Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
29.05.2009 18:19:43
Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi |
|
|
link :: minut.ee
Google kaalub Gmaililt ja teistelt veebiteenustelt beeta märgistuse eemaldamist. Viie aasta jooksul on Gmail, Docs ja Calendar saanud sünonüümiks lõputule hunnikule toorele koodile - nüüd on otsingumootorigigant tunnistanud, et selline testimisfaasis olek võib vähendada kasutajate ja äripartnerite usaldust veebiprogrammidesse. Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
29.05.2009 20:06:17
|
|
|
Orksi ja chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu. Aina hullemaks lähevad
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
0 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.05.2009 20:07:11
Re: Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi |
|
|
Tanel kirjutas: |
Google kaalub Gmaililt ja teistelt veebiteenustelt beeta märgistuse eemaldamist. Viie aasta jooksul on Gmail, Docs ja Calendar saanud sünonüümiks lõputule hunnikule toorele koodile - nüüd on otsingumootorigigant tunnistanud, et selline testimisfaasis olek võib vähendada kasutajate ja äripartnerite usaldust veebiprogrammidesse. Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada. |
Kui aus olla siis arvasin,et ma ei elagi nii kaua,et näha päeva kui Gmail beta lõppeb
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.05.2009 20:28:50
|
|
|
tsitaat: |
chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu
|
Chromel on juba beta läinud IMO mingi kuujagu
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
29.05.2009 20:37:48
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu
|
Chromel on juba beta läinud IMO mingi kuujagu  |
vaatasin ka just üle ja on jah. Ei tea krt, mille eest. Muidu hea asjandus aga vahel peksab täiega segast. Minu arust ei ole pärast selle välja laskmist üldse viitsitud tegelda.
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
29.05.2009 21:14:39
|
|
|
Minu arust ei ole pärast selle välja laskmist üldse viitsitud tegelda.
|
Siinsest chrome´i teemast jääb küll teine mulje
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
aX
Kreisi kasutaja

|
29.05.2009 22:55:25
|
|
|
Gmail on ikka üleprahi teenus
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
29.05.2009 23:11:12
|
|
|
ega google poisid rõõmuga seda beta logokest ära taha eemaldada, tekivad neil sellega päris üksjagu kohustusi kasutajate ees:)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.05.2009 01:21:15
|
|
|
aX kirjutas: |
Gmail on ikka üleprahi teenus  |
+1
Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
30.05.2009 09:16:10
Re: Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi |
|
|
Tanel kirjutas: |
Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada. |
Loodetavasti ei eemaldata beta-märgistust koos gmaili-märgistusega :)
Olen mitu korda mõelnud et kas saan ikka seal dokumente hoida, see on ju tasuta, ja tasuta on teadagi mis.
Aga seni olen kõigega 100% rahul.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
30.05.2009 09:27:02
|
|
|
Lisaks on päris hea ka Gmail offline teenus, mis lubab seda ka ilma netiühenduseta vaadata...otsene konkurent outloogile jne.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
30.05.2009 12:34:58
|
|
|
Äkki vaja beta märgistus selleks kõrvaldada, et hakata gmaili kasutamise eest raha küsima?
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.05.2009 13:26:25
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Äkki vaja beta märgistus selleks kõrvaldada, et hakata gmaili kasutamise eest raha küsima?  |
Paljud Google teenustest on tasulised? (vs tasuta siis).Eraldi ruumi tahad veel postkasti siis see võib ehk tõesti lisa maksta
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
30.05.2009 20:47:35
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Äkki vaja beta märgistus selleks kõrvaldada, et hakata gmaili kasutamise eest raha küsima?  |
Paljud Google teenustest on tasulised? (vs tasuta siis).Eraldi ruumi tahad veel postkasti siis see võib ehk tõesti lisa maksta |
Aga kui selle 'baaspaketi' eest hakata kasvõi sümboolset tasu küsima? Oi kuidas kasum kasvaks Rahvas ja pljud firmad ju suht gmaili-sõltuvuses.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
30.05.2009 21:02:33
|
|
|
Aga kui selle 'baaspaketi' eest hakata kasvõi sümboolset tasu küsima? Oi kuidas kasum kasvaks icon_razz1.gif Rahvas ja pljud firmad ju suht gmaili-sõltuvuses.
|
Hea asi küll ja harjunud teist kasutama ka juba aga üks katse pappi küsida ja viskan gmaili kus see ja teine
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.05.2009 21:28:49
|
|
|
Paljud Google teenustest on tasulised? (vs tasuta siis).Eraldi ruumi tahad veel postkasti siis see võib ehk tõesti lisa maksta |
Aga kui selle 'baaspaketi' eest hakata kasvõi sümboolset tasu küsima? Oi kuidas kasum kasvaks Rahvas ja pljud firmad ju suht gmaili-sõltuvuses. |
Osama läheb marru ja rammib Google HQ-d Boeing 737-ga kui Gmail tasuliseks muutub
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
juku1987
HV vaatleja
|
31.05.2009 08:15:41
|
|
|
Peale viit aastat Beta testimist peaks tulema Release Candidate.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
31.05.2009 13:19:41
|
|
|
Kasutan ka Gmaili mõnda aega ja päris rahul asjaga ei ole. Kõige hullem on see, et ei suuda suuremaid kui 0.7MB kirja manuseid lisada - hakkab laadima ja siis katkeb ning punase kirjaga "proovi uuesti" link tekib. Niipalju olen jälile saanud, et see kala on mu oma wifi ühenduses. Teine arvuti mis juhtmega ruuteri taga seal seda probleemi ei esine. Aga samas teised üle weebi teenused mida kasutan, laevad kobisemata suuri faile üles, järelikult ikkagi mingi Gmaili ja mu wifi arusaamatuse küsimus.
Teine asi mis aegajalt häirib, Gmail näitab, et Rämpsposti kataloogis (3) kirja, katloogi avades on see tühi?
Kolmas ajudele hakkav asi on see, et ma pole senini leidnud kohta kus saaks malle või template luua. Vahest on vaja koostada regulaarselt kirja mis vaja saata 10'le inimesele, ja see tüütu.
Minu nägemuses on tegu siiski betaga
_________________ --------------- |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
plekkpurk
HV vaatleja

