praegune kellaaeg 19.06.2025 18:19:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
27.09.2016 15:35:14
GTX 1080 G1 Gaming jahutuse profiili sättimine |
|
|
Tere!
Kasutan igapäevaselt extreme gaming utiliidis OC profiili ja ventidel Silent profiili, aga sisuliselt igas mängus võtavad vendid ikka korralikud tuurid üles. Samas temperatuurid jäävad kenasti sinna 60*C juurde. Näppisin ka ise fan profiili, et luua mingi custom lahendus, mis lubaks vajadusel temperatuuril tiba kõrgemale ronida, aga samas hoiaks jahutuse vaiksena ent see läks kannatlikkuse ning ajapuuduse tõttu vett vedama. On siin keegi, kes omab sama kaarti ja on ehk selle kadalipu ise läbinud juba ning tahab jagada oma loodud fan profiili, mis hoiaks kaardi mõistlikult jahedana olles samal ajal suhteliselt vaikne?
Tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
27.09.2016 16:49:29
|
|
|
Ma küll konkreetset rakendust pole kasutanud aga kas laias laastus see üsna lihtne pole? St näiteks mul oli ühes teises programmis nii tehtud:
Ehk siis lihtsalt sätid, et mis temperatuuri juures kui palju ventilaatorid tööle lähevad. Ma ise enne 70C ei hakkaks märkimisväärselt ventilaatoreid liigutamagi nagu pildilt näha.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
27.09.2016 16:57:36
|
|
|
Ei no selle fan profiili muutmine on üsna lihtne muidugi, aga ma ei suutnud leida täpselt seda kõverat, mis kõrvale ka paras oleks.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
27.09.2016 17:09:07
|
|
|
Rauno266 kirjutas: |
Ei no selle fan profiili muutmine on üsna lihtne muidugi, aga ma ei suutnud leida täpselt seda kõverat, mis kõrvale ka paras oleks. |
Meil kõigil on individuaalsed kõrvad, raske ütelda mis Sulle paremini sobib. :) Peabki ise järgi proovima.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|