta. Selle aja jooksul vaatand kolm filmi ära.
Pole mahti rohkemaks. Lineaarne televisioon võtab aja ära.
icon_lol.gif
beer_yum.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.04.2019 21:03:02 vasta tsitaadiga

Pole ühtegi vaadanud icon_redface.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.04.2019 22:00:05 vasta tsitaadiga

No kuna kinos ei käinud peab Klassikokkutulek 3 vist käima tõmbama, vahel mõni uus eesti film on, mida pole aega olnud kinno vaatama minna.

lineaarist jookseb vast ainult etv kui terevisioon on või mõni live, muud kanalid arvutile taustaks ja kui mingi sos pilli reklaam tuleb siis vahetan tuimalt kanalit.
st ikka catchup jms tv.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2019 23:31:55 vasta tsitaadiga

Ei saa aru, miks peaks üldse paketi hind kanalite arvust sõltuma. Korraga saab niikuinii ainult ühte neist vaadata icon_idea.gif
indrpo
HV Guru

sõnum 05.04.2019 23:34:45 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Ei saa aru, miks peaks üldse paketi hind kanalite arvust sõltuma. Korraga saab niikuinii ainult ühte neist vaadata icon_idea.gif

Kanalimõõtja vahele? iga ka kanali hind on vastav ja niikaua kui minutid jooksevad maksad?
On justkui ka siin teemaks olnud aga ma ei taha ikka teada mis mu järgmise kuu arve võiks olla?
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 06.04.2019 13:04:13 vasta tsitaadiga

Lugesin selle uue TV kohta mis tuleb ja tekkis küsimus, et kas Telia seadmete kasutamine on siis ikka vajalik, digiboxsist saan aru, aga kas ka ruuter. Teenus muutub kontopõhiseks, ma vajan vaid ühendust Telia ja boxsi vahel, nii, et kas on oluline, et ruuter oleks Telia oma?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 06.04.2019 16:40:22 vasta tsitaadiga

Teleka jaoks on vaja. Muudes seadmates sitema kvaliteediga vaatamiseks pole vaja.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 06.04.2019 18:38:01 vasta tsitaadiga

Miks mina ei saa telia iseteeninduses konkreetset personaalset infot oma lepingu muutuse kohta?
Üldine meil ja üldine jutt iseteeninduses al. "automaatselt muutub alates 06.2019"
Kas Salvestamine ja Lastenurk on ainult Premium paketi kasutajatel või
saab Mini kasutaja ka neid st. +5€ ja +3€?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.04.2019 19:05:07 vasta tsitaadiga

andree kirjutas:
Lugesin selle uue TV kohta mis tuleb ja tekkis küsimus, et kas Telia seadmete kasutamine on siis ikka vajalik, digiboxsist saan aru, aga kas ka ruuter. Teenus muutub kontopõhiseks, ma vajan vaid ühendust Telia ja boxsi vahel, nii, et kas on oluline, et ruuter oleks Telia oma?

Telia ruuteri ja digiboksiga saad kaablis nagu tänagi TeliaTV, HD, kõik sisu ja kanaliteenused.
4G, STV, Elisa vms suvalise neti ja ruuteri taga saad sa tulevikus kohitsetud OTT teenuse mis täna on MinuTV, tulevikus TeliaTV kuhu on lisatud lisateenuste tellimise võimalus. mõni kanal HDReady (720p) ja paljud SDs.

Ehk vastus, Telia kaablis on soovitav jätkata Telia ruuteritega ja mitte piirata suvalise ruuteriga IPTV VLANi liiklust.
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 06.04.2019 19:42:52 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
andree kirjutas:

Telia ruuteri ja digiboksiga saad kaablis nagu tänagi TeliaTV, HD, kõik sisu ja kanaliteenused.
4G, STV, Elisa vms suvalise neti ja ruuteri taga saad sa tulevikus kohitsetud OTT teenuse mis täna on MinuTV, tulevikus TeliaTV kuhu on lisatud lisateenuste tellimise võimalus. mõni kanal HDReady (720p) ja paljud SDs.

Ehk vastus, Telia kaablis on soovitav jätkata Telia ruuteritega ja mitte piirata suvalise ruuteriga IPTV VLANi liiklust.

Inimene küsis ruuteri kohta, sa räägid võrguühendustest icon_smile.gif Õige vastus on, et kui VLANe konfida oskad, siis suvaruuter, kui mitte, siis Telia ruuter. Kiidan, et MinuTVsse tekkis ka Youtube juurde, hulk tavatelekaid muutuvad “nutitelekateks” icon_wink.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.04.2019 19:51:43 vasta tsitaadiga

jaakjaak22, Veel täpselmalt küsis uudisega seoses just seda, kas uus TeliaTV käib üle igasuguse ruuteri automaagiliselt kuna digiboksi teenus on kontopõhine. Vastasin just tänast ja tuleviku seisu arvestades ja tehniliselt piisavalt selgelt mis puudutab Telia teenuseid. Loe mu viimast lauset eelmises postis. Ja siis oma esimest lauset oma postis.

Alternatiivruuteri mõte jääb omas teemas täpselt samaks nagu ta üle 10 aasta olnud on.
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 06.04.2019 20:40:14 vasta tsitaadiga

Huvitav kas YouTube lisatakse kõigile, või on see kinni boxsis? Endal olemas ARRIS VIP5305 ja YouTube olemas, maakodus vanematel ARRIS VIP1113 seal mitte.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.04.2019 22:44:35 vasta tsitaadiga

andree kirjutas:
Huvitav kas YouTube lisatakse kõigile, või on see kinni boxsis? Endal olemas ARRIS VIP5305 ja YouTube olemas, maakodus vanematel ARRIS VIP1113 seal mitte.

