Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1911, 1912, 1913 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Maxxxim
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2018 11:29:13 vasta tsitaadiga

Kui eelmine elanik kasutas näiteks vasepaari ühendust ja vahepeal on majja pandud optika siis on kindlasti tehnikut vaja.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

sõnum 02.12.2018 14:10:31 vasta tsitaadiga

Midagi on selle uue boksi tarkvaraga siiski lahti:
- lapsed on kurtnud et viskab aegajalt salvestusest lihtsalt välja nutiTV menüüsse. Mitte pidevalt aga piisavalt tihti et tuldi küsima et "miks nii?";
- eile oli olukord kus HBO-d vaadates viskas ühel hetkel pildi mustaks, heli katkes korraks ja siis hakkas mängima selle kanali heli mis enne HBO-d ees oli. Restart aitas;
- veidi hiljem sarnane olukord eelmisele, ainult et välja viskas salvestusest, muus osas sama, pilti pole, heli on selle kanali oma mis eelnevalt ees oli. Restart aitas;
- täna klõpsisin niisama kanaleid, vaatasin mingit salvestust, kerisin edasi jne. - tundus kõik OK olema. Panin TV ja boksi korraks kinni ja siis uuesti tööle - pilt must, heli olemas. Ca 1 minuti pärast tuli ka pilt ette.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.12.2018 16:42:52 vasta tsitaadiga

Ahhoi rahvas!

Kas keegi raatsib aidata mind veidi ruuteri seadistusega Telia TV jaoks? Nimelt mul mitu aastat nende endi wireless ruuter olnud kust teleka kaabel kööki tuli aga see on räiget pininat tegema hakanud ning nüüd kui sain uue korraliku ruuteri mõtlesin, et viskaks selle kolaka ära ja jätaks lihtsalt enda uue ruuteri asemele.
Kuhu täpselt peaksin minema ja mis seaded panema, et kõik töötaks. Sain nende helpdeskist mingi lehe aga mu pea ei võta kuhu neid sisestama täpselt pean icon_lol.gif
Ning kas teleka kaabel võib suvalise pordi taga olla või mingi teatud?
Ruuteriks on ASUS GT-AC5300
https://www.telia.ee/abi/view/735?q=ruuteri%20sead&t=1

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 02.12.2018 16:48:04 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9764282#9764282
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.12.2018 18:51:47 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9764282#9764282

Suur tänu sulle. Peale seda muudatust ei saa enam ruuterile aga ligi. Mitu korda proovinud.. user ja pass lihtsalt muutunud

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Kamma
HV kasutaja
Kamma

sõnum 03.12.2018 03:30:45 vasta tsitaadiga

Mitu päeva juba kerimisega mingi jama.

Näiteks 2x kerida reklaami ajal, saade algab, vajutan OK ja mis juhtub on see, et reaalne alguspunkt on nüüd hea mitu sekundit enne saadet. Või siis vastupidi, panen kerimisega yle, kerin tagasi kuni reklaamide lõppu näha, vajutan OK aga algab hoopis tükkmaad edasi. Ühesõnaga see pilt mis peale kerimist ees on sekund, kaks, ei lähe kokku sellega mis tegelikult pärast seda momentset hangumist mängima hakkab. Mõnikord lausa 5-10 sekundit mööda.
FOXplays sama.
Kas mul ainukesena jebab?

Ufo box. Ruuter ja box on seinast välja ja tagasi sisse käinud.

Küll ei lõpe need jamad selle uue boxiga.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 03.12.2018 10:58:31 vasta tsitaadiga

Alguses oli probleem, et uus boks ei ilmu müüki piisavalt kiiresti. Nüüd on probleem, et miks uut boksi veel paar aastat ei testitud. Saa siis nüüd inimestest aru.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.12.2018 11:18:24 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Alguses oli probleem, et uus boks ei ilmu müüki piisavalt kiiresti. Nüüd on probleem, et miks uut boksi veel paar aastat ei testitud. Saa siis nüüd inimestest aru.

