praegune kellaaeg 19.06.2025 10:31:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Janter
HV vaatleja
|
03.02.2010 21:21:34
|
|
|
Soh, sai nii inverteri kui ka taustalambi vahetust proovitud ja lõpptulemus on sama- pilt on tume. Aasiast saadeti kas praakjupid või ma siis vusserdasin ise midagi ära. Igatahes ei viitsi enam uusi juppe tellida ja oodata. On kellelgi äkki mõni Inspiron 1501 niisama seismas? Ma olen nõus töökorras lcd ära ostma.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
06.05.2012 18:29:57
|
|
|
Lisan siia vanasse teemasse omalt poolt ka probleemi. Samsung Syncmaster 920N taustavalgustus järsku arvutit käima pannes enam ei süttinud. Paneel ise muidu pilti näitab, taskulambiga peale näidates on vaevu nähtav. Milles võib asi olla? Inverter? On need üldiselt LCD'del standardsed või peaks otsima konkreetse mudeli või vähemalt Samsungi oma?
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.05.2012 08:52:43
|
|
|
.Scorps.: See on kas toiteploki viga või on inverteri viga.
Toiteplokk ja inverter on kokku aretatud ühele ja samale trükkplaadile. See toide+inverter on Samsungidel üsnagi standardiseeritud leiutis ning samasugune võib leiduda paljudes teistes mudelites. Ja vastupidi paljude teiste mudelite oma on kasutatav Sinu monitoris.
-------------------------
Alustuseks tiri laiali ja vaata, mida seest leiad: surnud kondensaatoreid, mahapõlenud sulavkaitse vms. Nende vahetusest alustad ja vaatad, mis tulemus on.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|