07.12.2020 13:58:21
Minu videokaart toetab ainult nelja kuvarit - kas on võimalik lisada rohkem või peaksin lihtsalt neljast kinni pidama?
Mul on neid juba kolm. Mul pole tegelikult isegi kolme vaja, aga tahaksin lisada veel neljanda, sest miks mitte?
Asi on selles, et kui mul on ruumi neljale, on mul ruumi kuuele, eks? Kuid ma arvan, et minu GPU (STRIX 1060 6GB) ei toeta rohkem kui nelja.
Kas on mingit võimalust lisada veel kaks kuva ilma videokaarti täiendamata? Mul pole enam PCIe pesasid, kuigi mul on seal sees Elgato, mida ma tegelikult ei kasuta, nii et selle saaks vajadusel välja vahetada.
Tänan juba ette abi eest ja minu mitme ekraaniga hullumeelsuse toitmise eest.
Kahjuks on see nii jah, et specis ei räägita sellest kunagi mis konfiguratsioonidega setupid on toetatud. Ma ka alati murran pead selle üle, palju monitore üks või teine kaart toetab.
Tundub, et see erineb ka sama mudelinumbri piires.
Displaypordile on ka jagaja olemas, et saad nt 4K signaali 4x FULL-hd monitoridele jagada.
Ise läksin seda teed, et võtsin 4x FHD monitori asemel lihtsalt suure 4K teleka, odavam ka + ilma äärteta.
Uue 3090 kaardiga paneks 80" 8K teleka = 16x 20" FULLHD monitorid ilma äärteta
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.