Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.05.2009 18:19:43 Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi vasta tsitaadiga

link :: minut.ee

Google kaalub Gmaililt ja teistelt veebiteenustelt beeta märgistuse eemaldamist. Viie aasta jooksul on Gmail, Docs ja Calendar saanud sünonüümiks lõputule hunnikule toorele koodile - nüüd on otsingumootorigigant tunnistanud, et selline testimisfaasis olek võib vähendada kasutajate ja äripartnerite usaldust veebiprogrammidesse. Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 29.05.2009 20:06:17 vasta tsitaadiga

Orksi ja chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu. Aina hullemaks lähevad icon_sad.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 145
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.05.2009 20:07:11 Re: Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

Google kaalub Gmaililt ja teistelt veebiteenustelt beeta märgistuse eemaldamist. Viie aasta jooksul on Gmail, Docs ja Calendar saanud sünonüümiks lõputule hunnikule toorele koodile - nüüd on otsingumootorigigant tunnistanud, et selline testimisfaasis olek võib vähendada kasutajate ja äripartnerite usaldust veebiprogrammidesse. Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada.

Kui aus olla siis arvasin,et ma ei elagi nii kaua,et näha päeva kui Gmail beta lõppeb icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.05.2009 20:28:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu

Chromel on juba beta läinud IMO mingi kuujagu icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 29.05.2009 20:37:48 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

chrome ärgu küll beeta märgistusest eemaldagu

Chromel on juba beta läinud IMO mingi kuujagu icon_rolleyes.gif

vaatasin ka just üle ja on jah. Ei tea krt, mille eest. Muidu hea asjandus aga vahel peksab täiega segast. Minu arust ei ole pärast selle välja laskmist üldse viitsitud tegelda.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 145
tagasi üles
Max Powers

sõnum 29.05.2009 21:14:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Minu arust ei ole pärast selle välja laskmist üldse viitsitud tegelda.

Siinsest chrome´i teemast jääb küll teine mulje
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
aX
Kreisi kasutaja
aX

sõnum 29.05.2009 22:55:25 vasta tsitaadiga

Gmail on ikka üleprahi teenus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 84
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 29.05.2009 23:11:12 vasta tsitaadiga

ega google poisid rõõmuga seda beta logokest ära taha eemaldada, tekivad neil sellega päris üksjagu kohustusi kasutajate ees:)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.05.2009 01:21:15 vasta tsitaadiga

aX kirjutas:

+1

Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas icon_lol.gif .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda thumbs_up.gif
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 30.05.2009 09:16:10 Re: Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Nüüd üritataksegi aru pidada, kuidas oleks kõige mõistlikum seda tegevust korraldada.

Loodetavasti ei eemaldata beta-märgistust koos gmaili-märgistusega :)
Olen mitu korda mõelnud et kas saan ikka seal dokumente hoida, see on ju tasuta, ja tasuta on teadagi mis.
Aga seni olen kõigega 100% rahul.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 61
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 30.05.2009 09:27:02 vasta tsitaadiga

Lisaks on päris hea ka Gmail offline teenus, mis lubab seda ka ilma netiühenduseta vaadata...otsene konkurent outloogile jne.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 30.05.2009 12:34:58 vasta tsitaadiga

Äkki vaja beta märgistus selleks kõrvaldada, et hakata gmaili kasutamise eest raha küsima? icon_rolleyes.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.05.2009 13:26:25 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
Äkki vaja beta märgistus selleks kõrvaldada, et hakata gmaili kasutamise eest raha küsima? icon_rolleyes.gif

Paljud Google teenustest on tasulised? icon_smile.gif (vs tasuta siis).Eraldi ruumi tahad veel postkasti siis see võib ehk tõesti lisa maksta
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 30.05.2009 20:47:35 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
MaXakas kirjutas:

Paljud Google teenustest on tasulised? icon_smile.gif (vs tasuta siis).Eraldi ruumi tahad veel postkasti siis see võib ehk tõesti lisa maksta

Aga kui selle 'baaspaketi' eest hakata kasvõi sümboolset tasu küsima? Oi kuidas kasum kasvaks icon_razz1.gif Rahvas ja pljud firmad ju suht gmaili-sõltuvuses.

maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 30.05.2009 21:02:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga kui selle 'baaspaketi' eest hakata kasvõi sümboolset tasu küsima? Oi kuidas kasum kasvaks icon_razz1.gif Rahvas ja pljud firmad ju suht gmaili-sõltuvuses.

