Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Maxxxim
HV kasutaja
|
02.12.2018 11:29:13
|
|
|
Kui eelmine elanik kasutas näiteks vasepaari ühendust ja vahepeal on majja pandud optika siis on kindlasti tehnikut vaja.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.12.2018 14:10:31
|
|
|
Midagi on selle uue boksi tarkvaraga siiski lahti:
- lapsed on kurtnud et viskab aegajalt salvestusest lihtsalt välja nutiTV menüüsse. Mitte pidevalt aga piisavalt tihti et tuldi küsima et "miks nii?";
- eile oli olukord kus HBO-d vaadates viskas ühel hetkel pildi mustaks, heli katkes korraks ja siis hakkas mängima selle kanali heli mis enne HBO-d ees oli. Restart aitas;
- veidi hiljem sarnane olukord eelmisele, ainult et välja viskas salvestusest, muus osas sama, pilti pole, heli on selle kanali oma mis eelnevalt ees oli. Restart aitas;
- täna klõpsisin niisama kanaleid, vaatasin mingit salvestust, kerisin edasi jne. - tundus kõik OK olema. Panin TV ja boksi korraks kinni ja siis uuesti tööle - pilt must, heli olemas. Ca 1 minuti pärast tuli ka pilt ette.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
02.12.2018 16:42:52
|
|
|
Ahhoi rahvas!
Kas keegi raatsib aidata mind veidi ruuteri seadistusega Telia TV jaoks? Nimelt mul mitu aastat nende endi wireless ruuter olnud kust teleka kaabel kööki tuli aga see on räiget pininat tegema hakanud ning nüüd kui sain uue korraliku ruuteri mõtlesin, et viskaks selle kolaka ära ja jätaks lihtsalt enda uue ruuteri asemele.
Kuhu täpselt peaksin minema ja mis seaded panema, et kõik töötaks. Sain nende helpdeskist mingi lehe aga mu pea ei võta kuhu neid sisestama täpselt pean
Ning kas teleka kaabel võib suvalise pordi taga olla või mingi teatud?
Ruuteriks on ASUS GT-AC5300
https://www.telia.ee/abi/view/735?q=ruuteri%20sead&t=1
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
02.12.2018 18:51:47
|
|
|
Suur tänu sulle. Peale seda muudatust ei saa enam ruuterile aga ligi. Mitu korda proovinud.. user ja pass lihtsalt muutunud
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kamma
HV kasutaja

|
03.12.2018 03:30:45
|
|
|
Mitu päeva juba kerimisega mingi jama.
Näiteks 2x kerida reklaami ajal, saade algab, vajutan OK ja mis juhtub on see, et reaalne alguspunkt on nüüd hea mitu sekundit enne saadet. Või siis vastupidi, panen kerimisega yle, kerin tagasi kuni reklaamide lõppu näha, vajutan OK aga algab hoopis tükkmaad edasi. Ühesõnaga see pilt mis peale kerimist ees on sekund, kaks, ei lähe kokku sellega mis tegelikult pärast seda momentset hangumist mängima hakkab. Mõnikord lausa 5-10 sekundit mööda.
FOXplays sama.
Kas mul ainukesena jebab?
Ufo box. Ruuter ja box on seinast välja ja tagasi sisse käinud.
Küll ei lõpe need jamad selle uue boxiga..
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.12.2018 10:58:31
|
|
|
Alguses oli probleem, et uus boks ei ilmu müüki piisavalt kiiresti. Nüüd on probleem, et miks uut boksi veel paar aastat ei testitud. Saa siis nüüd inimestest aru.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.12.2018 11:18:24
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Alguses oli probleem, et uus boks ei ilmu müüki piisavalt kiiresti. Nüüd on probleem, et miks uut boksi veel paar aastat ei testitud. Saa siis nüüd inimestest aru. |
Aga vaadates seda pikka vahet, siis vast testiti seda piisavalt
Õnneks ei kasuta lisateenuseid ja muud asjad töötavalt okeilt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
03.12.2018 11:25:58
|
|
|
Ah, see boks juba aegunud.
