Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  DirectX 11.1 tuleb vaid Windows 8-le märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.11.2012 15:56:09 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
renhoelder, konsoolid ja nende ajast maas raud on selle põhipõhjuseks... icon_wink.gif

F1 2012 näitelks ka konsoolidel, aga PC-l DX10 ja uuemad kaardid ainult toetatud, seega ei tea midagi. Pigem vist on tekkinud kriitiline hulk DX11 kaarte omavaid inimesi, keda on rohkem kui DX9 kaarte omavaid inimesi, et võib DX9 toe eemaldada: http://store.steampowered.com/hwsurvey
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Xloaded
külaline

sõnum 17.11.2012 18:30:28 vasta tsitaadiga

Olen peale win8. väljatulekut avastanud ridamisi assju mida win 7 enam ei ole ja põhjuse on MS otse välja öelnud: "EI toeta enam antud lisasi/funktsiooni win7-me jaoks kuna keskenduvad täielikult win8 arendamisele" Väga kurb ja uskumatu. Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud. Hetkel on aga nii, et Linux teeb oma LTS versioonide toega juba windowsile silmad ette.
Samas olen märganud, et vanemale rauale on igati win8 tuge arendatuid, samas win7 uuendused on jagu ajale jalgu jäänud ja uusi silmapiiril ei paista....
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2012 18:42:49 vasta tsitaadiga

Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud

XP saab update veel kuni 2014. Seega 13 aastat. Ma arvan, et see piisavalt LTS
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 17.11.2012 18:55:26 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud

Ma ei mõtle selliseid hädapäraseid uuendusi mida pakutakse.
Suurima pahameele siiani on tekitanud see, et MS on hakanud keerama kinni win7 funktsioone/lisasi....olgu siis põhjused mis iganes. Ehk muudab mingi aeg meelt või tuleb mingi win9 mis kõik eelnevad mured lahendab.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 17.11.2012 18:55:27 vasta tsitaadiga

Mina olen üks neist, kes saab DX9ga suurepäraselt hakkama ning ei oma ühtegi sellist arvutit, mis suudaks mängudes erilist silmailu pakkuda, nii et see point müügiedu küll ei suurenda. Nagunii saavad enamus kasutajaid selle uue OSi koos uue arvutiga. Endal on veel kolm arvutit Vista aegadest töös ning vahepeal on üks tekkinud ka Windows 7 ajal. Kui vahepeal arvutiostu plaanis ei ole, siis ei saa ka uut OSi proovida, enne tuleb järgmine versioon peale icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2012 18:56:56 vasta tsitaadiga

Xloaded kirjutas:
KohviPaus kirjutas:

Suurima pahameele siiani on tekitanud see, et MS on hakanud keerama kinni win7 funktsioone/lisasi....olgu siis põhjused mis iganes. Ehk muudab mingi aeg meelt või tuleb mingi win9 mis kõik eelnevad mured lahendab.

Miks funktsioonid nad kinni keerand on siis? Kui sa mõtled seda mis tulid Win8'ga aga Win7'le veel pole siis saa aru, et see on üks nipp kuidas uut Windowsi maha müüa.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 17.11.2012 19:03:29 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
Xloaded kirjutas:
KohviPaus kirjutas:

Miks funktsioonid nad kinni keerand on siis? Kui sa mõtled seda mis tulid Win8'ga aga Win7'le veel pole siis saa aru, et see on üks nipp kuidas uut Windowsi maha müüa.

Esime asi mis kohe meelde tuli on "gadgets" - kui nüüd neid lisama minna siis saad teate, et enam ei toetata bla bla lbaa..
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 17.11.2012 19:15:27 vasta tsitaadiga

Sa tood selle millegipärast välja nagu oleks tegu halva asjaga icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Xloaded
külaline

sõnum 17.11.2012 19:20:36 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Sa tood selle millegipärast välja nagu oleks tegu halva asjaga icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Fakt on fakt!
See kellele ema kellele tütar on maitse asi!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  DirectX 11.1 tuleb vaid Windows 8-le mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.