praegune kellaaeg 22.06.2025 18:49:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkMatter
HV kasutaja

|
19.01.2005 21:55:02
Probleem IBM T21 LCD'ga |
|
|
Loodan et postitasin õigesse foorumisse
Enyway probla järgmine:
Läks millalgi algne LCD läbi ja sai muretsetud LCD. Ainuke jama on nüüd selles, et algse LCD ellu äratamise käigus sai vist inverter tsipa kahjustada igatahes uue LCD'ga jamab tagavalgustuse inverter. Vindrik ei taha tööle hakata . Tööle ta hakkab aga alati mingisuguse nii nimetatud nõksuga . Kui LCD on klaverist alla 90kraadise nurga alla siis tavaliselt inverter ise töötamise ajal ära ei sure, aga kui LCD on klaverist üle 90 kraadi siis kipub inverter kiiremini ära surema. EHk tagavalgustus hakkab virelema ja kustub lihtsalt ära .
Tõsiselt närvidele käbi see, koguaegne LCD väänamine ja ellu äratamine, Stand by ja magama panemise soov on praktiliselt kadunud, kuna ei soovi peale ellu äratamist LCD'd eraldi ellu äratada
Keegi ei oska aidata
Milles Jama ON Ja kuidas asja korda saada
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
dr.Jobelbaum
HV vaatleja

|
20.01.2005 00:56:19
|
|
|
Mingi lintkaabel jamab, ehk kuumeneb inverteris mõni trans ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkMatter
HV kasutaja

|
20.01.2005 01:42:03
|
|
|
eih
just kui asi on soe, läheb paremini tööle.
Lintkaablist nii palju, et olen märganud et kui ekraani taga küljele vajutada siis vajutab ta vist lintkaabli kinni, igatahes käib miski klõps. Samas kui see klõps käiks siis peaks asi mull tööle hakkama, aga vot ei hakka
Et asja tööle saada tuleb LCD'd edasi tagasi liigutada, just hakkab ta tööle kui alt üles lükata ja ta seal kuskil 90 kraadi juures on, hakkab tagavalgustus tööle.
Mõtlesin ise et võibolla jah lintkaablis aga pole aega olnud, et asi täiesti lahti lammutada ja siis seda testida.
Lintkaabel võib olla üks võimalus, aga natuke kahtlen selles, kuna kui asi mul juba töötab siis ta ei kao mul lambist ära, ehk ei kustu niisama järsult ära, vaid alati sureb niisama seistes, kui teda hakata liigutama suremise ajal siis (tavaliselt kinnipoole lükates) siis kuskil 45 kraadi juures saab tema jälle ühendust ja hakkab tööle
Vaatan kui aega saan siis testin korra vana LCD'ga kas sellel ka sama probleem. Äkki võib asi olla selles et see LCD tagavalgustus hakkab miski kõrgemal pingel tööle. täiesti huupi pakun praegu, sest asemele ei saanud ma töpselt samasugust vaid sama suguse disainiga ainult tsipa uuema mudeli.
Pinge mõte on selles, et mul on default heledus alla lastud 75% ( see mida videokaardist muuta saab) . Siis kui ta oli mul ennem 100% koguaega siis hakkas ta mul kergemini tööle. Ja Samuti kui on ainult Adapter järel siis Samuti ei taha kohe tööle minna. Ehk kui aku on see siis läheb valgustus kergemini tööle.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkMatter
HV kasutaja

|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkMatter
HV kasutaja

|
24.01.2005 07:58:50
|
|
|
nih
hakkasin asja vaadama, ja peale asja kokkpupanemist ei hakka enam töölegi
Keegi ei tea kuhu taolise vega prandusse viia? Kus ikka tehakse ka midagi mitte ei küsita niisama hingehinda
Õhtul proovin veel pusida, aga paistab et asjast niimoodi asja ei saa
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkMatter
HV kasutaja

|
27.01.2005 13:23:17
|
|
|
Hmm..
Mässasin ja uurisin siin seda värki
Paistab et hoopis linkaablis on miski kala sees
Korra testides mudisin linkaablit, täpsemalt sealt kust kaabel ekraani korpusest arvuti korpusse üle läheb, ning tagavalgustus hakkas tööle!
Ehk seda juttu ma ei usu mida siin rafhvas mulle igalpool pakub, et sul tagalamp läbi
Sest seda linkaablit kahtulstasin ma Samuti, kuna see on reaalselt ainuke asi mis nii öelda liigub kui ekraani üles alla liigutada !
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|