Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Pagulaste/immigrantide teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 459, 460, 461  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2018 19:15:08 vasta tsitaadiga

Maagid h00s, kuskil ei ole eriolukorda, see on kollase meedia ülespuhutud ja isegi kui kuskil peaks olema eriolukord, siis on selles süüdi 101% kohalikud icon_biggrin.gif
Umbes sellise vastuse sealt saad kui üldse saad.
Raamistik on hea lihtsalt selleks et see on hea. See ei kuulu arutamisele. Kõik kes teistmoodi arvavad on lollid, trollid või mõlemat icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2018 19:28:42 vasta tsitaadiga

Raamistik on vaja selleks, et kõigepealt eelnevalt ise tekitada endale probleem ja siis asuda seda hiljem lahendama, siis on ju hea kui kõigil on raamistik kohe sahtlist võtta thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.12.2018 19:37:46 vasta tsitaadiga

Täiskasvanud, kes ei viitsi teemat endale selgeks teha ja istuvad samas tsüklis millest isegi Reinsalu välja tuli?

Ei noh, jõudu.

Ja Ho Ho, ma ignoreerin järjekindlaid trolle kes ei saa oma lollusest aru. Sina oled üks neist. thumbs_up.gif

Aga vaadake vandenõuteooriad mis teie olematut sotsiaalset närvi toidavad ja erutavad. Lihtsalt kahju sellistest kajakambrimeestest, tegelikult. CJ FTW, härrased?
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 03.12.2018 19:40:31 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt pean küsima, et kas Anubist ei saaks siit teemast lõplikult likvideerida, peale trollimise ja teiste halvustamise talt muud ei kuule. Lõpuks iga teemaarendus keerleb ümber tema. Mingu Delfi kommentaariumisse või tehku omale youtube kanal.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 03.12.2018 19:44:45 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis NightStriker 07.04.2024 23:09:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 03.12.2018 19:51:22 vasta tsitaadiga

Kah võimalus, Siiski üks küsimus veel. Seoses videoga mida enne postitasin. Anubis, mitu põgenikku su juures elab või mitu oled valmis koheselt enda juurde võtma.? Või palju ressurssi oleksid/oled valmis igas kuus eraldama nende toetuseks?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.12.2018 20:12:04 vasta tsitaadiga

Ühel hetkel jõuab ka kõige altimale raitile reaalsus kohale, loodame, et väga valus šokk ei saa olema.

Päris palju sellest mida jagad, MatchMaker, kaob YouTube'ist üsna kiirelt. Huvitav, miks küll..

Ja teie kõigi erutuse vähendamiseks, ma olen sotsist sama kaugel nagu ekreiidist. Parteiline kuuluvus null.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.12.2018 20:22:12 vasta tsitaadiga

Kus see vandenõu siis oli nüüd? Tavaline video kus tuletatakse meelde et raha ei tule seinast.
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.12.2018 21:24:08 vasta tsitaadiga

Molyneux pole peale paari video mida sundisin ennast vaatama enam sisuliselt (isegi kaudselt meelelahutuse kategoorias mitte, huumoriga võtmiseks peab midagi naljakat ka olema videos) alternatiivse infoallika vaid vandenõuteoreetikute kategoorias.

Targem hoiduda sellistest ajupuuksudest.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.12.2018 21:37:50 vasta tsitaadiga

Mulle ei meeldi järelikult vandenõuteooria. Hmm icon_rolleyes.gif

anubis, sa ei meeldi mulle, järelikult oled puuksajuga vandenõulane.

rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2018 23:10:29 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
MatchMaker kirjutas:
Ma lihtsalt pean küsima, et kas Anubist ei saaks siit teemast lõplikult likvideerida, peale trollimise ja teiste halvustamise talt muud ei kuule. Lõpuks iga teemaarendus keerleb ümber tema. Mingu Delfi kommentaariumisse või tehku omale youtube kanal.

Alusta sellest, et kliki tema profiilis olevale "lisa ignoreeritav kasutaja:" nupule. Vast lõpetab oma "räme naer saalis" jura ära kui keegi talle enam ei vasta icon_idea.gif
Sõnavabadus on tore asi. Kõigil on õigus võtta sõna. See ei tähenda, et kõike lõpmatult kuulama peab.

See ignoreerimine väga ei aita, kuna ignoreeritavat tsiteerivates postitustes on sõnavõtud ikka näha. Siinkohal Tanelile üleskutse täiendada foorumi koodi nii, et ka need postitused poleks näha, milles on tsiteeritud ignoreeritava inimese teksti.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.12.2018 23:21:01 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Mulle ei meeldi järelikult vandenõuteooria. Hmm icon_rolleyes.gif

anubis, sa ei meeldi mulle, järelikult oled puuksajuga vandenõulane.

