Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hahalolest
HV kasutaja

|
02.04.2012 21:09:11
|
|
|
Wilts, Iseenesest võiks ju. Pakkusin isegi sarnase variandi, aga kahjuks jäime ikka selle seerianumbri taha kinni. Viimasest kirjast jäi mulle mulje, et nad saaksid kuskilt tootjalt isegi midagi välja uurida.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
02.04.2012 21:15:18
|
|
|
hahalolest kirjutas: |
waux, Küsisin ka seda, aga väidetavalt nende ostusüsteem ei pidanud selleks võimeline olema. |
Siis on see ju nendepoolne bad.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
McSilmus
HV kasutaja
|
02.04.2012 22:21:22
|
|
|
Kahjuks tänapäeval klient enam kuningas pole. Hoidun edaspidi sellisest firmast eemale.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.04.2012 10:01:16
|
|
|
Ettevõtte seisukoht on õige, pole ostu tõendavat dokumenti, pole millestki rääkida.
Aga et IT poes pole võimalik tšekki tagantjärgi vaadata on mukikaka. Kas ei taheta seda otsida või on tõesti nii sitt tarkvara kasutusel millest pole kasu...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.04.2012 10:07:28
|
|
|
hahalolest: Aga miks Sa ei loe, mida Sulle IT-Shop vastas.
Et kirjutad neile endapoolse paberi, kohustuse, millega tõendad, et Sa ise võtad vastutuse ja riski juhuks, kui pole tegu garantiilise tootega.
Nii lihtne see ongi. IT-Shop saadab toote garantiisse ning siis garantiis kontrollitakse, et kas tootel on olemas kehtiv garantii või mitte. Ja kui pole, siis ei maksa seda värki kinni mitte IT-Shop, vaid ise maksad kogu asjaajamise kinni.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 10:13:29
|
|
|
Nõua arve koopiat.
Olen isegi tegelenud antud erialal, ning iga normaalne müügiprogramm omab võimalust arvete ajalugu vaadata. Juba puht raamatupidamise seisukohalt peab olema see võimalus olemas, sest vastasel juhul kui nad ainult summadega tegeleksid, siis inventuuri käigus on ju võimatu aru saada, mis on kadunud ja mis olemas.
Ütled kuupäeva, millal ostetud, siis nad arvete ajaloost filteerivad välja kuupäeva ja summa alusel õige arve.
Pole siin midagi keerulist. Lihtsalt tahtmisest jääb ITsopil puudu.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 10:20:43
|
|
|
See IT SHopi poolne selgitus tundub jah veidi puusalt laskmine olevat - Et neil on kasutusel müügi süsteem, mis ei pea mitte mingi sugust arvestust müüdud kauba, summade ja kuupäevade kohta? Seda on tõesti raske usukuda, nagu eelkõnelejagi nimetas, puht raamatupidamislikel põhjustel. Inventuurid on vist "blast", kui see peaks mingitgi pidi tõele vastama.
Teiseks ei ole kuskil seaduses kirjas, et vaid ostu dokument on garnatii aluseks - vajalik on ostu tõendamine, milleks küll ostu tsekk on lihsaim viis. Võin muidugi oma pea panti panna, et klaviatuuride seerianumbreid arvetele keegi ei trüki ning see on vaid juuksekarva lõhki ajamine ja nende poolt kaval vaidluse punkt.
Siin ei ole tõesti muud teha, kui TKA asi ära oodata, sest ega keegi ei taha "raha tagasi anda", eriti veel väiksemad tegijad, kellel niigi seda vähe liigub. Loomulikult ei ole TKA ka mingi lõplik tulemus, sest kui müüja otsustab otsusele vilistada, siis ainuke õiguse mõstja saab olla kohus.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 10:27:48
|
|
|
Mine IT-shopi esindusse, kus Sind veel ei teata, siis tee kurb nägu pähe ja ütle, et soovid arve koopiat. Sul on teada kuupäeva ja summa. Ehk on mõistlikum teenindaja.
Kui vaja, siis võin Tartust ka proovida arvet kätte saada
Veiko
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hahalolest
HV kasutaja

|
03.04.2012 15:10:56
|
|
|
tahanteada, Kohe põhimõtte pärast ei kavatse kirjutada sellist paberit. Mina ei tea ju täpselt mis klaviatuuril viga on. Pärast öeldakse, et ise lõhkusid(mida ma kindlasti ei teinud) ja siis maksan ka.
Klm_on, Proovin ära kui aega tekib.
lkits, Klaviatuur maksis kõigest 24 eurot ja nagu ITshopi poolt väideti, on neile trustile selle saatmine tasuta...
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
l943
HV vaatleja

