praegune kellaaeg 21.06.2025 01:21:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
20.10.2013 18:19:43
|
|
|
proovisin ise MIXXX'i kasutades deejotti teha. mul õnnestub see ainult kahe helikaardiga, üks masteriks, teine klappide jaoks.
mul siin sämplimine tekitas probleemi. kaks erinevat kaarti: onboard realtek ja creative x-fi music
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.10.2013 18:55:36
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
proovisin ise MIXXX'i kasutades deejotti teha. mul õnnestub see ainult kahe helikaardiga, üks masteriks, teine klappide jaoks.
mul siin sämplimine tekitas probleemi. kaks erinevat kaarti: onboard realtek ja creative x-fi music |
Uurisin selle manuali, sellega peaks pmst saama ühe soundikaga ka välise Mixeri ühendada.
Ehk siis arvutile tekitada 2 Line Out`i mikserpuldipuldi eri kanalite tarbeks ja seda siis ühe helikaardiga. (See millest ma päris algul ka siia krijutasin)
tsitaat: |
1. Open Preferences ‣ Sound Hardware
2. Select the Output tab
3. From the Master drop-down menus, select your controllers soundcard, then Channels 1-2
4. From the Headphones drop-down menus, select your controllers soundcard, then Channels 3-4
5. Click Apply to save the changes
|
Ma muidugi ei tea, kui hästi see mingi helikaardiga antud proge puhul töötab, proovida hetkel kahjuks samuti ei viitsi...
Ise olen muidu sarnast setuppi testiks teinud paari teise progega ja sedasama onboard Realtek ALC889 abil, töötas küll.
Tekitas ilusti 4xStereo liiniväljundid...
Eks see muidugi sõltub ka Soundikaardi tootja tahtest, driveri toest, softitootja tahtmisest ja mustmiljonist asjast veel...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
21.10.2013 14:56:22
|
|
|
sain ühe helikaardiga samuti hakkama. kõlarisüsteem tuli kvadrofooniliseks lülitada. muidu ei tulnud pistikusse signaali.
eeldasin oma lolli loogikaga, et kui programmist käsitsi valida väljundiks asio->channels3-4 siis neisse aukudesse signaal ka tuleb. Tunnen puudust linuxi jackist
Spoiler 
tsitaat: |
Eks see muidugi sõltub ka Soundikaardi tootja tahtest, driveri toest, softitootja tahtmisest ja mustmiljonist asjast veel...
|
just see ongi probleem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|