Ei tasu veel isegi 8k telekat osta. ~5000 tonni kõigest 65".
Boks liiga vanaraud praeguseks. Ei tea, millal uus tuleb?
Eks seal boksis vigu on. Tundub, et Telia testis enda töötajate näol, aga enamus Telia töötajad on siiani tundunud esinduses parajad võhikud.
HV-st osa liikmeid testigruppi ja küll need vead oleks ilusasti varem välja toodud.
Kui käisin ise digiboksi toomas oktoobris, siis teenindaja(naisterahvas) rääkis, et tema viis uue tagasi ja võttis vana tagasi.
Temal oli pilt kole. Ilmselt ei osanud ta vastavaid sätteid telekas muuta ja tänu sellele oligi miskit paigast ära.
Küsis veel teise neiu käest üle, et kas temal toimib. Pidavat toimima kenasti.
Ilmselt selllised "tibid" ongi testigrupp.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
03.12.2018 11:52:10
|
|
|
Sattusin kodulehele ning jõulupakkumisega 2 kuud kuni 31.01-ni lisakanalid, HBO ja salvestus ilma kuutasuta
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.12.2018 11:59:59
|
|
|
On siis kõigile tasuta või vaid neile, kes pole kord varem juba tasuta saanud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
03.12.2018 12:27:51
|
|
|
Oohoho, sai lisakanalid võetud ka ligi. Jaanuari lõpuni siis äkki leiab miskit vahtida.
Tänud teavitamast!
Ei tea, kas mul telia puhul uudised/teavitused kinni keeratud, aga emailile ei ole jõudnud see info. Isegi teleka menüüs ei teavita.
Võiks nagu olla. Valikuliselt kasvõi teavitada, kes tahab, kes ei taha.
Tegin igaks juhuks telefoniga pildi ka ära. Ma tean ette, et Teliaga tuleb mingisugune arve jama. Mingisugune kinnitus enda poolt tehtud, et "0" eurot.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.12.2018 15:00:29
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Alguses oli probleem, et uus boks ei ilmu müüki piisavalt kiiresti. Nüüd on probleem, et miks uut boksi veel paar aastat ei testitud. Saa siis nüüd inimestest aru. |
Sinu kommentaarist eespool kirjeldatud jama on nüüd Arris VIP1113 -l ka.
Võibolla on hoopis feature kuna seda boxi on aastaid kauem testitud.
tsitaat: |
3.
Kampaania tingimused ei kehti Kliendile,
kes on:
3.1.
kasutanud ps 5 nimetatud teenuste soodustusi alates 01.09.2018. |
Juhul kui mul on need teenused sel ajal olemas olnud täishinnaga, siis mulle need soodused kehtivad või mis?
Eelmiste jõulude aeg küll ei kehtinud, kuna mul olid need teenused juba täishinnaga olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.12.2018 15:06:50
|
|
|
Vähemalt üks HV kasutaja väljapool Teliat sai võimaluse uut boksi enne väljatulekut testida, seega võib oletada, et neid testijaid oli veel väjaspool Teliat.
Samas ei muuda see olukorda, Telia test klientuur on üsna lai ja erinev seadmete park sai üle käidud.
Teadaolevad vead on fiksimisel ja mis teada pole, tulevad riburadapidi läbi kontaktikeskuse seadmete meeskondadele.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
03.12.2018 15:42:45
|
|
|
Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti/väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.
Teiseks on uues menüüs probleem, et ma tellisin 1 kanali juurde aga kuidagi ei saa seda lemmikute listi lisada(Aminol suutsin kanalite nimekirja hallata ja järjekorda muuta aga uuel menüül leian ainult valiku "kõik kanalid"). Kuidas koostada/muuta lemmikkanalite nimekirja?
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
03.12.2018 19:18:48
|
|
|
Sai ka täna kolmeks aastaks tasuta uus Arris rendile võetud. Lugesin enne neid hirmujutte siin erinevatest probleemidest. Pean siiski tõdema, et minul ei esine ühtegi probleemi hetkel. Boks töötab eeskujulikult, menüüd jms on väga kiired ja kerimine mugav.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.12.2018 19:38:19
|
|
|
montez kirjutas: |
Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.
