praegune kellaaeg 17.06.2025 20:12:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
20.05.2015 10:05:35
|
|
|
tsitaat: |
4. vale PIN kaardiga lähebki lukku. Jutt ongi sellest, kui PIN kood puudub, on kergesti aimatav või seda pole vaja üldse sisestada (uuritakse ekraaniluku kombinatsioon välja ning siis aktiivne telefon viiakse ja pannakse kohe sim-box juurde. Tehakse nii palju kõnesid kuni operaator sellest teada saab ja numbri sulgeb)
|
Ma pole kindel, et aktiivne telefon simboxi kõrval suudaks teha korraga palju kõnesid. Vaja vist ikka sim kaarti eraldi.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.05.2015 11:34:54
|
|
|
Tanel kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
Uuemad krediitkaardid peaks vist kõik olema seotud "Turvalised ostud internetist" süsteemiga, et ehk ostu kinnitamiseks pead veel pangaaknas spetsiaalse parooli sisestama. |
Tore süsteem, aga see toimib ainult juhul, kui see pood, kus sa maksta tahad, kasutab seda süsteemi. |
mhm, õnneks ei ole mul viimastel aastatel ette sattunud selliseid saite  |
Jah, aga see ei kaitse sind sellisel juhul, kui keegi võõras isik sinu kaardi andmeid kasutab ja siis raha omale hangeldab lehel, mis ei kasuta seda süsteemi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.05.2015 11:37:21
|
|
|
Seda küll. Lihtsalt et nendel saitidel, kus ma krediitkaarti kasutan, on vähemalt siiani piisavalt turvalised tundunud, et sealt andmed kaduma läheksid.
Ptüi-ptüi-ptüi üle vasaku õla muidugi
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
filer2
HV vaatleja
|
20.05.2015 12:12:23
|
|
|
EMT lehel on jah pikk infonumber küll olemas aga see selline mis meeles küll ei seisa, näiteks swedi oma palju lihtsam ja ka meeles. Ma olen oma krediitkaardil CVV üldse maha kraapinud ja meelde jätnud, ehk on turvalisem ja kaardiga makstes pole teistel seda vaja teada. Tõmbaks ka magnetriba maha kui teaks et seetõttu hätta ei jää, kas keegi teab kas sularahaautomaadid kasutavad kiipi või magnetriba?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.05.2015 12:15:05
|
|
|
Kõik kasutavad vaikimisi ikka kiipi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.05.2015 12:28:42
|
|
|
filer2 kirjutas: |
EMT lehel on jah pikk infonumber küll olemas aga see selline mis meeles küll ei seisa, näiteks swedi oma palju lihtsam ja ka meeles. Ma olen oma krediitkaardil CVV üldse maha kraapinud ja meelde jätnud, ehk on turvalisem ja kaardiga makstes pole teistel seda vaja teada. Tõmbaks ka magnetriba maha kui teaks et seetõttu hätta ei jää, kas keegi teab kas sularahaautomaadid kasutavad kiipi või magnetriba? |
Kui kaugemal Baltimaadest ja Skandinaaviast kaugemal välismaal käid, ära magnetriba torgi. Võid avastada, et sa ei saa maksta, kuna terminal vajab magnetriba.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|