Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Graafikaart jamab??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 14:30:17 vasta tsitaadiga

Juhtus ime! Ma sain mängu 2korda järjest mängida! Jaman sama probleemiga ka Windows 7 enda foorumis ning seal eile öeldi mulle, et ma võtaksin Nvidia Control Planelis settinguid maha. muutsin seal siis ühtteist eile, aga ei olnud sellest abi. Täna tegin teistmoodi: Alguses oli linnuke ,,Let the #D application decide'' ees ning täna panin linnukese ,,Use the adnaced 3D image settings'' ning ma sain just mängu 2 KORDA järjest mängida! icon_biggrin.gif Okey ma ei taha küll midagi ära sõnuda, kuid see oli praegu edasi viiv samm.

Prerelease - wddm 1.1 jätisd panemata kuna näitas ennem, et see ei töötanud korralikult vms.

Edit: See töötamine oli ainult korraline juhus kahjuks... icon_cry.gif

TammikSi
HV kasutaja

sõnum 26.05.2009 14:43:41 vasta tsitaadiga

Endal samasugune identne masin, peal on w7 Build 7077 - updatega driverid peal( mõned on puudu aga neid ei ole vaja icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ). Mitte mingit probleemi ei ole mitte kuskil kunagi olnud thumbs_up.gif icon_wink.gif
Testiks pane vista+driverid peale, kui probleem sama siis arvuti kaenlasse ja vut vut garantii poole icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 16:28:01 vasta tsitaadiga

Üks sõber arvab mul, et asi on RAM-is, kuna vahepeal on pildi visanud siniseks koos valge tekstiga ja restardi teinud seejärel.
SAS
HV kasutaja

sõnum 26.05.2009 17:36:12 vasta tsitaadiga

mina nägin enne emaplaadi suremist taolist pilti icon_smile.gif
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 21:47:40 vasta tsitaadiga

Ma ei taha selliselt mõelda, kuna arvuti on 3päeva vana ning probleem kerkis esile esimesel päeval juba! icon_biggrin.gif

Edit: Pilt sinisest taustast tektsiga:
http://www.upload.ee/image/88324/Probleem._002.jpg
Mingeid ideid selle suhtes?

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 27.05.2009 00:37:54 vasta tsitaadiga

Operating System: Windows 7 Ultimate, 64-bit
DirectX version: 10.0
GPU processor: GeForce 9600M GT
Driver version: 181.71

see siis minu suht sarnasel Ordi raalil ja toimib. Lase memtest katseta järgi kas äki ongi mälud vigased , kindlasti katseta ka kas temp paigast
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.05.2009 00:49:52 vasta tsitaadiga

nvlddmkm.sys <- nVidia draiver ikka ikaldab. Muidu tegutse nagu enne mind soovitatud.
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 27.05.2009 09:09:13 vasta tsitaadiga

Ma otsisin MemTesti ka, aga probleem on sellels, et ma ei saa aru kuidas seda kirjutada plaadile ja tööle panna.
Muidu see 181.71 driver on mõeldud GeForce 9600Gt-ele - lauaarvutite oma, aga eks ma proovin siis seda.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 27.05.2009 09:20:02 vasta tsitaadiga

teed tavalise bootiva plaadi mis varustatud memtestiga. Kui ülesboodib kutsud memtest programmi välja.
Võid huvi pärast ka seda katsetada .
http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=23940
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 27.05.2009 09:37:18 vasta tsitaadiga

181.71 ei saanud ma installida. Ütles: ,,The NVIDIA Setup program could not locate any drivrs that are compatible with your current hardware. Setup woll now exit.''
Ma lasen videokaardi driveril siis ennast ise upida nii kõrgele kui saab. Seda 185.85 ma proovisin kõige alguses, aga ei midagi. icon_sad.gif

Gertt
HV vaatleja
Gertt

sõnum 01.06.2009 02:34:39 vasta tsitaadiga

kasutan ka ordit ja win 7, win 7 installis mulle ise driveri peale 8600m gt ja töötab laitmatult pole probleeme esinenud.
NVIDIA driver update for NVIDIA GeForce 8600M GT (Prerelease - WDDM 1.1)

Installimise kuupäev: &#8206;26.&#8206;05.&#8206;2009 21:35

Installimise olek: Edukas

Värskenduse tüüp: Soovitatav

This driver was provided by NVIDIA for support of NVIDIA GeForce 8600M GT (Prerelease - WDDM 1.1)

Lisateave:
http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=3822

Spikker ja tugi:
http://support.microsoft.com/select/?target=hub

aga kas sa ordi driverid pole peale proovinud panna ??? ja siis lase win 7 update teha
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 01.06.2009 07:33:56 vasta tsitaadiga

