Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SurfData
HV Guru

|
01.06.2009 13:38:26
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
aX kirjutas: |
Gmail on ikka üleprahi teenus  |
+1
Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda  |
sai ka sinna kolitud kuna mail.ee kustutas mul 2 postkasti kõige täiega ja mitmeaastase ajalooga ära Ei ole alles enam ei kirju ega ka emailiaadresse Google omaga olen siiani rahul.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
01.06.2009 14:05:20
|
|
|
Endal küll gmaili konto olemas, aga ei kasuta seda. Samas sinna ikka igast spämmi jms tiksub, järelikult töötab.
Kõige parem on kasutada mõne hostingu emaili, näiteks planet.ee. Kui seal midagi kaduma vms läheb, siis võid hakata vinguma ka, sest sa oled teenuse eest maksnud.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.06.2009 14:06:46
|
|
|
SurfData kirjutas: |
+1
Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda  |
sai ka sinna kolitud kuna mail.ee kustutas mul 2 postkasti kõige täiega ja mitmeaastase ajalooga ära Ei ole alles enam ei kirju ega ka emailiaadresse Google omaga olen siiani rahul. |
Tegelikult mul läks paar aastat tagasi üks gmaili aadress kogu täiega kaduma.Lihtsalt ei saanud enam sisse logida(salasõnad jms õiged).Mässasin siis mitu nädalat google suppordiga aga tutkitki.Lõpuks ei viitsinud enam jamada.Tegin sarnase aadressiga uue konto ja nüüd pole enam probleeme olnud.Õnneks toona midagi väga olulist seal polnud
Naljakal kombel MSN-s kautan ikka vana(tamma05@gmail.com) samas kui uus on tamma00@gmail.com
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.06.2009 14:27:21
|
|
|
+1
sai ka sinna kolitud kuna mail.ee kustutas mul 2 postkasti kõige täiega ja mitmeaastase ajalooga ära Ei ole alles enam ei kirju ega ka emailiaadresse Google omaga olen siiani rahul. |
Tegelikult mul läks paar aastat tagasi üks gmaili aadress kogu täiega kaduma.Lihtsalt ei saanud enam sisse logida(salasõnad jms õiged).Mässasin siis mitu nädalat google suppordiga aga tutkitki.Lõpuks ei viitsinud enam jamada.Tegin sarnase aadressiga uue konto ja nüüd pole enam probleeme olnud.Õnneks toona midagi väga olulist seal polnud
Naljakal kombel MSN-s kautan ikka vana(tamma05@gmail.com) samas kui uus on tamma00@gmail.com  |
aga kas vana emaili aadress on muidu olemas üldse? kui sinna kiri saata kas põrkab tagasi et sellist emaili pole olemas või läheb läbi?
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.06.2009 14:57:06
|
|
|
+1
Naljakal kombel MSN-s kautan ikka vana(tamma05@gmail.com) samas kui uus on tamma00@gmail.com  |
aga kas vana emaili aadress on muidu olemas üldse? kui sinna kiri saata kas põrkab tagasi et sellist emaili pole olemas või läheb läbi? |
On küll.Eile saatsin pulli pärast meili ja ei põrganud tagasi.Minu probleem google suppordiga oli see,et nad ei võimaldanud mulle ligipääsu:
tsitaat: |
Thank you for your report. We've completed our investigation and cannot
return your account at this time. We were unable to verify that you own
this account based on the information you provided. |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
01.06.2009 15:03:35
|
|
|
plekkpurk kirjutas: |
aatomik kirjutas: |
Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll  |
See on küll üks asi jah, et nende reply ja vestluste salvestamisega on veits mööda pandud. Pigem on see tüütu, kui abistav. |
Ma selle featuuri pärast gmaili kasutangi.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
01.06.2009 16:23:09
|
|
|
Mulle ka see feature meeldib. Vahest on pikad vestlused, ning siis hea lugeda. Muidu hakka otsima, kus eelmine vastus kuskil oli vms. Imo sigamugav. Siiamaani pole tulnud ka mingit spämmi ning pole ka kaduma läinud ükski meil ega aadress. Paar korda on ühed meilid spamiks filtreerinud, mis seda ei ole. Muid vigu pole esinenud.
Lisaks on iföönis hea kerge konfida meili. Vana hot.ee kontoga oli algul tükk tegemist, et meile telefoni kätte saada.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.06.2009 10:45:31
|
|
|
Mobiilis on see funktsioon asendamatu. Väikesel ekraanil on niigi vähe ruumi ja hea, kui saab kirjavahetust sellisel kujul jälgida
Vähem scrollimist, rohkem selgust.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
03.06.2009 18:05:25
|
|
|
Kui sa läbi brauseri käid, siis vb küll. iföönis pole vahet, on sul gmail või hotmail jne.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.06.2009 18:41:32
|
|
|
Ei käi. Mul on eraldi GMaili mobiiliversioon installitud Nokia E60-s ja 6300
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
04.06.2009 18:48:22
|
|
|
krt kasutage v'hemalt spoilerit kui on vaja tingimata nii suurelt tsiteerida
ja gmail muneb jah vahest sisse logides.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|