Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ülevaade TV+FM Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Novembre
Kreisi kasutaja

sõnum 01.11.2003 21:18:21 Ülevaade TV+FM Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert vasta tsitaadiga

Sellist k***i ma arvutiga pole mitu aastad näinud. icon_razz1.gif Esiteks see krdi ati soft icon_evil.gif siis see eel mainitud kaart icon_evil.gif . Nii toores produkti ma pole üldse näinud. Selle kaardi chipset CX23881 on nii uus, et selle puuduvad normaalsed draiverid ja soft. Heli saamiseks pidi mingi 3-da programmi installima. Siis tuli heli ka leadteki programmi mis muidugi ei tunne sellist maad nagu Estonia. Aga see heli on niivõrd saast. Proovige enda võimul, helikaardil kõrg-sagedused maha keerata, siis saate teada mis heli sellest kaardist välja tuleb. Sain ta tööle 3 erineva progega, ja kõik 3 progr. näitavat erinevat pilti ühe ja sama kaardiga icon_eek.gif . Mina ei saa aru miks mitme saja miljoni (või miljardi, ei tea) käibega firma ei saa norm. toetus oma tootele. Miks ma pean kasutama mingi vene pioneeri kirjutatud softi ? Tundub siiski, et selles kaardis on tohutu potentsiaal, mida kahjuks ei saa hetkel kasutada icon_sad.gif . Ei teagi mida teha. Kas minna k-sse lärmama? Sellist polufabrikaati mina küll ei taha.

http://www.digit-life.com/articles2/leadtek-2000-expert/
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cavefish
HV kasutaja

sõnum 02.11.2003 13:19:33 vasta tsitaadiga

hmm mul piisas addnewhardware, driverid peale, plaadil olev proge ka peale ja töötab...kas kõik just päris nii nagu peab aga töötab :p
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ülevaade TV+FM Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.