Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mihkelv
HV kasutaja
|
13.01.2014 12:34:45
Monitor (DisplayPort) vaja ühendada videokaardi HDMI porti |
|
|
Tervist.
On olemas monitor, millel on lisaks DVI-le ka DisplayPordi auk ning on olemas videokaart, millel on lisaks DVI-le ka HDMI port. Videokaardi DVI porti tuleb varsti teine monitor, seega oleks vaja praegune monitor ühendada videokaardi HDMI porti.
Niipalju, kui olen uurinud, on selleks vaja mingisugust "aktiivset" adapterit. Olen ma õigesti aru saanud? Teine mure on see, et ma vist ei oska guugeldada, sest ma ei suuda leida mõnda eesti (e-)poodi, mis sellist aktiivset adapterit müüks.
Kas keegi oskaks öelda, kus ma sellise juhtme saaksin?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelv
HV kasutaja
|
13.01.2014 12:49:06
|
|
|
Aga, kas need adapterid seal on nn aktiivsed. Sest minule on jäänud mulje, et päris iga DP->HDMI kaabel/adapter ei sobi. Sellepärast ma selle teema tegingi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
13.01.2014 13:05:03
|
|
|
Sihuke märge:
"This is a passive adapter. While DisplayPort connectors are capable of passing an HDMI® signal, DisplayPort and HDMI® signals are basically different and not compatible with each other. This adapter does not actively convert a DisplayPort signal into an HDMI® signal. In order for this adapter to function properly, you must have a DisplayPort source device capable of producing and passing out an HDMI® signal through the DisplayPort jack."
Wiki ütleb DP kohta nii:
DisplayPort ports can be made so that they are compatible with single-link DVI and HDMI 1.4
Compatibility is achieved with DisplayPort Dual-mode ports, which are marked with the ++DP logo, using attached passive adapters
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
13.01.2014 22:31:04
|
|
|
Aga miks mitte HDMI-DVI kaabel/adapter? Tõenäoliselt odavam, kuna levinum ja sisuliselt sama standard.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelv
HV kasutaja
|
13.01.2014 22:59:08
|
|
|
ihvike, sest ma ei tulnud sellepeale
Aga tänud HDMI-DVI läheb vist käiku ja jätan selle DP pordi üldse puutumata.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|