praegune kellaaeg 21.06.2025 20:15:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
15.10.2016 22:46:08
|
|
|
kui sa sellest utikast vea kätte saad, pildistad üles ja marsid müüja juurde kettaga ning peaks korras olema. paned ketta, arve ja pildiga seadme letile, et " see teeb sedasi" ja peaks garantii jaoks piisama. ma loodan väga, et antakse kohe uus asemele mitte ei hakata sellega ise RMA d tegema ja oled kuu aega ilma kettata.
ma viimase pärast olen ketastele ise RMA teinud. saab kiiremini.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Attachment
HV vaatleja
|
15.10.2016 22:58:42
|
|
|
laurx kirjutas: |
kui sa sellest utikast vea kätte saad, pildistad üles ja marsid müüja juurde kettaga ning peaks korras olema. paned ketta, arve ja pildiga seadme letile, et " see teeb sedasi" ja peaks garantii jaoks piisama. ma loodan väga, et antakse kohe uus asemele mitte ei hakata sellega ise RMA d tegema ja oled kuu aega ilma kettata.
ma viimase pärast olen ketastele ise RMA teinud. saab kiiremini. |
No mul tõsiselt ei ole soovi, ka kõige parema tahtmise juures ei viitsiks üles filmida seda, kuidas ketas piiksu teeb ning seejärel taas tööle läheb.
Küll aga võin BIOHD-8 errorist pildi teha, samuti ka printida välja selle caution olukorra ning näidata seda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Attachment
HV vaatleja
|
15.10.2016 23:24:12
|
|
|
laurx kirjutas: |
sellest veateatest, kus veakood peal on, teedki pilti.
tsitaat: |
HP diagnostika näitas BIOHD-8 errorit kõvaketta sektoris
|
|
Selge, tänud sulle.
EDIT:
Tegin mitmeid kordi short generic teste ning viskab selliseid huvitavaid fail tulemuse, 2 või 3 kord passis testi, kuid nüüd hakkas järsku faile välja lugema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|