Hea asi küll ja harjunud teist kasutama ka juba aga üks katse pappi küsida ja viskan gmaili kus see ja teine icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 91
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.05.2009 21:28:49 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
tomorrow kirjutas:
MaXakas kirjutas:

Osama läheb marru ja rammib Google HQ-d Boeing 737-ga kui Gmail tasuliseks muutub icon_lol.gif
tagasi üles
juku1987
HV vaatleja

sõnum 31.05.2009 08:15:41 vasta tsitaadiga

Peale viit aastat Beta testimist peaks tulema Release Candidate. icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 31.05.2009 13:19:41 vasta tsitaadiga

Kasutan ka Gmaili mõnda aega ja päris rahul asjaga ei ole. Kõige hullem on see, et ei suuda suuremaid kui 0.7MB kirja manuseid lisada - hakkab laadima ja siis katkeb ning punase kirjaga "proovi uuesti" link tekib. Niipalju olen jälile saanud, et see kala on mu oma wifi ühenduses. Teine arvuti mis juhtmega ruuteri taga seal seda probleemi ei esine. Aga samas teised üle weebi teenused mida kasutan, laevad kobisemata suuri faile üles, järelikult ikkagi mingi Gmaili ja mu wifi arusaamatuse küsimus.
Teine asi mis aegajalt häirib, Gmail näitab, et Rämpsposti kataloogis (3) kirja, katloogi avades on see tühi?
Kolmas ajudele hakkav asi on see, et ma pole senini leidnud kohta kus saaks malle või template luua. Vahest on vaja koostada regulaarselt kirja mis vaja saata 10'le inimesele, ja see tüütu.

Minu nägemuses on tegu siiski betaga icon_confused.gif

plekkpurk
HV vaatleja
plekkpurk

sõnum 31.05.2009 15:28:29 vasta tsitaadiga

H_K kirjutas:
Kasutan ka Gmaili mõnda aega ja päris rahul asjaga ei ole. Kõige hullem on see, et ei suuda suuremaid kui 0.7MB kirja manuseid lisada - hakkab laadima ja siis katkeb ning punase kirjaga "proovi uuesti" link tekib. Niipalju olen jälile saanud, et see kala on mu oma wifi ühenduses. Teine arvuti mis juhtmega ruuteri taga seal seda probleemi ei esine. Aga samas teised üle weebi teenused mida kasutan, laevad kobisemata suuri faile üles, järelikult ikkagi mingi Gmaili ja mu wifi arusaamatuse küsimus.
Teine asi mis aegajalt häirib, Gmail näitab, et Rämpsposti kataloogis (3) kirja, katloogi avades on see tühi?
Kolmas ajudele hakkav asi on see, et ma pole senini leidnud kohta kus saaks malle või template luua. Vahest on vaja koostada regulaarselt kirja mis vaja saata 10'le inimesele, ja see tüütu.

Minu nägemuses on tegu siiski betaga icon_confused.gif

Ei tea, olen saatnud isegi mitmekümnemegaseid faile nii wifi kui juhtme otsas erinevate arvutitega. Ei ole esinenud mingeid tõrkeid.
Rämpsposti kaust kustutab teatud aja tagant ise sisu ära. Võibolla sattusid täpselt õigel hetkel peale? Igaljuhul mina olen orkutis samalaadse fenomeniga kokku puutunud.
Mallide-templatede kohta ei leidnud mina ka midagi. Aga alati jääb ju saadetud kiri alles, mida hiljem muuta. Pealegi ei ole ju teenuse puudumine viga. See, et Windowsisse ei ole excelit sisse ehitatud, ei tähenda ju et see beta oleks.

Mina pole küll täheldanud 2-3 aasta jooksul, mil ma gmaili olen kasutanud, mitte ühtegi tõrget.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 31.05.2009 15:45:42 vasta tsitaadiga

Samas huvitav, millega googlei mehed koodis puusse panevad, et nii orkut kui gmail ei oska eriti arvutada icon_biggrin.gif?
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 31.05.2009 19:45:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:

+1

Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas icon_lol.gif .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda thumbs_up.gif

-1 ilgelt aeglane on

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.05.2009 21:45:15 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:

+1

-1 ilgelt aeglane on

Pole täheldanud.Vägagi kiire on
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

sõnum 31.05.2009 21:50:07 vasta tsitaadiga

Minugi poolest nad võivad selle beeta sealt likvideerida. Peaasi, et tasuliseks ei läheks. Nii harjunud sellega juba.
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
aatomik
HV kasutaja
aatomik

sõnum 31.05.2009 23:55:21 vasta tsitaadiga

Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
plekkpurk
HV vaatleja
plekkpurk

sõnum 01.06.2009 00:38:55 vasta tsitaadiga

aatomik kirjutas:
Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll icon_biggrin.gif

See on küll üks asi jah, et nende reply ja vestluste salvestamisega on veits mööda pandud. Pigem on see tüütu, kui abistav.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.