Aga vaadates seda pikka vahet, siis vast testiti seda piisavalt icon_biggrin.gif
Õnneks ei kasuta lisateenuseid ja muud asjad töötavalt okeilt

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 03.12.2018 11:25:58 vasta tsitaadiga

Ah, see boks juba aegunud.

Ei tasu veel isegi 8k telekat osta. ~5000 tonni kõigest 65".
Boks liiga vanaraud praeguseks. Ei tea, millal uus tuleb?

Eks seal boksis vigu on. Tundub, et Telia testis enda töötajate näol, aga enamus Telia töötajad on siiani tundunud esinduses parajad võhikud.
HV-st osa liikmeid testigruppi ja küll need vead oleks ilusasti varem välja toodud. icon_cool.gif

Kui käisin ise digiboksi toomas oktoobris, siis teenindaja(naisterahvas) rääkis, et tema viis uue tagasi ja võttis vana tagasi.
Temal oli pilt kole. Ilmselt ei osanud ta vastavaid sätteid telekas muuta ja tänu sellele oligi miskit paigast ära.
Küsis veel teise neiu käest üle, et kas temal toimib. Pidavat toimima kenasti.
Ilmselt selllised "tibid" ongi testigrupp. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 03.12.2018 11:52:10 vasta tsitaadiga

Sattusin kodulehele ning jõulupakkumisega 2 kuud kuni 31.01-ni lisakanalid, HBO ja salvestus ilma kuutasuta thumbs_up.gif
A.S.
HV Guru

sõnum 03.12.2018 11:59:59 vasta tsitaadiga

On siis kõigile tasuta või vaid neile, kes pole kord varem juba tasuta saanud?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 03.12.2018 12:01:56 vasta tsitaadiga

A.S., https://www.telia.ee/images/documents/kampaaniad/era/joulud_fix.pdf
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 03.12.2018 12:27:51 vasta tsitaadiga

Oohoho, sai lisakanalid võetud ka ligi. Jaanuari lõpuni siis äkki leiab miskit vahtida.
Tänud teavitamast!
Ei tea, kas mul telia puhul uudised/teavitused kinni keeratud, aga emailile ei ole jõudnud see info. Isegi teleka menüüs ei teavita.
Võiks nagu olla. Valikuliselt kasvõi teavitada, kes tahab, kes ei taha.

Tegin igaks juhuks telefoniga pildi ka ära. Ma tean ette, et Teliaga tuleb mingisugune arve jama. Mingisugune kinnitus enda poolt tehtud, et "0" eurot. icon_biggrin.gif

seeru
HV veteran

sõnum 03.12.2018 15:00:29 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:

Sinu kommentaarist eespool kirjeldatud jama on nüüd Arris VIP1113 -l ka.
Võibolla on hoopis feature kuna seda boxi on aastaid kauem testitud.

tsitaat:
3.
Kampaania tingimused ei kehti Kliendile,
kes on:
3.1.
kasutanud ps 5 nimetatud teenuste soodustusi alates 01.09.2018.

Juhul kui mul on need teenused sel ajal olemas olnud täishinnaga, siis mulle need soodused kehtivad või mis?
Eelmiste jõulude aeg küll ei kehtinud, kuna mul olid need teenused juba täishinnaga olemas.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.12.2018 15:06:50 vasta tsitaadiga

Vähemalt üks HV kasutaja väljapool Teliat sai võimaluse uut boksi enne väljatulekut testida, seega võib oletada, et neid testijaid oli veel väjaspool Teliat.
Samas ei muuda see olukorda, Telia test klientuur on üsna lai ja erinev seadmete park sai üle käidud.
Teadaolevad vead on fiksimisel ja mis teada pole, tulevad riburadapidi läbi kontaktikeskuse seadmete meeskondadele.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2018 15:42:45 vasta tsitaadiga

Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti/väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.
Teiseks on uues menüüs probleem, et ma tellisin 1 kanali juurde aga kuidagi ei saa seda lemmikute listi lisada(Aminol suutsin kanalite nimekirja hallata ja järjekorda muuta aga uuel menüül leian ainult valiku "kõik kanalid"). Kuidas koostada/muuta lemmikkanalite nimekirja?