Ma ei öelnud, et mulle ei meeldi. Ma ütlesin, et neis puudub faktiliselt igasugune sisu ja tegemist on vandenõuteoreetiku ning "alternatiivfaktide" mehega. Kerge kultusemekk lisaks man'.
Pole meelelahutus ja sisus puuduvad faktid - mis point sellel siis on?

Mina võin sulle mitte meeldida, kuid sellepärast hakkad sa faktilist materjali kõrvale heitma (ja vandenõusid tarbima)? icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
(minumeelest pole siin põhikool või keskkool kus kõigile meeldima peaks või peaks tahtma meeldida, või on?)

Soovitaks mõtteharjutusena võtta igasuguse parempoolse propaganda ja asendada selle mõttes lühendiga "MMS", siis vaadata neid, kes igasugust parempoolset propagandat tulihingeliselt kaitsevad ja mõelda neile, kes endale hapet silma kallavad sellepärast, et "keegi internetis ütles, et see on hea". Hea mõtteharjutus.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 03.12.2018 23:21:04 vasta tsitaadiga

No ma siis küsin uuesti, kus see vandenõu oli?
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja
Tõnu Tõukemõnu

sõnum 03.12.2018 23:41:12 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Maagid h00s, kuskil ei ole eriolukorda, see on kollase meedia ülespuhutud ja isegi kui kuskil peaks olema eriolukord, siis on selles süüdi 101% kohalikud icon_biggrin.gif
Umbes sellise vastuse sealt saad kui üldse saad.
Raamistik on hea lihtsalt selleks et see on hea. See ei kuulu arutamisele. Kõik kes teistmoodi arvavad on lollid, trollid või mõlemat icon_biggrin.gif

Küll seal Poolas ja Ungaris on jube. Noh, türannia ja nulldemokraatia ja nii. Ja rassism, hirmus! icon_sad.gif
See et Pariis on leekides, see on poogen. Mustanahalised rüüstavad ja teevad mis tahavad, see on ok.
macron on ikka tubli mees. Üks igati usin küpsetis. Naine sobiks talle pigem emaks...
Aga see selleks. Mees, keda ilmselgelt prantsuse põliselanikud ärritavad. Teda ärritab isegi Prantsuse lipp ja keel jms. Tüüp kes ainult raha loeb ja näeb vaid lolle kollaseid tähekesi sinisel taustal.
Tahaks juba tema järgmist käiku näha, rahutuste ohjamisel, kui sealt peale "meil on kõik korras" üldse midagi tuleb.
Kui see debiilik troonilt tõugatakse, tahaks näha kes järgmisena pukki saab.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.12.2018 23:44:46 vasta tsitaadiga

@elukaz

Molyneuxi jutt on üks demagoogiavõte teise otsa, anna andeks, kuid ma ei hakka selle mehe tangentitelt kõrvalelendu ja hüperboole analüüsima.

Selleks peaks keegi mulle paarikümnelehelise analüüsi eest maksma. Oma vabast ajast ma lusikaga kellelegi putru suhu ei topi.

Minul on lihtsam öelda oma seisukohaks, et tegemist on vandenõuteoreetikuga kes ajab oma populistlikku pläma. Keegi ei sunni sind seda uskuma. Vaba maailm. Kuid pane tähele, et ta ei esita oma ühegi seisukoha kaitseks ühtegi fakti. See, et mina praegu tema demagoogitsemisele faktikontrolli tegema ei hakka on lihtsalt isiklik mugavus. Ja lisaks ei ole ma teekannu tõestaja.
tagasi üles
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja
Tõnu Tõukemõnu

sõnum 03.12.2018 23:49:30 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
@elukaz

Molyneuxi jutt on üks demagoogiavõte teise otsa, anna andeks, kuid ma ei hakka selle mehe tangentitelt kõrvalelendu ja hüperboole analüüsima.

Selleks peaks keegi mulle paarikümnelehelise analüüsi eest maksma. Oma vabast ajast ma lusikaga kellelegi putru suhu ei topi.

Minul on lihtsam öelda oma seisukohaks, et tegemist on vandenõuteoreetikuga kes ajab oma populistlikku pläma. Keegi ei sunni sind seda uskuma. Vaba maailm. Kuid pane tähele, et ta ei esita oma ühegi seisukoha kaitseks ühtegi fakti. See, et mina praegu tema demagoogitsemisele faktikontrolli tegema ei hakka on lihtsalt isiklik mugavus. Ja lisaks ei ole ma teekannu tõestaja.

