praegune kellaaeg 20.06.2025 20:48:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
project
HV Guru

|
24.04.2004 10:58:17
|
|
|
ok, a kas keegi oskab öelda miks monitor vahest pilti ette ei võta kui arvuti tööle panen, oranz tuli jääb aint monitoril passima. ja kui restardi teen siis võtab alles pildi ette. tavaliselt juhtub see kui ma toite juhtme pistikust eemaldan. ise kahtlustan et toitekas. kas keegi oskab öelda mõne hea proge kus näitaks neid voltide kõikumisi.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
24.04.2004 12:01:29
|
|
|
no ok küsin siis veel.
kas nii võib teha et panin ramid 333 mhz peale jooksma ja siis hakkasin cpu clocki tõstma, et nagu panin 170 peale siis 1870 mhz prose ja rammidel oli 370 mhz. et cpu clocki panen 200 peale et siis tuleks 2.2 GHz ja rammide peaksid ka 400 mhz peal töötama. sest seda 1:1 le asja ma biosis eil eidnud...
------
180 cpu oli kõik ok a 190 peale tõstes viskas mingi windows errori (runtime vist or smthing) bootimise ajal ülesse ja ütles press any key to continue. no siis lasin cpu clock 166 peale ja ramid panin 400 mhz peale jooksma. veits segane jutt vist.
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
24.04.2004 12:46:02
|
|
|
project kirjutas: |
no ok küsin siis veel.
kas nii võib teha et panin ramid 333 mhz peale jooksma ja siis hakkasin cpu clocki tõstma, et nagu panin 170 peale siis 1870 mhz prose ja rammidel oli 370 mhz. et cpu clocki panen 200 peale et siis tuleks 2.2 GHz ja rammide peaksid ka 400 mhz peal töötama. sest seda 1:1 le asja ma biosis eil eidnud...
------
180 cpu oli kõik ok a 190 peale tõstes viskas mingi windows errori (runtime vist or smthing) bootimise ajal ülesse ja ütles press any key to continue. no siis lasin cpu clock 166 peale ja ramid panin 400 mhz peale jooksma. veits segane jutt vist. |
Mälu taktsagedus ning FSB taktsagedus on tungivalt soovitatav sünkroonis igastahes hoida. Võid loomulikult seda ka mitte teha ent head nahka ei saa sa sealt ilmaski
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
24.04.2004 12:48:03
|
|
|
no ma paningi enne klokkimist rammi sageduse 166 peale nagu proselgi... ja siis kui CPU clocki tõstma hakkasin tõusis rammi mhz ka sama palju. tegin õigesti järelikult nagu ma aru saan?
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
24.04.2004 12:55:26
|
|
|
project kirjutas: |
no ma paningi enne klokkimist rammi sageduse 166 peale nagu proselgi... ja siis kui CPU clocki tõstma hakkasin tõusis rammi mhz ka sama palju. tegin õigesti järelikult nagu ma aru saan? |
Põhimõtteliselt ei pea KRAI BIOS'is midagi muud surkima, overcklock'imuslikel eesmärkidel, kui ainult FSB'd liigutama. Mälu peaks olema :
DRAM Timing [Auto By SPD] |
Niimoodi. Pole alguses sealt täpsemalt vaja midagi näppida m'kay !
Ning kuna KRAI'l nagu arvatavasti juba eespool mainitud, AGP siini taktsagedust FSB'st sõltumatult määrata ei saa, siis soovitaks kohe FSB prooviks 200 peale panna.
Jube pikk teema ning eespool vist isegi sama jutt juba räägitud ...
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|