Elpex
HV veteran

sõnum 03.12.2018 19:18:48 vasta tsitaadiga

Sai ka täna kolmeks aastaks tasuta uus Arris rendile võetud. Lugesin enne neid hirmujutte siin erinevatest probleemidest. Pean siiski tõdema, et minul ei esine ühtegi probleemi hetkel. Boks töötab eeskujulikult, menüüd jms on väga kiired ja kerimine mugav.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.12.2018 19:38:19 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.
Teiseks on uues menüüs probleem, et ma tellisin 1 kanali juurde aga kuidagi ei saa seda lemmikute listi lisada(Aminol suutsin kanalite nimekirja hallata ja järjekorda muuta aga uuel menüül leian ainult valiku "kõik kanalid"). Kuidas koostada/muuta lemmikkanalite nimekirja?

Vana menüü või boksi lukustumisel peaks kuvatama info/veateade, samas aminod võivadki mustaks jääda.

Lemmiklisti koostamine ja ja kanalite järjekord on teostatav:
https://digitark.ee/telia-tv-lisavoimalused-mida-sa-ei-pruugi-teada/
Ps. Peaks sealt eemaldama pipi mida uus boks ei võimalda.

Elpex, thumbs_up.gif nii ta üldiselt ongi. Samas täna maadlesin tutika samsa uhd kõige odavama seeriaga. Küll oli ta kaupluse reziimis ja viskas reklaame, siis ei tulnud häält ja pilt oli, siis sähvis lund vahepeal, samas ei tulnud ka youtube häält, restart telerile ja korras.. st ei puudutanud otseselt boksi..aga hirmujutte lugedes arvasin, et asi selles. Eriline juust on ikka odava otsa teler, pilt polnud ka suurem asi..isegi 4k youtube.
Ps. Kui teler on veel vanaraud, siis soovitan üldse eelmine arris võtta, saab puldi käsitsi õpetada ja ei teki x faktor hdmi muresid ka... ptuiptuiptui, minu vanaraud pidas vastu aga küllap oli toeks see, et kallimad seeriad olid.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.12.2018 20:30:03 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
montez kirjutas:
Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.

Vana menüü või boksi lukustumisel peaks kuvatama info/veateade, samas aminod võivadki mustaks jääda.

No minu Aminol tuleb tavapärane -> Digiboks käivitub -> Oota.Wait... ekraan -> edasi lilla ekraan suure keerleva kettaga. Ja nii jääb.
Millegi pärast saab seda ketast noolenuppudega ringi liigutada. icon_biggrin.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.12.2018 20:47:36 vasta tsitaadiga

seeru, Kui ta on kinni, siis on ta kinni. Ma ei teagi veel, mis see üldine kuupäv on.. aga ega neid nüüdseks enam palju võrgus pole.
viimset päeva minu aminole näitas selline pilt, igal ühel siis oma number:
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2018 21:59:54 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:

Juhul kui mul on need teenused sel ajal olemas olnud täishinnaga, siis mulle need soodused kehtivad või mis?
Eelmiste jõulude aeg küll ei kehtinud, kuna mul olid need teenused juba täishinnaga olemas.

huvitab ka see küsimus
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 04.12.2018 03:25:10 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
seeru kirjutas:

huvitab ka see küsimus

Minul igatahes telekaekraanil näitab, et eesti Lisakanalitel on see jõulusoodus peal ja vene Lisapaketil ei näita.
Iseteeninduses on vastupidi - vene lisakanalitel näitab et jõulusoodus on peal, aga eesti Lisapaketil ei ole.

Tegelikult ei saa ma mingit soodust, ükskõik mis valiku teen ja põhjus on selles, et mul on see Lisapakett tellitud olnud koguaeg.