Sinu ümber on kõikjal niivõrd palju demagooge ja parempopuliste.
Räägi kas vasakäärmus liberaalide hulgas pole kunagi kusagil ühtki demagoogi olnud?
Kõik 100% tõerääkijad, kes lihtsalt wikipediast ja entsüklopeediast fakte tulistavad? icon_eek.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.12.2018 00:06:10 vasta tsitaadiga

Siin foorumis millegipärast jah, käiakse kohutavalt palju demagoogide seisukohti välja või kasutatakse nende võtteid.

Huvitav tõepoolest.

Küta edasi, pealiskaudsus on lihtne pareerida.

edit:(neid demagoogitsemisi on hea paari-kolme kuu pärast või isegi hiljem vaadata, elul on kombeks faktilise materjali elujõulisust pigem tõsta ja isase veise ekskrementi või sellelpõhinevat aina tugevamalõhnaliseks muuta. Soovitan case study aluseks võtta Scarti väljaütlemised USA poliitika teemal. Päris naljakas thumbs_up.gif )
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 04.12.2018 00:13:50 vasta tsitaadiga

Võib kustutada.
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.12.2018 11:27:31 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.12.2018 11:33:50 vasta tsitaadiga

Azatris kirjutas:
https://www.youtube.com/watch?v=l1PgZ5IlFD4

BS.
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.12.2018 11:45:04 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Azatris kirjutas:
https://www.youtube.com/watch?v=l1PgZ5IlFD4

BS.

Olgu, aitäh oma seisukoha eest, aga kuna ma konkreetset youtuberit austan ta võimalikult ausa ja neutraalse seisukoha eest asjade osas, kus osas ta eksib?
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.12.2018 11:55:27 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9989269#9989269
https://vm.ee/et/uro-globaalne-randeraamistik-kkk

tsitaat:

4. Lükkame ümber levinumad ÜRO ränderaamistiku kohta käivad müüdid – kinnitame, et:

See ei piira väljendusvabadust. Dokumendi punkt 17 rõhutab vajadust hoida ära diskrimineerimist ja rassismi vastavalt ÜRO inimõiguste ülddeklaratsiooni artiklile 7. Sellest põhimõttest on Eesti alati lähtunud ning see on ka kirjas Eesti põhiseaduse paragrahvis 12: „Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu. Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.“

See YT on seega harilik demagoog või siis lihtsalt ei saa teemast aru.
Lihtne ju.

Allikakriitika on lihtne asi endale külge kasvatada, kontrolli kellegi ütlemisi ning küsi viiteid tema väidete aluseks olevatele seisukohtadele.

YT meelelahutuskanalid ei ole informatsiooniallikad.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2018 11:56:16 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Ja Ho Ho, ma ignoreerin järjekindlaid trolle kes ei saa oma lollusest aru. Sina oled üks neist. thumbs_up.gif
Tean, et anubis seda ei näe kuid teistele tuletan meelde, et mu "lollus" seisnes ta oma sõnade talle tagasi tsiteerimisel.

Iseenesest muidugi positiivne, et ta vähemalt sel viisil aru sai, et ajas iba. See küll on veel jäänud, et talle kohale jõuaks, et need oli ta oma sõnad mida ta seal lollusteks tembeldas.
anubis kirjutas:
BS.
Tüüpiline kõrgkvaliteediline diskussioon koos paikapanevate argumentidega. Vähemasti on kohe näha, et tegu pole demagoogiga icon_rolleyes.gif

Seda muidugi sujuvalt ignoreerime, et pakti punkt #17 määrab ühe eemärgina migratsiooni inimõiguseks kuulutamist ning "vihakõne" ja ebatolerantsuse elimineerimist.
Alapunktis on veel ka täpsemalt välja toodud, et tuleb hakata "õigeid" meediakanaleid propageerima ning kuidas kriitilistele kanalitele ei tohi toetusi anda.

[edit]
Nagu arvata oligi liigitas ta sujuvalt ühte lahtrisse diskrimineerimise ning "vihakõne" justkui oleks tegu sama asjaga.

viimati muutis Ho Ho 04.12.2018 11:57:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.12.2018 11:56:50 vasta tsitaadiga

Ei, ma küsin konkreetset väidet.

Lisaks, too vm.ee leht on kallutatud ressurss. See eestikeelne kokkuvõte ei ole aus kokkuvõte.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.12.2018 11:58:25 vasta tsitaadiga

Põhiseadus ei ole ka piisav?
Mis osas VM kokkuvõte aus ei ole - ei kattu mingi YT suvamehe seisukohaga järelikult on ebaaus? Mul on sulle üks sild müüa..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Pagulaste/immigrantide teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 459, 460, 461  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.