Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Graafikaart jamab??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SpideX
HV vaatleja

sõnum 24.05.2009 23:58:56 Graafikaart jamab??? vasta tsitaadiga

Tere!
Ostsin alles mõni päev tagasi sülearvuti Ordi Enduro 6490BF. Istallisin ise tarkvara peale. Panin Windows 7 ning ja kõik viimased driverid. Nüüd on kerkinud probleem: vahepeal mängides mõnda mängu hakkab pilt virvendama, muutub arusaamatuks ning mängu pilt ''kakkub'' ja haakub. Nvidia koduleht näitab, et kõik graafikakaardi driverid on installitud ja uuendused on maksimaalsed. Ehk oskate öelda, mis võib olla probleemiks? Kas tõesti on võimalik, et juba ostes oli videokaart vigane või midagi taolist?

Arvuti süsteem on siin: http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9920&Page=2&ItemID=9920-1440

Oskate lahendusi pakkuda? Tõsiselt jama olukord, kuna ostsin läpaka alles EILE!!! icon_neutral.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 25.05.2009 08:08:01 vasta tsitaadiga

graafikakaardi driveritega on vahel nii, et alati ei ole kõige uuem kõige kasulikum.
pane mõni vanem nvidia driver peale ja proovi sellega.
aga samas windows 7-le ei pruugi vist olla erilist valikut vanemate driverite kohapealt.

der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2009 08:17:03 vasta tsitaadiga

kuumeneb üle imo. mine garantiisse.
SpideX
HV vaatleja

sõnum 25.05.2009 12:01:23 vasta tsitaadiga

Ma panen pildi, milline desktop siis on. icon_neutral.gif
http://www.upload.ee/image/87124/VIGANE.jpg
Mäng muutub selliseks:
http://www.upload.ee/image/87140/MangVIGANE.jpg
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 25.05.2009 13:48:11 vasta tsitaadiga

kuumeneb üle lol.
SpideX
HV vaatleja

sõnum 25.05.2009 16:03:27 vasta tsitaadiga

Ma ei taha uskuda, et kuumeneb üle. Arvutit katsudes ei ole mingit kuumust. See juhtub nii: Panen arvuti tööle, lähen mängin (ükskõik kui kaua), tulen mängust välja, panen mängu uuesti tööle kohe ja BOOM!!!! - Ongi nii! See juhtub iga mänguga. Pmts ma saan peale arvuti sisse lülitamist ainult ühe korra midagi mängida ning siis pean tegema restardi, et saaks uuesti mängida. icon_neutral.gif
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 25.05.2009 16:07:18 vasta tsitaadiga

sul see x64? igastahes katseta korra nende windows vista x64 beta drivuga mis mõeldud 9600M GT-le kui ma ei eksi siis see oli mingi 179.28 või.59
igastahes pärast seda sikutab veel lisaks juurde mingi oma update 1.1 vms ja vaata kas viga endiselt akutaalne või kauds ära?
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 25.05.2009 23:45:06 vasta tsitaadiga

Mul on Windows 7 64-biti. Leidsin sellised driverid ja proovin nüüd siis: http://www.techspot.com/drivers/driver/file/download/11189/

EDIT: Kõik jäi samaks! Midagi ei muutund. Lasin ennem Nvidia driveri maha ja panin uuesti peal ning asi läks hullemaks. Ei saanud isegi korra mängida. Nüüd tegin jälle formati ja panin Windows 7 tagasi peale ja asi sama. icon_sad.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.05.2009 00:01:36 vasta tsitaadiga

SpideX kirjutas:
Mul on Windows 7 64-biti. Leidsin sellised driverid ja proovin nüüd siis: http://www.techspot.com/drivers/driver/file/download/11189/

EDIT: Kõik jäi samaks! Midagi ei muutund. Lasin ennem Nvidia driveri maha ja panin uuesti peal ning asi läks hullemaks. Ei saanud isegi korra mängida. Nüüd tegin jälle formati ja panin Windows 7 tagasi peale ja asi sama. icon_sad.gif

Ära unusta, et Win 7, pole ka ise veel päris final produkt, seega driveri arusaamatusi võib tekkida...
Ise sain rõõmsalt HD4870X2`ga tala , vahepeal... icon_wink.gif
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 08:30:46 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Ära unusta, et Win 7, pole ka ise veel päris final produkt, seega driveri arusaamatusi võib tekkida...

