Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Liil6u
HV veteran

|
15.02.2014 17:09:00
|
|
|
See pigem jah mingi joote teema ennemini. Kuna pasta ei kivistu 6 päeva kasutusega ning kui kaart helgemal hetkel töötab siis ei hoiaks ka see kivistunud pasta temperatuure normis.
Hakkan seda garantiiasja ajama. Eks näis mis saab ja mis järeldusele garantii jõuab. Kõik võimalik ilma füüsiliselt kaardi kallale minemast on proovitud. Ja hulka tunde vaba aega raisatud.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
24.02.2014 19:29:43
|
|
|
Pagan tundub, et mingi sarnane jama.
Idle seisus, youtube video vaadates on juba 2x järjest BSOD ette visanud error 0xa0000001
Arvuti teeb resa kuid jääb 9C state'i seisma ja üles ei booti. Pika mõtlemise peale laseb biosise kuid sealt välja minnes on jälle must ekraan ja 9C state. Aitab vaid voolu mõneks ajaks tagant võtmine.
Samuti kasutaja, liiv, käest ostetud Gigabyte 290x
Eks ma siis kah üritan veel omal jõul hakkama saada. Loodame, et ei pea kuhugi saatma.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
25.02.2014 13:00:35
|
|
|
Jackinthex kirjutas: |
Pagan tundub, et mingi sarnane jama.
Idle seisus, youtube video vaadates on juba 2x järjest BSOD ette visanud error 0xa0000001
Arvuti teeb resa kuid jääb 9C state'i seisma ja üles ei booti. Pika mõtlemise peale laseb biosise kuid sealt välja minnes on jälle must ekraan ja 9C state. Aitab vaid voolu mõneks ajaks tagant võtmine.
Samuti kasutaja, liiv, käest ostetud Gigabyte 290x
Eks ma siis kah üritan veel omal jõul hakkama saada. Loodame, et ei pea kuhugi saatma. |
Mis toite otsas sul muidu see kogu kupatus tiksub?
Üldiselt viitab 0xa0000001 video / video driveri probleemile.
Mul kadusid bsod-d lõpuks ära. Oli lihtsalt kas must pilt ja resad. Artifactid ja triibud. Display driver stopped working and has recoverd vms error. Ja kaardi mälud jäid 150mhz peale kinni.
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
25.02.2014 13:33:41
|
|
|
Liil6u kirjutas: |
Mis toite otsas sul muidu see kogu kupatus tiksub?
Üldiselt viitab 0xa0000001 video / video driveri probleemile.
Mul kadusid bsod-d lõpuks ära. Oli lihtsalt kas must pilt ja resad. Artifactid ja triibud. Display driver stopped working and has recoverd vms error. Ja kaardi mälud jäid 150mhz peale kinni. |
Oli ka täpselt sama jama. Nüüd vaid ühe korra "Display driver stopped working and has recoverd" visanud ja õnneks seekord ei jäänud 150mhz/300mhz peale kinni (varasemalt jäi alati ja ainult resa aitas) BSOD pole enam olnud kuna hakkasin kasutama Int. videot 90% ajast. Sai ka registrit puhastatud TuneUp utilitiga.
Toide tutikas 1600w LEPA.
Kahtlusan kah, et draiverid kalavad kuna artifakte pole õnneks olnud. Tundub, et kaasosaline võib olla ka mingi power saving featuur. Hetkel peal siis viimane BETA driver 14.1.
Eks aeg näitab mis edasi saab. Hetkel garantii laks ei tundu olevat vaid lihtsalt s*tad driverid. Googeldades leiab veel vasteid kus inimestel youtube videode ajal BSOD ette tuleb 290x kaardiga.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
25.02.2014 14:23:59
|
|
|
Jeps sai tehtud. Proovitud ka vanemaid, ei muutnud midagi.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
28.02.2014 15:23:37
|
|
|
Minu kaart tuleb testimisest tagasi. Pidavat veatu olema. Eks see lähipäevil paista, mis moodi rinda saab taas pistma hakata.
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
28.02.2014 15:25:20
|
|
|
Minu kaart tuleb testimisest tagasi. Pidavat veatu olema. Eks see lähipäevil paista, mis moodi rinda saab taas pistma hakata. |
wtf? Kes testis ? Mida testis ? Karbist ikka välja võeti v
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
28.02.2014 15:33:26
|
|
|
Kui mul ükskord ATI kaart maha suri oli samamoodi triibuline ekraan nagu kolmandal pildil näha on
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
09.03.2014 03:55:36
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Minu kaart tuleb testimisest tagasi. Pidavat veatu olema. Eks see lähipäevil paista, mis moodi rinda saab taas pistma hakata. |
wtf? Kes testis ? Mida testis ? Karbist ikka välja võeti v  |
Tartus gennetis. Lasti furmarki, pelati pelasi. Kui kaart jälle minu käes siis saan täpsemalt öelda. Lasin teostatud testide nimistu ka kaasa panna.
Võtsin täna ühe seasooniku 620w ploki ka igaks juhuks ligi. Äkki x1250 gold on hakanud mingi ime läbi s*tta särtsu tegema.