|
04.04.2012 03:51:55
|
|
|
Tegelen selliste olukodaega, kuid teises valdkonnas oma igap2eva t88s.
Seda tsekki tahab pood ainult selleks, et n2ha kas toode on t6epoolest neilt ostetud, mitte varastatud nagu t2nap2eval vargad teevad. Varastavad yhest poest ja l2hevad teise poodi n6udma vahetust v6i rahatagasi.
Poel yldjuhul on endal need tsekid k6ik alles nad peavad vist oli 6 aastat neid tsekkide koopiaid hoidma alles, see on Eesti Vabariigi seadus. niiet 2rgu ajagu mingit jahu.
Normaalsetel poodidel on oma andmebaas kus juba ostuajaj2rgi mida saaksid sa pangatseki pealt, saaks v2lja v6tta selle 6ige tseki ja uuesti printida. See ei ole mingi probleem.
Probleem on selles kas nad tahavad, v6i viitsivad seda teha.
Mina ei annaks alla, kuna toode ei olnud kvaliteetne on see nede kohustus see ymber vahtetada v6i raha tagastada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
04.04.2012 10:29:00
|
|
|
l943 kirjutas: |
Tegelen selliste olukodaega, kuid teises valdkonnas oma igap2eva t88s.
Seda tsekki tahab pood ainult selleks, et n2ha kas toode on t6epoolest neilt ostetud, mitte varastatud nagu t2nap2eval vargad teevad. Varastavad yhest poest ja l2hevad teise poodi n6udma vahetust v6i rahatagasi.
Poel yldjuhul on endal need tsekid k6ik alles nad peavad vist oli 6 aastat neid tsekkide koopiaid hoidma alles, see on Eesti Vabariigi seadus. niiet 2rgu ajagu mingit jahu.
Normaalsetel poodidel on oma andmebaas kus juba ostuajaj2rgi mida saaksid sa pangatseki pealt, saaks v2lja v6tta selle 6ige tseki ja uuesti printida. See ei ole mingi probleem.
Probleem on selles kas nad tahavad, v6i viitsivad seda teha.
Mina ei annaks alla, kuna toode ei olnud kvaliteetne on see nede kohustus see ymber vahtetada v6i raha tagastada. |
"No offence", aga palun - kui sa tõesti igapäevaselt selles valdkonnas töötad, siis oleks oodanud pädevamat vastust.
"vist oli 6 aastat"? Mis mõttes vist? Palun too näiteid konkreetsetest seadustest, mida saab reaalselt kasutada nende vastu. Tegemist on ju vägagi kinnise olukorraga, mis ei taha laheneda ilma Tarbijakaitseametita või kohtuta.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
04.04.2012 10:57:08
|
|
|
Müügisüsteem ei salvesta midagi? Üks lollimaid vabandusi mida kuulnud olen:lol: Huvitav mis EMTA asjast arvab kui nad niimoodi müügiga tegelevad, et mingeid jälgi ei jää Keegi lihtsalt ei viitsi asjaga (kliendiga) tegeleda. Asi müüdud , papp vahelt lõigatud ja nüüd vaatame igaüks ise kuidas saab. Kommenteeri seda firmat ja nende suhtumist arvutufirmade foorumis ka.
E: See, et poetakse mingi müstilise varjundiga seerianumbri taha mida ostutšekil nagunii kirjas pole näitab juba iseenesest suhtumist mu meelest
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.04.2012 14:55:42
|
|
|
lkits kirjutas: |
"vist oli 6 aastat"? Mis mõttes vist? |
Raamatupidamise algdokumente peab säilitama 7 aastat.
https://www.riigiteataja.ee/akt/229287?leiaKehtiv (§12)
Iseküsimus on see, kas see kassatšekk kvalifitseerub algdokumendiks? Ostja seisukohalt on see küll algdokument, aga...
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
13.04.2012 11:49:23
|
|
|
Tuleb läheneda kavalamalt, mitte minna poodi jutuga, et "mul nüüd asi katki, aga tšekk kadunud, äkki ehk ikka kannate selle vahetamise kulud?"
Vaid näiteks helistad, ütled et oled OÜst Puuduv dokument ja seoses viimase aasta bilansi inventeerimisega avastasime, et kaduma on läinud just see tšekk, mille volitatud isik maksis sularahas või isiklikult kontolt ja kas Teil oleks võimalik see raamatupidamisele esitada.
Palju neutraalsem toon ja suurem võimalus, et ka tšeki saad. Esindatavaks firmaks võid midagi suvalist võtta...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
16.04.2012 11:03:57
|
|
|
OT aga
tsitaat: |
Sain siis jõuludeks kingituseks Klaviatuuri ja hiire komplekti Trust Maxtrack. |
ja siis
tsitaat: |
Suutsin leida üles kaardimakse väljavõtte internetipangast. |
ise kinkisid endale?
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
hahalolest
HV kasutaja

|
23.04.2012 16:28:32
|
|
|
matu21, Täpsemalt siis vanemad kinkisid mulle, kuigi see pole eriti oluline.
Edit:
Lõpuks jõudis ka TKA vastus kohale.
Spoiler 
Tundub et teen uuesti korrektse avalduse itshopile ja siis on aeg pöörduda komisjoni ka.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|