Ma ise arvan ka ja loodan, et asi on ainult Windows 7-es, aga eks ole näha kui saan lõpuks Vista plaadi kätte. icon_neutral.gif
Mis moodi siis tala? icon_confused.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.05.2009 08:38:41 vasta tsitaadiga

SpideX kirjutas:
Etz kirjutas:

Ma ise arvan ka ja loodan, et asi on ainult Windows 7-es, aga eks ole näha kui saan lõpuks Vista plaadi kätte. icon_neutral.gif
Mis moodi siis tala? icon_confused.gif

Peale Win 7 WHQL driveri installi, ja restarti BSOD...
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 10:19:58 vasta tsitaadiga

Oskate öelda, et kas kogu probleem on selles: http://www.upload.ee/image/87854/Problem..jpg
Selle sildi all paremas nurgas lõi ette. Kuidas seda probleemi lahendada? Ma ei saa nüüd üldse midagi mängida, kuna kohe viskab pildi jamam! icon_cry.gif
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 10:38:09 vasta tsitaadiga

emh kas driver ikka õige asja jaoks? 9600M GT jaoks?
Proovi mingise vanema drivuga 182.x seeria omaga .

Nagu näha ei sobi talle see 185.x driver.
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 10:43:30 vasta tsitaadiga

Jah tõmbasin GeForce kodukalt 9600M GT driverid ning installisin ära. Need olid ka Windows 7 64-bit. icon_neutral.gif
Olgu ma otsin nüüd siis neid vanemad drivereid. icon_neutral.gif

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 10:47:41 vasta tsitaadiga

SpideX kirjutas:
Jah tõmbasin GeForce kodukalt 9600M GT driverid ning installisin ära. Need olid ka Windows 7 64-bit. icon_neutral.gif
Olgu ma otsin nüüd siis neid vanemad drivereid. icon_neutral.gif

aga need ajurid mis ta laseb automaatse uuendusega need ei kõlvanud?
endal mul kodus suht sama ordi läppar , aint P8400 prosega , sinna väänasin peale x64 build 7100 , peale lasin algul need Windows Vista x64 beta draiverid . need siis olid mingised 179.x siis pärast seda pakkus automatic update et uuenda midagi graafikaga. tirisin alla ja toimis , kui koju jõuan võin sulle täpse Versiooni sellest draiverist saata. Hetkel mäletan vaid seda et mingine 182.x oli
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 10:57:25 vasta tsitaadiga

Alguses kui kätte sain aruvit siis panin windows 7 peale, panin update tegema, tegi kõik ära, installisin kaasas oleva cd pealt osad driverid ära ning see jama oli olemas. Tegin uue formati siis ning panin windows 7 uuesti peale, panin alguses kohe kaasaoleva plaadi pealt driverid ära, installis updated ära, tõmbasin nvidia kodukal 185.x driverid Win-7ele 64-bitised ja oli jälle sama jama. Nüüd ma ei saagi hästi aru kas aruvti updates end ise vahepeal vms, aga on olemas see uus probleem ning eelmine oleks nagu kadunud. Sellesmõttes, et screen ei muutu enam sellisteks tükilisteks vms. Lihtsalt ma ei saa aru. Oleks hea kui saad saata tõesti - ehk see aitaks siis. Ausaltöeldes netist ma ei leia vanemad drivereid hetkel küll mitte, kuid ma otsin ise ikka ka edasi.
Ma saadan sulle oma msn-aadressi.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 11:18:25 vasta tsitaadiga

olgu õhtal 6-7 võtan sinuga ühendust siis olen füüsiliselt oma masina taga .
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 11:31:14 vasta tsitaadiga

Olgu teeme nii! icon_smile.gif
Aga kas ma võiks proovida sellist varianti, et teen vahepeal uue formati et veenduda selleks, et kõik driverid oleks ikka kadunud. Panen kohe alguses peale ainult driverid kaasasoleva plaadi pealt ning ei ühenda arvutit neti. Vaatan mis arvuti teeks siis nende driveritega?
Leidsin sellise asja ja tõmbasin alla: 179.48_notebook_winvista_64bit_beta.exe
Laeksin selle ka peale enne arvuti neti ühendamist ning vaatan kuidas siis seis on?
On selline idee mõeldav hetkel?