Viskasin täna multimeetri gpu 12v juhtme taha. Samal ajal linxi ja furmarki lastes. Hetkel gtx580 kastis. See pole küll pingekõikumist tekitand.
Mamma biosi re-flashisin ka üleeile uuesti ära.
Eks see tunda anna, kui see 290x jälle minu käes on.
Eeltöö peaks kõik 5+ tehtud olema. Loe: korduvalt ja korduvalt ülejäänud kast üle vaadatud.
Edit: Nonii. Paar päeva kaart tagasi mu käes. Asi ikkagi PUT*IS.
Jutt kiirelt selgeks. Tuli kaart koos diagnoosiga.
Digiproff
Digiproffi spetsialist ei tuvastanud viga.
Testitud erinevate 3d mängude ja furmark tarkvaraga.
Tõenäoliselt on kliendi väljendatud vigade põhjuseks arvutikomplekti kokkusbivuse anomaalia.
Kena kena. Testimine pidi toiumuma gennetis. Sain kaardi tagasi Digiproffist.
Leidsin nüüd ise vea üles. Külmjoode kukil. Kui kaart tuimalt kasti visata siis mingi aja töötab. Temperatuurid korras, pilt korras jne. Määramata aja jooksul hakkab jälle put*ima.
Lihtsalt sai proovitud arvuti käivitamisel kaarti veidi liigutatud.
Et välistada mamma pcie enda viga. Gtx580 uuesti sisse lükatud ja sama üles-alla liigutamist proovitud. Kõik ok.
Seega siiski kaardi viga.
Ühesõnaga. Ma olen 0 punktis tagasi. Aktiga, mis väidab, et kaart korras. Ja mul midad put'is.
Ideid? Ma olen tüdinenud
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
addres999
HV kasutaja

|
14.03.2014 20:54:29
|
|
|
Kas selles ei või olla, et kaart on natuke kõver, pikad ja suured kaardid kipuvad pcie poolt ära vajuma. Leiuta mingi tugi all vb ja vaata siis edasi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
21.05.2014 16:11:16
|
|
|
Tra siin mingid erilised geeniused koos Üks soovitab termopastat vahetada uuel kaardil. Teine tarkpea arvab, et kaart viltu, kuigi kastis on kinnitused.
Ainuke tark vastus oli mehelt kes arvab, et asi RoHS bugis.
Tee mis sa teeed, aga sa pead saama selle kaardi vahetatud. Ega sa muudmoodi seda kaarti korda ei saa, see on fakt!
Las testivad kaarti veelkord, niikaua kui leiavad antud vea.
Edu ja jaksu
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
21.05.2014 20:18:06
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
rewer kirjutas: |
Saada garantiisse muidu testid ja jamad ning raiskad aega lihtsalt. Sul enamvähem kaart asenduseks kah ei pea int video peal ootama
-e-
Kuigi see video jamamine viitab videokaardi veale võid vaadata kas emaplaadil uusim BIOS.
MSI lehelt leiab Z87-GD65 GAMING mudeli(pole kursis nende tähistustega, arvatavasti sama mudel mis sul[seal ilma A-ta])
tsitaat: |
typeAMI BIOS
languageEnglish
update2013-12-06
description- Improved RAID card compatibility.
- Improved VGA compatibility.
- Improved memory compatibility.
version1.8 |
|
1.8 peal. Sai eelmine kuu koos ME uptatega lastud. Vb polnud see hea mõte. Samas 5 päeva töötas kaart laitmatult. Lihtsalt lampi võttis kätte ja hakkas iseloomu näitama.
Nii nüüd on biosi downgrade proovitud 1.6-le ja uuesti 1.8 peale lastud. Kasutegur 0.
Tundub, et võimalused hakkavad tõesti otsa saama.
Sai ka proovitud dvi kabla hdmi vastu vahetada. Äkki dvi vigane. Ka selles pole viga.
Kellelgi veel mingeid ideid? |
Soovitan soojalt - ära karda termopastat ja alusta termopasta vahetusest. Tavakasutajale üsna hea pasta peaks olema MX-4. Keiss on lihtne - termopastad kivistuvad / hävivad aja jooksul ja vajavad seetõttu ka vahetust. |
Kui ise termopastat vahetad kaob garantii ära.
Tahtsin just oma hd7990-l pasta ära vahetada öeldi, et ei tohi ja kaart läks Saksamaale.
AT maksis kaardi raha tagasi kuna asendust polnud tehasel anda
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
21.05.2014 22:17:10
|
|
|
Mul ka ühel kaardil artifaktide jama. Esimest korda saates saadeti tagasi, et probleemi ei leitud, aga soovitati ise veel asi üle testida ja probleemist pilti teha.
Varsti panen kaardi uuesti masinasse ja teen ära selle, pole praegu viitsinud.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.05.2014 11:28:43
|
|
|
reints kirjutas: |
Kui ise termopastat vahetad kaob garantii ära. |
See on mingi jama. Kui just iga kruvi peal pole "do not remove or warranty void" kleepekaid, siis tohib.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
25.05.2014 18:20:29
|
|
|
Nii mulle arvutitargast väideti ja mina seda riski ei võtnud ja nüüd sain poest 600€ eest asju valida
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |