Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Numark m101 usb mikserpult, vajaks nõu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olavsu1
külaline

sõnum 20.10.2013 18:19:43 vasta tsitaadiga

proovisin ise MIXXX'i kasutades deejotti teha. mul õnnestub see ainult kahe helikaardiga, üks masteriks, teine klappide jaoks.

mul siin sämplimine tekitas probleemi. kaks erinevat kaarti: onboard realtek ja creative x-fi music
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.10.2013 18:55:36 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
proovisin ise MIXXX'i kasutades deejotti teha. mul õnnestub see ainult kahe helikaardiga, üks masteriks, teine klappide jaoks.

mul siin sämplimine tekitas probleemi. kaks erinevat kaarti: onboard realtek ja creative x-fi music

Uurisin selle manuali, sellega peaks pmst saama ühe soundikaga ka välise Mixeri ühendada.
Ehk siis arvutile tekitada 2 Line Out`i mikserpuldipuldi eri kanalite tarbeks ja seda siis ühe helikaardiga. (See millest ma päris algul ka siia krijutasin)

tsitaat:

1. Open Preferences ‣ Sound Hardware
2. Select the Output tab
3. From the Master drop-down menus, select your controllers soundcard, then Channels 1-2
4. From the Headphones drop-down menus, select your controllers soundcard, then Channels 3-4
5. Click Apply to save the changes

Ma muidugi ei tea, kui hästi see mingi helikaardiga antud proge puhul töötab, proovida hetkel kahjuks samuti ei viitsi... icon_razz1.gif

Ise olen muidu sarnast setuppi testiks teinud paari teise progega ja sedasama onboard Realtek ALC889 abil, töötas küll.
Tekitas ilusti 4xStereo liiniväljundid... icon_smile.gif

Eks see muidugi sõltub ka Soundikaardi tootja tahtest, driveri toest, softitootja tahtmisest ja mustmiljonist asjast veel...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olavsu1
külaline

sõnum 21.10.2013 14:56:22 vasta tsitaadiga

sain ühe helikaardiga samuti hakkama. kõlarisüsteem tuli kvadrofooniliseks lülitada. muidu ei tulnud pistikusse signaali.

eeldasin oma lolli loogikaga, et kui programmist käsitsi valida väljundiks asio->channels3-4 siis neisse aukudesse signaal ka tuleb. Tunnen puudust linuxi jackist
Spoiler Spoiler Spoiler

tsitaat:

Eks see muidugi sõltub ka Soundikaardi tootja tahtest, driveri toest, softitootja tahtmisest ja mustmiljonist asjast veel...

just see ongi probleem.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Numark m101 usb mikserpult, vajaks nõu mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.