Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Minu videokaart toetab ainult nelja kuvarit - kas on võimalik lisada rohkem või peaksin lihtsalt neljast kinni pidama? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
akerikels
HV vaatleja

sõnum 07.12.2020 13:58:21 Minu videokaart toetab ainult nelja kuvarit - kas on võimalik lisada rohkem või peaksin lihtsalt neljast kinni pidama? vasta tsitaadiga

Mul on neid juba kolm. Mul pole tegelikult isegi kolme vaja, aga tahaksin lisada veel neljanda, sest miks mitte?

Asi on selles, et kui mul on ruumi neljale, on mul ruumi kuuele, eks? Kuid ma arvan, et minu GPU (STRIX 1060 6GB) ei toeta rohkem kui nelja.

Kas on mingit võimalust lisada veel kaks kuva ilma videokaarti täiendamata? Mul pole enam PCIe pesasid, kuigi mul on seal sees Elgato, mida ma tegelikult ei kasuta, nii et selle saaks vajadusel välja vahetada.

Tänan juba ette abi eest ja minu mitme ekraaniga hullumeelsuse toitmise eest.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
darud
HV kasutaja
darud

sõnum 07.12.2020 15:11:35 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 07.12.2020 16:00:48 vasta tsitaadiga

Kahjuks on see nii jah, et specis ei räägita sellest kunagi mis konfiguratsioonidega setupid on toetatud. Ma ka alati murran pead selle üle, palju monitore üks või teine kaart toetab.
Tundub, et see erineb ka sama mudelinumbri piires.
Displaypordile on ka jagaja olemas, et saad nt 4K signaali 4x FULL-hd monitoridele jagada.
Ise läksin seda teed, et võtsin 4x FHD monitori asemel lihtsalt suure 4K teleka, odavam ka + ilma äärteta. thumbs_up.gif
Uue 3090 kaardiga paneks 80" 8K teleka = 16x 20" FULLHD monitorid ilma äärteta icon_razz.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.12.2020 09:21:09 vasta tsitaadiga

Vanasti sli/crossfire lasi molusid rohkem panna, eyefinity oli teemaks.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Minu videokaart toetab ainult nelja kuvarit - kas on võimalik lisada rohkem või peaksin lihtsalt neljast kinni pidama?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.