|
31.05.2009 15:28:29
|
|
|
H_K kirjutas: |
Kasutan ka Gmaili mõnda aega ja päris rahul asjaga ei ole. Kõige hullem on see, et ei suuda suuremaid kui 0.7MB kirja manuseid lisada - hakkab laadima ja siis katkeb ning punase kirjaga "proovi uuesti" link tekib. Niipalju olen jälile saanud, et see kala on mu oma wifi ühenduses. Teine arvuti mis juhtmega ruuteri taga seal seda probleemi ei esine. Aga samas teised üle weebi teenused mida kasutan, laevad kobisemata suuri faile üles, järelikult ikkagi mingi Gmaili ja mu wifi arusaamatuse küsimus.
Teine asi mis aegajalt häirib, Gmail näitab, et Rämpsposti kataloogis (3) kirja, katloogi avades on see tühi?
Kolmas ajudele hakkav asi on see, et ma pole senini leidnud kohta kus saaks malle või template luua. Vahest on vaja koostada regulaarselt kirja mis vaja saata 10'le inimesele, ja see tüütu.
Minu nägemuses on tegu siiski betaga  |
Ei tea, olen saatnud isegi mitmekümnemegaseid faile nii wifi kui juhtme otsas erinevate arvutitega. Ei ole esinenud mingeid tõrkeid.
Rämpsposti kaust kustutab teatud aja tagant ise sisu ära. Võibolla sattusid täpselt õigel hetkel peale? Igaljuhul mina olen orkutis samalaadse fenomeniga kokku puutunud.
Mallide-templatede kohta ei leidnud mina ka midagi. Aga alati jääb ju saadetud kiri alles, mida hiljem muuta. Pealegi ei ole ju teenuse puudumine viga. See, et Windowsisse ei ole excelit sisse ehitatud, ei tähenda ju et see beta oleks.
Mina pole küll täheldanud 2-3 aasta jooksul, mil ma gmaili olen kasutanud, mitte ühtegi tõrget.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
31.05.2009 15:45:42
|
|
|
Samas huvitav, millega googlei mehed koodis puusse panevad, et nii orkut kui gmail ei oska eriti arvutada ?
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
31.05.2009 19:45:17
|
|
|
+1
Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda  |
-1 ilgelt aeglane on
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.05.2009 21:45:15
|
|
|
Noname kirjutas: |
+1
Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda  |
-1 ilgelt aeglane on |
Pole täheldanud.Vägagi kiire on
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
31.05.2009 21:50:07
|
|
|
Minugi poolest nad võivad selle beeta sealt likvideerida. Peaasi, et tasuliseks ei läheks. Nii harjunud sellega juba.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
31.05.2009 23:55:21
|
|
|
Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
plekkpurk
HV vaatleja

|
01.06.2009 00:38:55
|
|
|
aatomik kirjutas: |
Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll  |
See on küll üks asi jah, et nende reply ja vestluste salvestamisega on veits mööda pandud. Pigem on see tüütu, kui abistav.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|