Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  Eestis hakatakse sõnavabadust piirama märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 02.11.2012 16:53:47 vasta tsitaadiga

phleg kirjutas:
lihtsalt lähenedes
vaenu väljendamine - tegevus (v isegi tegevusetus)
vaenu õhutamine - jou jou meie pronksjunn viiakse minema, seltsimehed, võtkem labidad jne ja õpetagem neid fashiste (leivtades seda s*tta foorumites, sms jne.)

Tegevus (v isegi tegevusetus) ????
Pronksiööd ei tasu üldse mainida. Lõppude lõpuks maksis EV korraldajatele avalikult tehtud töö eest palka. Kui fakte vaadata. Kui vaadata faktidest mööda ja "poliitkorrektselt väljenduda", siis nad "anti kohtu alla". Mis päädis neile raha maksmisega riigikassast icon_lol.gif Fakt.
Aga teemasse tagasi. Kui mulle ei meeldi üks või teine parteilane, näiteks X partei liige Y on kaabakas ja ma julgen seda avalikult välja öelda, siis kas see peaks olema karistatav, juhul kui tegemist on tõepoolest kaabakaga?

Ja tegelikult ei anna rahu ka see pronksimeenutus. Kas kisub sinnapoole, et igaüks, kes julgeb kritiseerida valitsuse või valitsuskoalitsiooni kuuluvate parteide liikmete tegemisi, on koheselt tibla? ACTA, elamislubade müük, erakondade (kõigi) tume rahastamine, elektrihinna (põhejndamatu) tõus, Estonian Air-i imelikud toimimised olid tegelikult head ja vajalikud asjad ning ainult tiblad vinguvad nende kallal?

Aix
HV Guru
Aix

sõnum 02.11.2012 17:15:46 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
tsitaat:

kuid lihtsalt suvalise lolluse genereerimine pole ka just eriliselt mõistlik ettevõtmine.

Ausalt öeldes võiks valitsuses suvalise lolluse genereerimine karistatav olla. Ja valetamine ja vassimine ka.

Heh, see oleks ju poliitikutele samaaegselt istumisaluse oksa, lusikatsuhutoppiva käe ja riiga raha oma taskusse pressiva teise käe saagimine icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
B6
HV Guru
B6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2012 23:39:04 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
korsten kirjutas:
tsitaat:

"Ahju" viitab vägivallale õhutamisena

Mitte ainult ei viita vaid suisa ÕHUTAB!

Ei viita ega õhuta vägivallale muideks; kui meil tööjuures läheb korralikult p*rse midagi, siis põhiväljend on 'kuul pähe' ja see ei vihja vägivallale vaid viitab hetke meeleseisundile.

Kommarid ahju väljend on liiga lahti seletama väljend. Mina vaidlustaks asja kohtus nii: ma ei pidand kunagi silmas seda et kommarid tuleks elusalt või surnult ahju panna ja ära põletada. Ma pidasin silmas seda, et kommarid tuleks panna suurde ahju, kus mul oli mõttes neile väike istumine korraldada, veits viina võtta, arutleda kommunismi ideoloogia üle ja siis saata iga mees oma koju. Mitte kusagil ja mitte kunagi pole minu isik väljendanud mõtet (ei kirjas ega kõnes) panna kommarid ahju et neid siis seal põletada. Lisaks sellele ei poolda ma sellist tegevust ja taunin sellisest tegevusest avalikult kõnelemist.

Ja kui süüdistaja ei ole võimeline vastupidist tõestama, või leidma tunnistajaid kes tunnistavad vastupidiselt minu ütlusele, siis jään mina puhtaks poisiks.

ähvardan kedagi - "ma lasen su maha!" ja pärast räägin uurijale:
mõtlesin, et võtan ta hääletajane kuskilt peale ja siis lasen ta tema poolt soovitud kohas autost välja.
icon_lol.gif
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2012 12:44:19 vasta tsitaadiga

Põmst võib kõiki nüüd vabalt ahju saata, nimelt tehti Tartusse ööklubi Ahi, et tulevasi kohtukeisse vältida. icon_biggrin.gif
tagasi üles
FurioN
HV kasutaja
FurioN

sõnum 22.01.2013 14:36:28 vasta tsitaadiga

http://www.e24.ee/1111316/brussel-plaanib-ranget-meediaseadust Midagi tuttavat? icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  Eestis hakatakse sõnavabadust piirama mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.