Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  GTX 1080 G1 Gaming jahutuse profiili sättimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rauno266
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2016 15:35:14 GTX 1080 G1 Gaming jahutuse profiili sättimine vasta tsitaadiga

Tere!

Kasutan igapäevaselt extreme gaming utiliidis OC profiili ja ventidel Silent profiili, aga sisuliselt igas mängus võtavad vendid ikka korralikud tuurid üles. Samas temperatuurid jäävad kenasti sinna 60*C juurde. Näppisin ka ise fan profiili, et luua mingi custom lahendus, mis lubaks vajadusel temperatuuril tiba kõrgemale ronida, aga samas hoiaks jahutuse vaiksena ent see läks kannatlikkuse ning ajapuuduse tõttu vett vedama. On siin keegi, kes omab sama kaarti ja on ehk selle kadalipu ise läbinud juba ning tahab jagada oma loodud fan profiili, mis hoiaks kaardi mõistlikult jahedana olles samal ajal suhteliselt vaikne?

Tänud ette!
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 27.09.2016 16:49:29 vasta tsitaadiga

Ma küll konkreetset rakendust pole kasutanud aga kas laias laastus see üsna lihtne pole? St näiteks mul oli ühes teises programmis nii tehtud:

Ehk siis lihtsalt sätid, et mis temperatuuri juures kui palju ventilaatorid tööle lähevad. Ma ise enne 70C ei hakkaks märkimisväärselt ventilaatoreid liigutamagi nagu pildilt näha.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.09.2016 16:57:36 vasta tsitaadiga

Ei no selle fan profiili muutmine on üsna lihtne muidugi, aga ma ei suutnud leida täpselt seda kõverat, mis kõrvale ka paras oleks.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 27.09.2016 17:09:07 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:
Ei no selle fan profiili muutmine on üsna lihtne muidugi, aga ma ei suutnud leida täpselt seda kõverat, mis kõrvale ka paras oleks.
Meil kõigil on individuaalsed kõrvad, raske ütelda mis Sulle paremini sobib. :) Peabki ise järgi proovima.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  GTX 1080 G1 Gaming jahutuse profiili sättimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.