Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  rammi mhz märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
project
HV Guru
project

sõnum 24.04.2004 10:58:17 vasta tsitaadiga

ok, a kas keegi oskab öelda miks monitor vahest pilti ette ei võta kui arvuti tööle panen, oranz tuli jääb aint monitoril passima. ja kui restardi teen siis võtab alles pildi ette. tavaliselt juhtub see kui ma toite juhtme pistikust eemaldan. ise kahtlustan et toitekas. kas keegi oskab öelda mõne hea proge kus näitaks neid voltide kõikumisi.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 84
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
project
HV Guru
project

sõnum 24.04.2004 12:01:29 vasta tsitaadiga

no ok küsin siis veel.
kas nii võib teha et panin ramid 333 mhz peale jooksma ja siis hakkasin cpu clocki tõstma, et nagu panin 170 peale siis 1870 mhz prose ja rammidel oli 370 mhz. et cpu clocki panen 200 peale et siis tuleks 2.2 GHz ja rammide peaksid ka 400 mhz peal töötama. sest seda 1:1 le asja ma biosis eil eidnud...
------
180 cpu oli kõik ok a 190 peale tõstes viskas mingi windows errori (runtime vist or smthing) bootimise ajal ülesse ja ütles press any key to continue. no siis lasin cpu clock 166 peale ja ramid panin 400 mhz peale jooksma. veits segane jutt vist.
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 24.04.2004 12:46:02 vasta tsitaadiga

project kirjutas:
no ok küsin siis veel.
kas nii võib teha et panin ramid 333 mhz peale jooksma ja siis hakkasin cpu clocki tõstma, et nagu panin 170 peale siis 1870 mhz prose ja rammidel oli 370 mhz. et cpu clocki panen 200 peale et siis tuleks 2.2 GHz ja rammide peaksid ka 400 mhz peal töötama. sest seda 1:1 le asja ma biosis eil eidnud...
------
180 cpu oli kõik ok a 190 peale tõstes viskas mingi windows errori (runtime vist or smthing) bootimise ajal ülesse ja ütles press any key to continue. no siis lasin cpu clock 166 peale ja ramid panin 400 mhz peale jooksma. veits segane jutt vist.

Mälu taktsagedus ning FSB taktsagedus on tungivalt soovitatav sünkroonis igastahes hoida. Võid loomulikult seda ka mitte teha ent head nahka ei saa sa sealt ilmaski icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
project
HV Guru
project

sõnum 24.04.2004 12:48:03 vasta tsitaadiga

no ma paningi enne klokkimist rammi sageduse 166 peale nagu proselgi... ja siis kui CPU clocki tõstma hakkasin tõusis rammi mhz ka sama palju. tegin õigesti järelikult nagu ma aru saan?
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 24.04.2004 12:55:26 vasta tsitaadiga

project kirjutas:
no ma paningi enne klokkimist rammi sageduse 166 peale nagu proselgi... ja siis kui CPU clocki tõstma hakkasin tõusis rammi mhz ka sama palju. tegin õigesti järelikult nagu ma aru saan?

Põhimõtteliselt ei pea KRAI BIOS'is midagi muud surkima, overcklock'imuslikel eesmärkidel, kui ainult FSB'd liigutama. Mälu peaks olema :
DRAM Timing                [Auto By SPD]
Niimoodi. Pole alguses sealt täpsemalt vaja midagi näppida m'kay !
Ning kuna KRAI'l nagu arvatavasti juba eespool mainitud, AGP siini taktsagedust FSB'st sõltumatult määrata ei saa, siis soovitaks kohe FSB prooviks 200 peale panna.

Jube pikk teema ning eespool vist isegi sama jutt juba räägitud ...
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  rammi mhz mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.