Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2713HM "burn-in" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
andyco
HV kasutaja
andyco

sõnum 04.10.2015 07:15:35 Dell U2713HM "burn-in" vasta tsitaadiga

Selline teema, et pigem tahaks saada infot garantiiremondi kohta kui oma muret avaldada. Tegemist on aastavanuse Dell IPS-paneeliga, millele tekib tugev burn-in juba peale pooletunnist nt. brauseri kasutust (nt. kui vaatan youtube'i videot ja millega on seotud ka allolevad pildid). Hommikuks on sissepõlenud aadressiriba peaaegu kadunud, kuid sellegipoolest silmaga nähtav. Kui keegi on sarnase probleemi otsa sattunud, siis kas teab öelda, kuidas ja kui kaua garantiiremondis asja olemusega tegeletakse. PC Experdis ei osatud selle kohta midagi öelda. Pidin vaid monitori kohale viima testimiseks.

Desktopi taustaks on valitud ühtlane tumehall.
Spoiler Spoiler Spoiler

Tegemist on pilditöötlusega... ilmselgelt taevas ei näe välja ruuduline.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2015 11:21:43 vasta tsitaadiga

Vaata monitori tagant serial nr ja saada küsimus antud isendi garantii ja eeldatava ajakulu kohta MAX123-te. See peaks olema kiireim teenindus. Sinu mure võib saada üllatavalt kiire lahenduse.

ot:
Mul Delliga kogemusi ei ole, küll aga oli kunagi tugeva staatilise burn-in`iga BenQ monitor. Esmalt üritati Eesti firmas seda monitori "prandada" panneks taustaks täisvalge ja hoides seda paar päeva. Ehkki ma ei saa aru kui midagi on ilmselgelt katki siis miks peaks antud liigutus jäädavalt ekraani korda tegema? Nii võib puuduva garantiiga isendite pilti üritada paremaks saada. Aga see selleks. Seejärel saadeti monitor tootjale ja siis venis see saaga paari kuu pikkuseks kuna samaväärset monitori firma enam ei tootnudki, asemele pakuti keskklassi jama kuni lõpuks sain raha tagasi. Delli puhul ma analoogi siit ei otsiks.

andyco
HV kasutaja
andyco

sõnum 05.10.2015 12:11:01 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
Vaata monitori tagant serial nr ja saada küsimus antud isendi garantii ja eeldatava ajakulu kohta MAX123-te. See peaks olema kiireim teenindus. Sinu mure võib saada üllatavalt kiire lahenduse.

ot:
Mul Delliga kogemusi ei ole, küll aga oli kunagi tugeva staatilise burn-in`iga BenQ monitor. Esmalt üritati Eesti firmas seda monitori "prandada" panneks taustaks täisvalge ja hoides seda paar päeva. Ehkki ma ei saa aru kui midagi on ilmselgelt katki siis miks peaks antud liigutus jäädavalt ekraani korda tegema? Nii võib puuduva garantiiga isendite pilti üritada paremaks saada. Aga see selleks. Seejärel saadeti monitor tootjale ja siis venis see saaga paari kuu pikkuseks kuna samaväärset monitori firma enam ei tootnudki, asemele pakuti keskklassi jama kuni lõpuks sain raha tagasi. Delli puhul ma analoogi siit ei otsiks.

Teistkordsel järelpärimisel sain konkreetsema vastuse. Just natuke aega tagasi helistasin PC Experti ja lõpuks osati mulle vastus anda. Mainiti midagi ülekuumenemise kohta. Nähtavasti läheb aega kuni kaks nädalat uue monitori saamiseks. Tõenäoliselt vahetatakse toode ümber. Tänan vastamast!
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.10.2015 18:34:39 vasta tsitaadiga

See on mingi huvitav praak-paneeli nähtus. Oli täpselt sama veaga 23-tolline Delli IPS monitor (mudelit täpset ei mäleta).
Läks garantiisse - saadeti asendus - viga täpselt samasugune icon_neutral.gif Lõpuks tehti rahatagastus...
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
andyco
HV kasutaja
andyco

sõnum 05.11.2015 20:26:25 vasta tsitaadiga

Sain nüüd lõpuks pika ringiga oma uue monitori kätte, milleks oleks tegelikult kulunud vaid paar päeva. Läks aga kuu aega, tänu PC Experdi saamatusele. Jooksutati mind PC Experdi ja Ordi vahet, pidin isegi oma arvutikasti PC Experti viima, et viga tõestada jne... üpris pikk jutt tuleks - ei viitsi hetkel sellest jahuda. Igatahes oli mu monitoril "online"-garantii, mis tähendab seda, et telefoni teel oleksin saanud uue monitori endale ukse taha. Vähemalt sain uuema mudeli asemele - U2713Hb.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2713HM "burn-in"
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.