Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Mobiilioperaator hoiatab: välismaa mobiilivargad kasutavad uut petutehnoloogiat märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2015 10:05:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

4. vale PIN kaardiga lähebki lukku. Jutt ongi sellest, kui PIN kood puudub, on kergesti aimatav või seda pole vaja üldse sisestada (uuritakse ekraaniluku kombinatsioon välja ning siis aktiivne telefon viiakse ja pannakse kohe sim-box juurde. Tehakse nii palju kõnesid kuni operaator sellest teada saab ja numbri sulgeb)

Ma pole kindel, et aktiivne telefon simboxi kõrval suudaks teha korraga palju kõnesid. Vaja vist ikka sim kaarti eraldi.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.05.2015 11:34:54 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
mikk36 kirjutas:
Tanel kirjutas:
Uuemad krediitkaardid peaks vist kõik olema seotud "Turvalised ostud internetist" süsteemiga, et ehk ostu kinnitamiseks pead veel pangaaknas spetsiaalse parooli sisestama.
Tore süsteem, aga see toimib ainult juhul, kui see pood, kus sa maksta tahad, kasutab seda süsteemi.

mhm, õnneks ei ole mul viimastel aastatel ette sattunud selliseid saite icon_smile.gif
Jah, aga see ei kaitse sind sellisel juhul, kui keegi võõras isik sinu kaardi andmeid kasutab ja siis raha omale hangeldab lehel, mis ei kasuta seda süsteemi.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.05.2015 11:37:21 vasta tsitaadiga

Seda küll. Lihtsalt et nendel saitidel, kus ma krediitkaarti kasutan, on vähemalt siiani piisavalt turvalised tundunud, et sealt andmed kaduma läheksid.
Ptüi-ptüi-ptüi üle vasaku õla muidugi icon_biggrin.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
filer2
HV vaatleja

sõnum 20.05.2015 12:12:23 vasta tsitaadiga

EMT lehel on jah pikk infonumber küll olemas aga see selline mis meeles küll ei seisa, näiteks swedi oma palju lihtsam ja ka meeles. Ma olen oma krediitkaardil CVV üldse maha kraapinud ja meelde jätnud, ehk on turvalisem ja kaardiga makstes pole teistel seda vaja teada. Tõmbaks ka magnetriba maha kui teaks et seetõttu hätta ei jää, kas keegi teab kas sularahaautomaadid kasutavad kiipi või magnetriba?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.05.2015 12:15:05 vasta tsitaadiga

Kõik kasutavad vaikimisi ikka kiipi.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.05.2015 12:28:42 vasta tsitaadiga

filer2 kirjutas:
EMT lehel on jah pikk infonumber küll olemas aga see selline mis meeles küll ei seisa, näiteks swedi oma palju lihtsam ja ka meeles. Ma olen oma krediitkaardil CVV üldse maha kraapinud ja meelde jätnud, ehk on turvalisem ja kaardiga makstes pole teistel seda vaja teada. Tõmbaks ka magnetriba maha kui teaks et seetõttu hätta ei jää, kas keegi teab kas sularahaautomaadid kasutavad kiipi või magnetriba?

Kui kaugemal Baltimaadest ja Skandinaaviast kaugemal välismaal käid, ära magnetriba torgi. Võid avastada, et sa ei saa maksta, kuna terminal vajab magnetriba.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Mobiilioperaator hoiatab: välismaa mobiilivargad kasutavad uut petutehnoloogiat mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.