praegune kellaaeg 20.06.2025 01:17:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Viilutaja
HV Guru

|
05.02.2011 14:24:04
mure HD5570'ga |
|
|
Hei,
Sai ostetud üks low profile kaart, HD5570 1GB Sapphirelt.
Nimelt selles, et kui kaart downclockib end 2D sagedustele 650/900@def ja 157/200@2D siis hakkab ekraanilt ülevalt alla jooksma must joon. Eriti siis kui ekraanipilt refreshib end. Ma kuskilt lugesin sellist asja, et kui mälu sagedus läheb väga alla siis hakkab ilmuma mingi horizontal refresh joon. Ma ei tea kui palju selles asjas tõtt on kuid see lihtsalt häirib tavalist veebissurfamist, kus iga lehemuutus või klikk kutsub esile selle joone. Kas ainuke võimalus on bios üle fläshida ja muuta ära 2D sagedused?
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.02.2011 14:30:54
|
|
|
ccc-st klokkide tõstmine ei aita?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
05.02.2011 15:53:54
|
|
|
See Overdrive asi on mul unlockitud, kuid ei ole sealt muutnud veel, ei teagi kas töötab sellega sest MSI afetrburneriga ei saanud muuta, viskas def kloki peale tagasi (650/900). Ainult AMD GPU Clock Tooliga sai teisi klokke pandud. Aga ma tean, et kui muuta kiirusi CCC'st siis ta lülitab selle Powerplay funktsiooni üldse välja mis ei ole ka hea, sest siis võtab asi rohkem voolu ja pole vaja, et ta 650mhz peal koguaeg laseb.
E: Probleem lahendatud. Kummaline oli see, et mul on Dual Display. 17" LCD on VGA ouputis ja 40" Sony LCD on HDMI küljes. Üritasin siis veebikülgi 40" LCD tagant vaadata ja seal ei tähendanud sellist anomaaliat, ometigi videokaardi klokid ju samad. Siis läksin CCC panelis sektsiooni: "My Digital Flatpanels" ja seal oli selline alamenüü nagu "LCD Overdrive". Millegipärast olin selle Enable'nud, kuigi see peaks mõjutama just seda Sony LCD'd just mitte VGA taga olevat 17" monitori. Kuid kui olin selle välja lükanud siis ka selle joone tekkimine kadus. Nagu ikka oli probleemiks kasutjatihend Ei tasu kõiki asju näppida
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|