Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
14.02.2013 17:28:09
Kettal üks partitsioon muutus RAW failisüsteemiks, kas on taastatav? |
|
|
Lugu siis järgmine. Üks ketas jaotatud kaheks pardiks: süsteemikas win xp ja data osa. Süsteemiketas oli end salaja täis puginud nii et 0 baiti vaba ruumi. Mingid Windowsi uuendused. Ühesõnaga üritas Win seal veel end kompressida ja vanu temp faile ise puhastada ning tulemuseks oli see, et peale restarti on data part muutunud RAW formaati. Kui aga üritada Data pardile ligi saada, siis ütleb not accessible. Süsteemipart ise on ilusti NTFS ja Win töötab.
Kas seda on võimalik kuidagi taastada, ilma et peaks faile kuhugi ümber tõstma? HirenBootCD peal on mõned DOS'i põhised programmid, millega näitas, et failid on kõik seal veel ilusti olemas. Ainult Windows ei oska kuidagi sellele läheneda.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.02.2013 17:32:49
|
|
|
Kui päästeprogrammid näitavad, et on lootust kätte saada, siis kopeerigi nende abil kõik mujale! Ja seejärel võid lõbu pärast katsetusi teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
14.02.2013 18:07:06
|
|
|
Lihtsaim oleks vast live linuxi plaadiga kaeda, kui ligi saab, siis pole taastusprogesid tarvis.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
14.02.2013 21:19:26
|
|
|
Tõmba näiteks Ubuntu, pane plaadile või pulgale, buudi masin üles valikuga "proovi installimata" (midagi sellist). Nüüd otsi sellist asja nagu "kettautiliit". Moundi raw part külge ja siis selgub, kas saad ligi. Kui saad, siis on juba edasi lihtne koperdada kuhu iganes.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
15.02.2013 09:43:20
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Tõmba näiteks Ubuntu, pane plaadile või pulgale, buudi masin üles valikuga "proovi installimata" (midagi sellist). Nüüd otsi sellist asja nagu "kettautiliit". Moundi raw part külge ja siis selgub, kas saad ligi. Kui saad, siis on juba edasi lihtne koperdada kuhu iganes. |
Ja nüüd räägi mille poolest see paremini töötab kui juba hädalisel olemasoleva Hirensi plaadi tarkvara?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
16.02.2013 02:04:02
|
|
|
Tjah, sai siin proovitud ühtepidi ja teistpidi. Ei saanud ükski utiil hakkama eelneva seisuga. Ka seda TestDiski sai proovitud. Ehkki nad väitsid kõik peale veidikest krabistamist, et nüüd on bueno, aga tegelikult tulemust polnud kuskilt otsast. RAW oli ikka RAW. Õnneks failid sain enne ilusti kätte ning arvuti alustas uuelt puhtalt lehelt oma teist noorust.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkinem
HV Guru

|
16.02.2013 12:52:43
|
|
|
Dijital, millga sa failid DATA pealt kätte said? Mul ka üks 500-gigane ketas, mis Samsungi TV taha panduna muutis formaati (ka vist RAW) ja ei Win eba iOS ei oska kettaga midagi peale hakata, aga eluolulised materjalid vaja sealt pealt päästa... Kes annaks nõu (Linuxi asjadest ei tea ma midagi, pole kokku puutunud varem)
|
|
Kommentaarid: 329 loe/lisa |
   |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
17.02.2013 14:31:04
|
|
|
Mul oli getdataback, kunagi 10a tagasi oli sõbra kõvakettal ka mingi kräss ja see suutis toona end ilusti ülal pidada. Ja kuna ma teadsin, milles probleem oli, siis polnud vaja mingit mitmetunnist deep scanni (mille ma ka tegelikult varem juba tegin), vaid mingi paar minutit struktuuri loomiseks, sest faile polnud üle kirjutatud. Kuna oli vaja sellist programmi, mis ketast suudab leida ja selle poole ka pöörduda rohkem rohujuures tasandil, siis Recuvast poleks ilmselt abi olnud, sest Win ise ketast ligipääsetavana ei suutnud näidata. Kõige rohkem aega võttis failide kopeerimine, päris mitu tundi möllas.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marxx20
HV vaatleja

|
25.02.2013 17:20:16
|
|
|
Mina ise olen kasutanud TestDisk nimelist asja. On olnud paar juhust kus ketas on raw formaati läinud, ning eelmainitud programmiga sain andmed kätte.
Võtke step by step õpetus ette ning peaks toimima.
_________________ Don't be so open minded, your brains will fall out |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|