Tegu on prantslastega kes teevad oma esimest mängu. Paistab , et nad on korraliku rahastuse oma projektile saanud ja mäng näeb esmapilgul hea välja.
Maailm tundub põhinevat prantsuse kultuurile.
Combat on ilmselt mingi aktiivne JRPG vorm.
Mäng ise on tegijate sõnul tehtud täiskasvanute vaatepunktist.
Prantslasted olid vist see rahvus kes pesemise asemel omale lõhnaõli peale panid. Igaljuhul on mängu tegelastel näo puhtaks pesemisega tõsised probleemid.
Ma olen veits algust mänginud.
Kindlasti selle aasta üks huvitavamaid mänge. Kuigi combat on esmapilgul JRPG oma , siis tegelikult on tegu pigem animatsioonidel põhineva dodge-parry mänguga. Combat on üldiselt soliidne.Animatsioonid on tasmel.Alguse põhjal ültkes siiski, et see on minule mängu kõige nõrgem element. Ma pole erline dodge-parry fänn. "DarkSoul-id ja Sekirod" pole mulle kunagi istunud. TBS combati osa on tegelikult korralik. Lihsalt dodge-parry tähtsus on tunduvalt suurem kui korralikult teostatud TBS combat.
Story edastamisel on nad CD-projketi ja Lariani tasemel (vähemalt alguse põhjal). Maailm on omapärane ja kunstliselt hästi tehtud. Midagi sellist mida näeks kui "rabbit hole-st" läbi astuda.
Graafika kaasaegne UE5. Vajadusel saab seda modidega tuunida.
Muusika. Midagi Nier Automata stiilis.
3 päeva - 1 miljon koopiat. Samal ajal kui mäng on gamepassis, ilma Denuvo kaitseta ja samal nädalal kui Olivoni remaster ootamatult välja lasti.
Üsna hea saavutus. (igasuguse pruudiloori kaitsjate ja mustade samuraide tegijad võiks sellest mängust palju õppida)
Gamepassi omanikel soovitan mängu kindlasti proovida. Isegi kui mäng ei meeldi, siis on esmesed 10-15 minutit üsna muljet avaldav. Täiesti piisav, et selle abil mäng aasta lõpus mõne auhinna saaks.
Prantslasted olid vist see rahvus kes pesemise asemel omale lõhnaõli peale panid. Igaljuhul on mängu tegelastel näo puhtaks pesemisega tõsised probleemid.
Tegelikult pidasin seda silmas, et kuidagi on proportsioonid pea ja keha suhtes valed. Liiga suured/veidrad pead on. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Viimane jrpg elamus oli The last remnant mitu igavikku tagasi. Exp 33 kohta ainult head kuulnud, varsti algab ka puhkus _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Pole eriline JRPG fänn eriti, kuid sai seda proovitud ja jättis ka hea mulje, pead ehk 10% normist suuremad jah.
Tundub osaliselt Persona ja Final Fantasy pealt maha viksitud.
Üldse selle stuudio esimene mäng ja ei mäleta, et oleks ühtegi pranslaste mängu varem mänginud.
Tugevad prantsuse sugemed sees, muusika, kunstiline stiil. Panin keele ka prantsuse peale (valikus on veel inglise), koos
inglise subidega, tundub autentne elamus nüüd
Mõned youtuberid ehitavad mängule juba ausambaid.
Legendarydrops näiteks. Tema puhul täiesti oodatav.Ta on pidevalt suuremaid AAA tegijaid kritiseerinud.
Panin korra käima ja ei saa pidama. Fifth Element ja City of the Lost Children kohtub Final Fantasyga. Raske uskuda, et nii pisike team suudab nii vinge mängu teha.