Teiseks on uues menüüs probleem, et ma tellisin 1 kanali juurde aga kuidagi ei saa seda lemmikute listi lisada(Aminol suutsin kanalite nimekirja hallata ja järjekorda muuta aga uuel menüül leian ainult valiku "kõik kanalid"). Kuidas koostada/muuta lemmikkanalite nimekirja? |
Vana menüü või boksi lukustumisel peaks kuvatama info/veateade, samas aminod võivadki mustaks jääda.
Lemmiklisti koostamine ja ja kanalite järjekord on teostatav:
https://digitark.ee/telia-tv-lisavoimalused-mida-sa-ei-pruugi-teada/
Ps. Peaks sealt eemaldama pipi mida uus boks ei võimalda.
Elpex, nii ta üldiselt ongi. Samas täna maadlesin tutika samsa uhd kõige odavama seeriaga. Küll oli ta kaupluse reziimis ja viskas reklaame, siis ei tulnud häält ja pilt oli, siis sähvis lund vahepeal, samas ei tulnud ka youtube häält, restart telerile ja korras.. st ei puudutanud otseselt boksi..aga hirmujutte lugedes arvasin, et asi selles. Eriline juust on ikka odava otsa teler, pilt polnud ka suurem asi..isegi 4k youtube.
Ps. Kui teler on veel vanaraud, siis soovitan üldse eelmine arris võtta, saab puldi käsitsi õpetada ja ei teki x faktor hdmi muresid ka... ptuiptuiptui, minu vanaraud pidas vastu aga küllap oli toeks see, et kallimad seeriad olid.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.12.2018 20:30:03
|
|
|
indrpo kirjutas: |
montez kirjutas: |
Kas mõni Amino või vana menüüga Motorola kasutaja oskab öelda, pärast seda "väljalülitust" lakkas digiboks töötamast või tuleb pilt kuni reseti väljalülituseni? Ma mäletasin väljalülitamise kuupäeva valesti ja hommikul unise peaga vajutasin sisselülituse nuppu ja Amino enam ennast üles ei laadinud. Küsisin abiliinilt üle, et ajapikendust ei saa, väljalülitus on jäädav. Uut boksi ostma või järelmaksu(isegi soodushinnaga 6 kuuks) lepingut sõlmima ei kiirusta. Senise 2 boksi asemel saab hakkama 1 motorolaga.
Teiseks on uues menüüs probleem, et ma tellisin 1 kanali juurde aga kuidagi ei saa seda lemmikute listi lisada(Aminol suutsin kanalite nimekirja hallata ja järjekorda muuta aga uuel menüül leian ainult valiku "kõik kanalid"). Kuidas koostada/muuta lemmikkanalite nimekirja? |
Vana menüü või boksi lukustumisel peaks kuvatama info/veateade, samas aminod võivadki mustaks jääda. |
No minu Aminol tuleb tavapärane -> Digiboks käivitub -> Oota.Wait... ekraan -> edasi lilla ekraan suure keerleva kettaga. Ja nii jääb.
Millegi pärast saab seda ketast noolenuppudega ringi liigutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.12.2018 20:47:36
|
|
|
seeru, Kui ta on kinni, siis on ta kinni. Ma ei teagi veel, mis see üldine kuupäv on.. aga ega neid nüüdseks enam palju võrgus pole.
viimset päeva minu aminole näitas selline pilt, igal ühel siis oma number:
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
03.12.2018 21:59:54
|
|
|
seeru kirjutas: |
Juhul kui mul on need teenused sel ajal olemas olnud täishinnaga, siis mulle need soodused kehtivad või mis?
Eelmiste jõulude aeg küll ei kehtinud, kuna mul olid need teenused juba täishinnaga olemas. |
huvitab ka see küsimus
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.12.2018 03:25:10
|
|
|
Stabby kirjutas: |
Eelmiste jõulude aeg küll ei kehtinud, kuna mul olid need teenused juba täishinnaga olemas. |
huvitab ka see küsimus |
Minul igatahes telekaekraanil näitab, et eesti Lisakanalitel on see jõulusoodus peal ja vene Lisapaketil ei näita.