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 12:03:26 vasta tsitaadiga

mis build sul muidu on? igastahes täitsa mõeldav. Aga mis plaadist sa siin muidu räägid ? Sisuliselt las see Ordi plaat olla nagu ta on seda ära puutu , lase puhas Win 7 peale siis vääna see graafikale 179.48 ja siis tee kogu süsteemile see update , vaata kas annab tulemust. Ülejäänd draiverid peaks ta saama ka internetist otse ise alla tirida .
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 12:16:24 vasta tsitaadiga

Olgu tegin formati ära - arvtuil pole neti taga ja mingeid drivereid pole installinud. Mu Windows 7 on Build 7100. Ordist sain kaasa pmts nagu driverite plaadi (JHT00/JHT01; JHL90/JHL91 Driver Disc & User Manual on peale kirjutatud). Seal peal on ka nvidida driver 175.61. Kogu plaat on vist vista jaoks. Sealt pealt ma installisin ainult chipset driveri; audio driveri; card reader driveri; finger print driveri; CIR driveri; TPM driveri.
Aga olgu ma lasen nüüd siis peale selle netist leitud nvidia driveri. Seejärel ühendan neti arvutile ja lasen update teha, aga ma ei lase ühtegi nvidia update teha esialgu. Annan teada kuidas läks kohe varsti! icon_smile.gif

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 12:23:05 vasta tsitaadiga

Omal ma ei lasknud peale Nvidea driveri mitte kui midagi peale . Ja tõmbas automaatselt nii chipseti kui ka muud jurad mis veel vaja on . Igaks juhuks soovitan mitte ainsatki driverit plaadilt peale lasta , katseta kas automatic update kõik draiverid ise kätte saab või ei .Kui saab siis vaata kas ta ikka peale instaleerub
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 12:49:42 vasta tsitaadiga

Olgu teen nii. Hetkel installib veel Nvidia 179.48 driverit.

Edit: Nvidia sai ära installitud. Nüüd checkis update ja leidis 5important updatet:
1) Test Update for Windows 7 Reles.........

Okey nüüd hakkas dekstop vilkuma lihtsalt - pmts muutus mustaks ja mitte midagi ei näe! icon_confused.gif
Tegin restardi ja ikka samasugune!!!!!! icon_cry.gif

Edit: Uh okey pilt tuli tagasi, kuid see oli väga hirmutav. Panin arvuti kinni ja jätsin ta mõneks ajaks kinni. Nppd on pilt tagasi.
Important driverid mida ma installida saan on:
http://www.upload.ee/image/87929/Updated_-_Important.jpg
Optional Driverid mida ma installida saan on:
http://www.upload.ee/image/87930/Updated_-_Optional.jpg

Mida installida, mida mitte? Üks asi on seal ka nvidiat. Kas istallin ainult kõik need, mis windows ise valis? icon_neutral.gif

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 12:55:55 vasta tsitaadiga

pane kõik peale languages ...

Edit , siis saab näha kas uuendused saab korralikult peale ja siis näeb mida pilt teeb
tagasi üles
SpideX
HV vaatleja

sõnum 26.05.2009 13:24:42 vasta tsitaadiga

No nii. Peale update jäid vabaks ainult 6 optional updated: Nvidia driver update for Nvidia GeFroce 966m GT (Prerelease - WDDM 1.1); Test Update for Windows 7 Release Candidate for x64-based System (KB967335) ja 4 keelte pakki.
Tulemus on see, et mängu pilt hakkab kohe alguses jamama kui sisse minna - ehk midagi ei muutnud. icon_sad.gif

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 26.05.2009 13:33:21 vasta tsitaadiga

SpideX kirjutas:
No nii. Peale update jäid vabaks ainult 6 optional updated: Nvidia driver update for Nvidia GeFroce 966m GT (Prerelease - WDDM 1.1); Test Update for Windows 7 Release Candidate for x64-based System (KB967335) ja 4 keelte pakki.
Tulemus on see, et mängu pilt hakkab kohe alguses jamama kui sisse minna - ehk midagi ei muutnud. icon_sad.gif

need update for nvidea GF 9600M GT (prerelease - wddm 1.1) lasid peale ?
Või need koos nende test uodatedega jätsid panemata?
Kui panemata jätsid siis pane peale ja vaatab edasi kui panid ja sama kala siis saadan 6-7 paikku endal oleva draiveri versiooni mis mul endal sama platvormi peal .

Alar
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Graafikaart jamab??? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.