täitsa huvitav tundub peaks ka proovima game pass täitsa olemas. kas see võitlus on siis raske jälle nagu lies of p vms v nagu need dark soulsi sarnased mängud on Minu jaoks on need liiga rasked aga need mängud on alati ilusa maailma ja huvitava stooriga mida tahaks mängida aga kuna see võitlus on liiga raske siis jääb alati mängimata lies of p sai siin talvel proovitud kõik oli lahe seni kuni tulid bossi võitlused siis nagu kuidagi ei suutnud rohkem edasi mängida aga kui see on midagi teistusugust siis tahaks ehk proovida
täitsa huvitav tundub peaks ka proovima game pass täitsa olemas. kas see võitlus on siis raske jälle nagu lies of p vms v nagu need dark soulsi sarnased mängud on Minu jaoks on need liiga rasked aga need mängud on alati ilusa maailma ja huvitava stooriga mida tahaks mängida aga kuna see võitlus on liiga raske siis jääb alati mängimata lies of p sai siin talvel proovitud kõik oli lahe seni kuni tulid bossi võitlused siis nagu kuidagi ei suutnud rohkem edasi mängida aga kui see on midagi teistusugust siis tahaks ehk proovida
Story mode oli lihtne. Välja arvatud mõned bossi võitlused mis pole otseselt storyga seotud.
Teised raskusasted nõuavad vähemalt dodgemist. Nad ise ütlevad, et keskmisel raskusastmel pole vaja, aga ilma dodgemata saab elu väga kiirelt otsa. Mäng on balanseeritud dodge-parry lisa AP regeniga + parry teeb korraliku dami.
Mulle tundus , et kõige mõnusama casual mängu tunde andis keskmine raskus koos easyer dodge,parry modiga.
Kui sul on gamepass olemas siis proovi kindlasti. Kõik näitajad on tugevalt proovimise kasuks.Kui proovid ja ei meeldi , siis raiskad mingi 40gb interneti liiklust.
Kui ei proovi ja mäng tegelikult meeldiks, siis jääb sul ilsmelt üks elu parimaid mänge mängimata.
Proovisin "Demo" ja nii kui tutorial jõudis sinna käigupõhise combati juurde - uninstall.
Käigupõhine combat on minu jaoks vastuvõetamatu ja lihtsalt rõve. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Vana turnbased combat oli liiga igav väh? Vaja selline n6me qte ja parry jama panna, sest m6ned jäävad magama muidu. Nüüd iga rünnak ja vaenlase rünnakuga tee sellist jobud nuppude peksmist. Päriselt, see on fun tee arust??? See on ju päris pikk mäng ja iga kord seda jaam uuesti ja uuesti teha LOL f debiilne.
Lootsin vanad head FF7 laatset turnbased mängu modernse graafikaga. Tegelased näevad ka head välja oleks hea meelega seda edasi mänginud aga mitte sellise jobu v6itlusega. Total fail of the year! Ehk tehakse mod, mis need QTEd ja dodge parry ära kaotab!
QTE võid panna Autoks menüüst. Parry ja Dodge ei pea kasutama kui ei meeldi.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
See, et 82% ps5 müüakse odd-ga, ei tähenda kohe seda, et kõigil neil mängitakse ainult plaatidega mänge. Odd-ga mudel võib lihtsalt olla levinum (parema saadavusega sku), neid võib saada odavamalt, on "ohutum" ja tuttavam valik ostja jaoks, kasutatakse blu-ray filmide vaatamiseks, (võib-olla mängib varasemate põlvkondade mänge???), jne jne
...et kõigil neil mängitakse ainult plaatidega mänge.
Seda ju ei väitnudki
Digital mudel on alati odavam olnud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Nja, pean tunnistama, et ma ei mäleta millal viimati üks mäng minu arvates nii hea oli.
Tegelased on nagu pöris inimesed, dialoog on suurepärane, huvitavad mõtted ja emotsioonid.
Graafika on ilus ja mis kõige tähtsam maailm on fantastiliselt elav ja vaheldusrikas. Parim game world minu arvates.
Võitlus on väga open ended, saad kombineerida palju, respecida, erinevad sünergiad ja taktikad võimalikud. Või siis teha endale easy mode...
Esialgu alles 6h in, aga kui nad sama moodi jätkavad. Fab. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nja, pean tunnistama, et ma ei mäleta millal viimati üks mäng minu arvates nii hea oli.
Tegelased on nagu pöris inimesed, dialoog on suurepärane, huvitavad mõtted ja emotsioonid.
Graafika on ilus ja mis kõige tähtsam maailm on fantastiliselt elav ja vaheldusrikas. Parim game world minu arvates.
Võitlus on väga open ended, saad kombineerida palju, respecida, erinevad sünergiad ja taktikad võimalikud. Või siis teha endale easy mode...
Esialgu alles 6h in, aga kui nad sama moodi jätkavad. Fab.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.