Iseteeninduses on vastupidi - vene lisakanalitel näitab et jõulusoodus on peal, aga eesti Lisapaketil ei ole.
Tegelikult ei saa ma mingit soodust, ükskõik mis valiku teen ja põhjus on selles, et mul on see Lisapakett tellitud olnud koguaeg.
Eelmiste jõulude aeg näitas täpselt samuti ja mingit soodust ma ei saanud tegelikult.
Selline imelik kauaegsete klientide nusserdamine käib. Ärgu mulle siis vähemalt näidaku seda soodust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lempzz
HV kasutaja

|
04.12.2018 08:18:08
|
|
|
Minul igatahes telekaekraanil näitab, et eesti Lisakanalitel on see jõulusoodus peal ja vene Lisapaketil ei näita.
Iseteeninduses on vastupidi - vene lisakanalitel näitab et jõulusoodus on peal, aga eesti Lisapaketil ei ole.
Tegelikult ei saa ma mingit soodust, ükskõik mis valiku teen ja põhjus on selles, et mul on see Lisapakett tellitud olnud koguaeg.
Eelmiste jõulude aeg näitas täpselt samuti ja mingit soodust ma ei saanud tegelikult.
Selline imelik kauaegsete klientide nusserdamine käib. Ärgu mulle siis vähemalt näidaku seda soodust. |
Sooduka tingimused on:
1. Telia Eesti AS (edaspidi Telia) korraldab ajavahemikul 19.11.2018-31.12.2018 turunduskampaania
„Jõuludeks Telia TV lisateenused tasuta“ (edaspidi Kampaania).
2. Kampaania tingimused kehtivad Telia eraisikust kliendile (edaspidi Klient) kes Kampaaniaperioodil:
2.1. liitub eKodu teenusega Telia TV või;
2.2. on Telia TV olemasolev klient.
3. Kampaania tingimused ei kehti Kliendile, kes on:
3.1. kasutanud p-s 5 nimetatud teenuste soodustusi alates 01.09.2018.
Nendele tingimustele viidates sain minagi, pikaaegse kliendina, endale lisakanalite paketi, salvestuse ja HBO kuni 31.01.2019 tasuta. Klienditeenindus ütles küll, et on ainult uutele klientidele suunatud pakkumine, kuid kui koos lugesime tingimusi, siis selgus et ka mina kvalifitseerun
Ka minul on see lisakanalite pakett olnud ammusest ajast
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
04.12.2018 11:41:46
|
|
|
Kamma kirjutas: |
Mitu päeva juba kerimisega mingi jama.
Näiteks 2x kerida reklaami ajal, saade algab, vajutan OK ja mis juhtub on see, et reaalne alguspunkt on nüüd hea mitu sekundit enne saadet. Või siis vastupidi, panen kerimisega yle, kerin tagasi kuni reklaamide lõppu näha, vajutan OK aga algab hoopis tükkmaad edasi. Ühesõnaga see pilt mis peale kerimist ees on sekund, kaks, ei lähe kokku sellega mis tegelikult pärast seda momentset hangumist mängima hakkab. Mõnikord lausa 5-10 sekundit mööda.
FOXplays sama.
Kas mul ainukesena jebab?
Ufo box. Ruuter ja box on seinast välja ja tagasi sisse käinud.
Küll ei lõpe need jamad selle uue boxiga..  |
Ka eelmise Arrisega on nii. 2x või 4x kerides on päris piin, aga 16x kerides toimib ideaalselt (enne pidi kiiresti kerides tavaliselt tagasi kerima, et õigele kohale jõuda).
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
04.12.2018 11:59:13
|
|
|
Kas ma mäletan varasemast valesti või on see kogu aeg nii olnud: kui salvestuse kerimise ajal vajutada järjest nool paremale, siis kiirus muudkui kasvab - 2x 4x 8x 16x. Kui seejärel korra nool-vasakule vajutada, siis viskab ette -2x ja hakkab tagasi kerima. Mu meelest varasemalt ikka kerimine lihtsalt aeglustus ühe sammu võrra?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |