praegune kellaaeg 18.06.2025 15:42:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Novembre
Kreisi kasutaja
|
01.11.2003 21:18:21
Ülevaade TV+FM Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert |
|
|
Sellist k***i ma arvutiga pole mitu aastad näinud. Esiteks see krdi ati soft siis see eel mainitud kaart . Nii toores produkti ma pole üldse näinud. Selle kaardi chipset CX23881 on nii uus, et selle puuduvad normaalsed draiverid ja soft. Heli saamiseks pidi mingi 3-da programmi installima. Siis tuli heli ka leadteki programmi mis muidugi ei tunne sellist maad nagu Estonia. Aga see heli on niivõrd saast. Proovige enda võimul, helikaardil kõrg-sagedused maha keerata, siis saate teada mis heli sellest kaardist välja tuleb. Sain ta tööle 3 erineva progega, ja kõik 3 progr. näitavat erinevat pilti ühe ja sama kaardiga . Mina ei saa aru miks mitme saja miljoni (või miljardi, ei tea) käibega firma ei saa norm. toetus oma tootele. Miks ma pean kasutama mingi vene pioneeri kirjutatud softi ? Tundub siiski, et selles kaardis on tohutu potentsiaal, mida kahjuks ei saa hetkel kasutada . Ei teagi mida teha. Kas minna k-sse lärmama? Sellist polufabrikaati mina küll ei taha.
http://www.digit-life.com/articles2/leadtek-2000-expert/
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
02.11.2003 13:19:33
|
|
|
hmm mul piisas addnewhardware, driverid peale, plaadil olev proge ka peale ja töötab...kas kõik just päris nii nagu peab aga töötab :p
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|