Muide - selline "virvendama" hakkav pilt on puhas raua enda probleem. Ja pole mingit vahet, kas tootepraak ilmneb kahe kuu või kahe päeva pärast peale ostmist. 8)

Tuleb üle saada enda laiskusest ja jalad selga võtta ning Ordisse marssida ja siis täpselt lahti kirjeldada, et suure koormuse all töötades viskab pildi virvendama.
tagasi üles
egert
Kreisi kasutaja
egert

sõnum 04.07.2009 21:00:55 vasta tsitaadiga

Mul juhtus ka läpakal see värk icon_confused.gif Pavilion dv6500 icon_lol.gif (eks oligi arvata, et kunagi midagi selliist juhtub)
Windows 7 ultimate X64. Hakkas bootima ning peale windowsi logo viskas sellise pildi ette:

Proovisin Vista x32-ga, ikka sama. Olen proovinud erinevaid draivereid, küll laptopvideo2go-st , techpowerup-ist, nvidia kodukalt ning HP- omast, aga ikka kõik sama. Mõnda ei lase installidagi - ütleb, et timeout occured. Ja kui saabki installitud, küsib restarti ning bootimisel tuleb jälle see pilt.Mis värk on ? icon_confused.gif

siLc
HV Guru

sõnum 04.07.2009 21:52:23 vasta tsitaadiga

Kui nVidia 8400M GS graafika, siis see arvatavasti peetis - endal käe alt läbi käinud masinateski esinenud, et enne Wini on pilt enamvähem OK aga kohe kui graafikadraiverid sisse on loetud, läheb pilt totaalseks läbuks kätte. Enne Windowsi laadimist ei esine pildis üleliigseid elemente (loe: artefakte)?
tagasi üles
egert
Kreisi kasutaja
egert

sõnum 04.07.2009 23:42:08 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Kui nVidia 8400M GS graafika, siis see arvatavasti peetis - endal käe alt läbi käinud masinateski esinenud, et enne Wini on pilt enamvähem OK aga kohe kui graafikadraiverid sisse on loetud, läheb pilt totaalseks läbuks kätte. Enne Windowsi laadimist ei esine pildis üleliigseid elemente (loe: artefakte)?

nvidia 8400m GS jah, artefakte ei ole jah, see pilt tuleb kohe enne sisselogimiskohta, peale win loadmist. Kuuma pole saanud, aga jah, paha lugu. icon_neutral.gif . Muidu kõik töötab nüüd kui on draiverid installimata, aga kuradi aeglane on, google earth hakib, ma ei hakka Warsi sisse panemagi icon_sad.gif

siLc
HV Guru

sõnum 04.07.2009 23:57:22 vasta tsitaadiga

Ühte asja võibolla tasub proovida, kui on soov agooniat pikendada. Põleta endale Ubuntu 9.04 plaat, buudi selle pealt ja lase selle desktopil seista nii umbes paar tundi, kuniks masin korralikult üles soojenenud on. Tee restart ja lase Winni laadida, siis võib koos draiveritega pilt ette tulla (iseasi kas korralikult). Ühe 8600M GS-ga see trikk isegi töötas mul.
tagasi üles
egert
Kreisi kasutaja
egert

sõnum 05.07.2009 01:24:46 vasta tsitaadiga

Ubuntusi mul jagub..icon_razz.gif.
Tänud, proovin ära.
E: Ei aita, aga 169.04 draiveritega buudib üles ning u 10.sek pärast peale sisselogimist tuleb artefaktidega pilt jälle icon_sad.gif
Mõtlesin, et proovin panna uut firmware-i peale, ei tea kas mõjutaks midagi...

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.07.2009 09:20:31 vasta tsitaadiga

See emaplaat on juba sellest ajast kutu, kui see la"ppari korpusesse pandi. Sai va"heke va"a"namist ja kogu lugu.
Ja nüüd imestad, et miks ei to"o"ta...

Ja kui garantiisse ei vii emaplaadi vahetusele, siis ei hakkagi to"o"le...

Postitatud mobile device
tagasi üles
egert
Kreisi kasutaja
egert

sõnum 05.07.2009 19:00:54 vasta tsitaadiga

Garantii läbi, ühe korra on käinud juba mobo vahetamas icon_razz.gif
E: Panin XP peale, ning 185.85 draiverid, kõik töötab icon_rolleyes.gif
E: Töötas ...nüüd on nii, et kui liiga palju kerin lehte netis siis tulevad artefaktid ja jälle metsas.. icon_mad.gif , ja mängu ei tohi ka minna.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Graafikaart jamab??? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.