Arris tegi selle võimaluse VIP5305 boksile, ei saa vanem arris aga ka motorolad vms.
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 07.04.2019 12:27:00 vasta tsitaadiga

Uus LG telekas magic puldiga. Kuidas saan tööle STB nupu, et boxi juhtida? Kas siis saaks ka boxil kanaleid vahetada?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 07.04.2019 12:55:03 vasta tsitaadiga

Telekas vali boksi juhtimiseks Motorola 15 seaded.

bingo kirjutas:
Uus LG telekas magic puldiga. Kuidas saan tööle STB nupu, et boxi juhtida? Kas siis saaks ka boxil kanaleid vahetada?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 07.04.2019 14:10:02 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
ahto42 kirjutas:
No aga kui mina tahan nädalalõpus elutoas filmi/saadet vaadata, Naine vaatab oma poldarki/vapraid magamistoas, laps omas toas multat/kätekat järgi. Ja nüüd selle pealt siis veel 3€ lisaks? Ikka karistatakse korralikke kodanike.

Kõik tahame tarbida aga oh jumal, selle eest küsitakse tasu?!
Tasub vaadata kaugemale enda mätta otsast.

Keegi pole tasuta vaatamisest midagi rääkinud. Arve, koos internetiga, on üle 40 euri, seega mitte väga väike.
Tavaliselt tuleb kallima hinnaga kas siis parem/kvaliteetsem teenus või mingu muu präänik. Ma enda mätta otsast ei näe ühtki präänikut, pigem tõmmatakse püksid jalast.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 07.04.2019 15:44:06 vasta tsitaadiga

ykshuntka kirjutas:
Miks mina ei saa telia iseteeninduses konkreetset personaalset infot oma lepingu muutuse kohta?
Üldine meil ja üldine jutt iseteeninduses al. "automaatselt muutub alates 06.2019"
Kas Salvestamine ja Lastenurk on ainult Premium paketi kasutajatel või
saab Mini kasutaja ka neid st. +5€ ja +3€?

Saab vist jah.
Aga millest ma aru ei saa: kui saadetakse nimeline meil, et "Hea Eesnimi Perekonnanimi,
meil kõik muutub ja ise ei pea midagi tegema ja vaata iseteenindusest, mis muutub",
siis $ittagi ei ole seal iseteeninduses miskit lahti seletatud. Otsi aga ise - ja see Telia veebileht on niierikuradiloogiline ja informatiivne, nagu oleks mingi algaja praktikandi tehtud.
Mis kanalid siis mulle alles jäävad?
Saan aru, et kui lisakanaleid pole, siis tuleb vist automaagiliselt mini pakett?
Ja muusikakanalite pakett, mis mul on tellitud, lõpeb?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 07.04.2019 15:50:40 vasta tsitaadiga

Otseselt ei muutu tava tv pakettides midagi peale nime ja +2€ hinnatõusu neile kel lisakanalite pakett tellitud.
Kõik lisateenused on sama hinnaga ja säilivad või on juurde tellitavad kui praeguses või uues paketis pole.
Vähemalt mina olen nii aru saanud.

terminator
HV Guru
terminator

sõnum 07.04.2019 15:52:27 vasta tsitaadiga

Tasuta noppekanalid nagu Entusiast TV on edaspidi ka tasuta?

Mul Telia odavaim 6€ TV-pakett seega minu jaoks hind ei töuse?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 07.04.2019 16:25:20 vasta tsitaadiga

Enne sügist ei muutu midagi, olemasolevatel kaabliklientidel, nii minutv kui kaablikliendid viiakse selleks ajaks üle uuele.

kaabliklientidel muutub siis tv "igas seadmes" vaadatavaks ja lisakanalid kallinevad, vajadusel tuleb korraga rohkem kui kahe ekraaniga vaatamiseks ekraane juurde tellida.
minutv 4G kliendid peavad lisateenuseid tellima hakkama nagu ka kaablikliendid.

alates juunist saavad kliendid ise uuele üle minna.
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 07.04.2019 20:46:30 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:

bingo kirjutas:

No andis ikka otsida! Pole seadete all, hoopis web os'is on. Mul ei paku motorola 15, sai valida puldi nr.i (kui see üldse oluline oli), aga saab kanaleid vahetada ja salvestust kerida. Menüüsse ei saa.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.04.2019 20:51:53 vasta tsitaadiga

Midagi siis valesti.... töötab, v.a telia 0 kanal
Valid boksid, sealt motorola ja siis 15

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.04.2019 21:03:49 vasta tsitaadiga

bingo kirjutas:
Six kirjutas:

bingo kirjutas:

No andis ikka otsida! Pole seadete all, hoopis web os'is on. Mul ei paku motorola 15, sai valida puldi nr.i (kui see üldse oluline oli), aga saab kanaleid vahetada ja salvestust kerida. Menüüsse ei saa.

Kui sa soovid kasutada LG teleri universaalpuldi funktsiooni, ehk et kasutada LG puldiga Motorola või Arrise digiboksi siis selle puldi häälestamine on vaja teha LG teleris.
Valid puldil sisendid ja seal kusagil on kirjas kõik sisendid ja Universaalpuldi häälestamine:
tulemus on selline:
tagasi üles
werderok
HV vaatleja

sõnum 08.04.2019 09:49:12 vasta tsitaadiga

Kas uuel juunikuus avalikustataval androidi äpil on lisatud Android TV boxi tugi (puldilt juhtimise võimalus) ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1945, 1946, 1947 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.