Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  mure HD5570'ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2011 14:24:04 mure HD5570'ga vasta tsitaadiga

Hei,

Sai ostetud üks low profile kaart, HD5570 1GB Sapphirelt.
Nimelt selles, et kui kaart downclockib end 2D sagedustele 650/900@def ja 157/200@2D siis hakkab ekraanilt ülevalt alla jooksma must joon. Eriti siis kui ekraanipilt refreshib end. Ma kuskilt lugesin sellist asja, et kui mälu sagedus läheb väga alla siis hakkab ilmuma mingi horizontal refresh joon. Ma ei tea kui palju selles asjas tõtt on kuid see lihtsalt häirib tavalist veebissurfamist, kus iga lehemuutus või klikk kutsub esile selle joone. Kas ainuke võimalus on bios üle fläshida ja muuta ära 2D sagedused?
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 05.02.2011 14:30:54 vasta tsitaadiga

ccc-st klokkide tõstmine ei aita?
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2011 15:53:54 vasta tsitaadiga

See Overdrive asi on mul unlockitud, kuid ei ole sealt muutnud veel, ei teagi kas töötab sellega sest MSI afetrburneriga ei saanud muuta, viskas def kloki peale tagasi (650/900). Ainult AMD GPU Clock Tooliga sai teisi klokke pandud. Aga ma tean, et kui muuta kiirusi CCC'st siis ta lülitab selle Powerplay funktsiooni üldse välja mis ei ole ka hea, sest siis võtab asi rohkem voolu ja pole vaja, et ta 650mhz peal koguaeg laseb.

E: Probleem lahendatud. Kummaline oli see, et mul on Dual Display. 17" LCD on VGA ouputis ja 40" Sony LCD on HDMI küljes. Üritasin siis veebikülgi 40" LCD tagant vaadata ja seal ei tähendanud sellist anomaaliat, ometigi videokaardi klokid ju samad. Siis läksin CCC panelis sektsiooni: "My Digital Flatpanels" ja seal oli selline alamenüü nagu "LCD Overdrive". Millegipärast olin selle Enable'nud, kuigi see peaks mõjutama just seda Sony LCD'd just mitte VGA taga olevat 17" monitori. Kuid kui olin selle välja lükanud siis ka selle joone tekkimine kadus. Nagu ikka oli probleemiks kasutjatihend icon_razz.gif Ei tasu kõiki asju näppida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  mure HD5570'ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.