Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2012 15:56:09
|
|
|
Etz kirjutas: |
renhoelder, konsoolid ja nende ajast maas raud on selle põhipõhjuseks...  |
F1 2012 näitelks ka konsoolidel, aga PC-l DX10 ja uuemad kaardid ainult toetatud, seega ei tea midagi. Pigem vist on tekkinud kriitiline hulk DX11 kaarte omavaid inimesi, keda on rohkem kui DX9 kaarte omavaid inimesi, et võib DX9 toe eemaldada: http://store.steampowered.com/hwsurvey
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
17.11.2012 18:30:28
|
|
|
Olen peale win8. väljatulekut avastanud ridamisi assju mida win 7 enam ei ole ja põhjuse on MS otse välja öelnud: "EI toeta enam antud lisasi/funktsiooni win7-me jaoks kuna keskenduvad täielikult win8 arendamisele" Väga kurb ja uskumatu. Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud. Hetkel on aga nii, et Linux teeb oma LTS versioonide toega juba windowsile silmad ette.
Samas olen märganud, et vanemale rauale on igati win8 tuge arendatuid, samas win7 uuendused on jagu ajale jalgu jäänud ja uusi silmapiiril ei paista....
|
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
17.11.2012 18:42:49
|
|
|
Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud
XP saab update veel kuni 2014. Seega 13 aastat. Ma arvan, et see piisavalt LTS
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
17.11.2012 18:55:26
|
|
|
KohviPaus kirjutas: |
Alati on MS Windows ostetud kuna sellega on saanud kaasa pikkaajalise suppordi ja toe, mida linux/os jne ei saanud
XP saab update veel kuni 2014. Seega 13 aastat. Ma arvan, et see piisavalt LTS |
Ma ei mõtle selliseid hädapäraseid uuendusi mida pakutakse.
Suurima pahameele siiani on tekitanud see, et MS on hakanud keerama kinni win7 funktsioone/lisasi....olgu siis põhjused mis iganes. Ehk muudab mingi aeg meelt või tuleb mingi win9 mis kõik eelnevad mured lahendab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.11.2012 18:55:27
|
|
|
Mina olen üks neist, kes saab DX9ga suurepäraselt hakkama ning ei oma ühtegi sellist arvutit, mis suudaks mängudes erilist silmailu pakkuda, nii et see point müügiedu küll ei suurenda. Nagunii saavad enamus kasutajaid selle uue OSi koos uue arvutiga. Endal on veel kolm arvutit Vista aegadest töös ning vahepeal on üks tekkinud ka Windows 7 ajal. Kui vahepeal arvutiostu plaanis ei ole, siis ei saa ka uut OSi proovida, enne tuleb järgmine versioon peale
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
17.11.2012 18:56:56
|
|
|
Xloaded kirjutas: |
XP saab update veel kuni 2014. Seega 13 aastat. Ma arvan, et see piisavalt LTS |
Suurima pahameele siiani on tekitanud see, et MS on hakanud keerama kinni win7 funktsioone/lisasi....olgu siis põhjused mis iganes. Ehk muudab mingi aeg meelt või tuleb mingi win9 mis kõik eelnevad mured lahendab. |
Miks funktsioonid nad kinni keerand on siis? Kui sa mõtled seda mis tulid Win8'ga aga Win7'le veel pole siis saa aru, et see on üks nipp kuidas uut Windowsi maha müüa.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
17.11.2012 19:03:29
|
|
|
Xloaded kirjutas: |
Suurima pahameele siiani on tekitanud see, et MS on hakanud keerama kinni win7 funktsioone/lisasi....olgu siis põhjused mis iganes. Ehk muudab mingi aeg meelt või tuleb mingi win9 mis kõik eelnevad mured lahendab. |
Miks funktsioonid nad kinni keerand on siis? Kui sa mõtled seda mis tulid Win8'ga aga Win7'le veel pole siis saa aru, et see on üks nipp kuidas uut Windowsi maha müüa. |
Esime asi mis kohe meelde tuli on "gadgets" - kui nüüd neid lisama minna siis saad teate, et enam ei toetata bla bla lbaa..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
17.11.2012 19:15:27
|
|
|
Sa tood selle millegipärast välja nagu oleks tegu halva asjaga
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
17.11.2012 19:20:36
|
|
|
Renka kirjutas: |
Sa tood selle millegipärast välja nagu oleks tegu halva asjaga  |
Fakt on fakt!
See kellele ema kellele tütar on maitse asi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|