Eelmiste jõulude aeg näitas täpselt samuti ja mingit soodust ma ei saanud tegelikult.
Selline imelik kauaegsete klientide nusserdamine käib. Ärgu mulle siis vähemalt näidaku seda soodust.
tagasi üles
lempzz
HV kasutaja
lempzz

sõnum 04.12.2018 08:18:08 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:

Minul igatahes telekaekraanil näitab, et eesti Lisakanalitel on see jõulusoodus peal ja vene Lisapaketil ei näita.
Iseteeninduses on vastupidi - vene lisakanalitel näitab et jõulusoodus on peal, aga eesti Lisapaketil ei ole.

Tegelikult ei saa ma mingit soodust, ükskõik mis valiku teen ja põhjus on selles, et mul on see Lisapakett tellitud olnud koguaeg.

Eelmiste jõulude aeg näitas täpselt samuti ja mingit soodust ma ei saanud tegelikult.
Selline imelik kauaegsete klientide nusserdamine käib. Ärgu mulle siis vähemalt näidaku seda soodust.

Sooduka tingimused on:
1. Telia Eesti AS (edaspidi Telia) korraldab ajavahemikul 19.11.2018-31.12.2018 turunduskampaania
„Jõuludeks Telia TV lisateenused tasuta“ (edaspidi Kampaania).
2. Kampaania tingimused kehtivad Telia eraisikust kliendile (edaspidi Klient) kes Kampaaniaperioodil:
2.1. liitub eKodu teenusega Telia TV või;
2.2. on Telia TV olemasolev klient.
3. Kampaania tingimused ei kehti Kliendile, kes on:
3.1. kasutanud p-s 5 nimetatud teenuste soodustusi alates 01.09.2018
.

Nendele tingimustele viidates sain minagi, pikaaegse kliendina, endale lisakanalite paketi, salvestuse ja HBO kuni 31.01.2019 tasuta. Klienditeenindus ütles küll, et on ainult uutele klientidele suunatud pakkumine, kuid kui koos lugesime tingimusi, siis selgus et ka mina kvalifitseerun icon_smile.gif

Ka minul on see lisakanalite pakett olnud ammusest ajast
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 04.12.2018 11:41:46 vasta tsitaadiga

Kamma kirjutas:
Mitu päeva juba kerimisega mingi jama.

Näiteks 2x kerida reklaami ajal, saade algab, vajutan OK ja mis juhtub on see, et reaalne alguspunkt on nüüd hea mitu sekundit enne saadet. Või siis vastupidi, panen kerimisega yle, kerin tagasi kuni reklaamide lõppu näha, vajutan OK aga algab hoopis tükkmaad edasi. Ühesõnaga see pilt mis peale kerimist ees on sekund, kaks, ei lähe kokku sellega mis tegelikult pärast seda momentset hangumist mängima hakkab. Mõnikord lausa 5-10 sekundit mööda.
FOXplays sama.
Kas mul ainukesena jebab?

Ufo box. Ruuter ja box on seinast välja ja tagasi sisse käinud.

Küll ei lõpe need jamad selle uue boxiga.. icon_neutral.gif
Ka eelmise Arrisega on nii. 2x või 4x kerides on päris piin, aga 16x kerides toimib ideaalselt (enne pidi kiiresti kerides tavaliselt tagasi kerima, et õigele kohale jõuda).
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.12.2018 11:59:13 vasta tsitaadiga

Kas ma mäletan varasemast valesti või on see kogu aeg nii olnud: kui salvestuse kerimise ajal vajutada järjest nool paremale, siis kiirus muudkui kasvab - 2x 4x 8x 16x. Kui seejärel korra nool-vasakule vajutada, siis viskab ette -2x ja hakkab tagasi kerima. Mu meelest varasemalt ikka kerimine lihtsalt aeglustus ühe sammu võrra? icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1911, 1912, 1913 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.