Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 01.06.2009 13:38:26 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:
Gmail on ikka üleprahi teenus thumbs_up.gif

+1

Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas icon_lol.gif .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda thumbs_up.gif

sai ka sinna kolitud kuna mail.ee kustutas mul 2 postkasti kõige täiega ja mitmeaastase ajalooga ära icon_sad.gif Ei ole alles enam ei kirju ega ka emailiaadresse icon_sad.gif Google omaga olen siiani rahul.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.06.2009 14:05:20 vasta tsitaadiga

Endal küll gmaili konto olemas, aga ei kasuta seda. Samas sinna ikka igast spämmi jms tiksub, järelikult töötab. icon_biggrin.gif

Kõige parem on kasutada mõne hostingu emaili, näiteks planet.ee. Kui seal midagi kaduma vms läheb, siis võid hakata vinguma ka, sest sa oled teenuse eest maksnud. icon_wink.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2009 14:06:46 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:

+1

Ei mäletagi kaua ma seda juba kasutanud olen.Ütleme nii,et ma ähmaselt mäletan ,et kunagi minevikus kasutasin(enne Gmaili) mingit jama kus piirang oli 10MB ja UI täielik õudukas icon_lol.gif .Sisseehitatud meilikliente pole kunagi kasutanud(Outlook vms).Muidu Thunderbird sümpatiseerib küll.Kui Gmaili poleks siis kasutaks seda thumbs_up.gif

sai ka sinna kolitud kuna mail.ee kustutas mul 2 postkasti kõige täiega ja mitmeaastase ajalooga ära icon_sad.gif Ei ole alles enam ei kirju ega ka emailiaadresse icon_sad.gif Google omaga olen siiani rahul.

Tegelikult mul läks paar aastat tagasi üks gmaili aadress kogu täiega kaduma.Lihtsalt ei saanud enam sisse logida(salasõnad jms õiged).Mässasin siis mitu nädalat google suppordiga aga tutkitki.Lõpuks ei viitsinud enam jamada.Tegin sarnase aadressiga uue konto ja nüüd pole enam probleeme olnud.Õnneks toona midagi väga olulist seal polnud

Naljakal kombel MSN-s kautan ikka vana(tamma05@gmail.com) samas kui uus on tamma00@gmail.com icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 01.06.2009 14:27:21 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
SurfData kirjutas:
tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:

+1

Tegelikult mul läks paar aastat tagasi üks gmaili aadress kogu täiega kaduma.Lihtsalt ei saanud enam sisse logida(salasõnad jms õiged).Mässasin siis mitu nädalat google suppordiga aga tutkitki.Lõpuks ei viitsinud enam jamada.Tegin sarnase aadressiga uue konto ja nüüd pole enam probleeme olnud.Õnneks toona midagi väga olulist seal polnud

Naljakal kombel MSN-s kautan ikka vana(tamma05@gmail.com) samas kui uus on tamma00@gmail.com icon_lol.gif

aga kas vana emaili aadress on muidu olemas üldse? kui sinna kiri saata kas põrkab tagasi et sellist emaili pole olemas või läheb läbi?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2009 14:57:06 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
tomorrow kirjutas:
SurfData kirjutas:
tomorrow kirjutas:
aX kirjutas:

+1

aga kas vana emaili aadress on muidu olemas üldse? kui sinna kiri saata kas põrkab tagasi et sellist emaili pole olemas või läheb läbi?

On küll.Eile saatsin pulli pärast meili ja ei põrganud tagasi.Minu probleem google suppordiga oli see,et nad ei võimaldanud mulle ligipääsu:
tsitaat:
Thank you for your report. We've completed our investigation and cannot
return your account at this time. We were unable to verify that you own
this account based on the information you provided.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2009 15:03:35 vasta tsitaadiga

plekkpurk kirjutas:
aatomik kirjutas:
Sai täna just üks firma account gmaili pealt ära kolitud - see reply ja saadetud kirjade tohuvabaohu lihtsalt ei võimalda asju efektiivselt ajada. Kui saadad kellelegi vastuse, siis see läheb koos eelmisega inboxi, kui juhtud midagi vastust saates originaalkirjast ära kustutama, siis on see ka inbox alt kadunud. Uurisin päris mitmetest foorumitest, kas selle vastu mingit lahendust ka on, aga paistab, et Google ei luba tavapärasel viisil oma kirjasid sorteerida.
Minu seisukohalt võiksid nad nii aastakese Beeta staatuses veel olla küll icon_biggrin.gif

See on küll üks asi jah, et nende reply ja vestluste salvestamisega on veits mööda pandud. Pigem on see tüütu, kui abistav.

Ma selle featuuri pärast gmaili kasutangi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 01.06.2009 16:23:09 vasta tsitaadiga

Mulle ka see feature meeldib. Vahest on pikad vestlused, ning siis hea lugeda. Muidu hakka otsima, kus eelmine vastus kuskil oli vms. Imo sigamugav. Siiamaani pole tulnud ka mingit spämmi ning pole ka kaduma läinud ükski meil ega aadress. Paar korda on ühed meilid spamiks filtreerinud, mis seda ei ole. Muid vigu pole esinenud.
Lisaks on iföönis hea kerge konfida meili. Vana hot.ee kontoga oli algul tükk tegemist, et meile telefoni kätte saada.

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 02.06.2009 10:45:31 vasta tsitaadiga

Mobiilis on see funktsioon asendamatu. Väikesel ekraanil on niigi vähe ruumi ja hea, kui saab kirjavahetust sellisel kujul jälgida thumbs_up.gif
Vähem scrollimist, rohkem selgust.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 03.06.2009 18:05:25 vasta tsitaadiga

Kui sa läbi brauseri käid, siis vb küll. iföönis pole vahet, on sul gmail või hotmail jne.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.06.2009 18:41:32 vasta tsitaadiga

Ei käi. Mul on eraldi GMaili mobiiliversioon installitud Nokia E60-s ja 6300 icon_smile.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 04.06.2009 18:48:22 vasta tsitaadiga

krt kasutage v'hemalt spoilerit kui on vaja tingimata nii suurelt tsiteerida icon_rolleyes.gif

ja gmail muneb jah vahest sisse logides.

RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.06.2009 15:53:40 vasta tsitaadiga

ma kah juba pikaajaline Gmaili kasutaja thumbs_up.gif

Beta staatuse võib minupärast küll eemaldada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Google plaanib lõpetada Gmaili beetafaasi mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.